Opublikowano 13 września 20231 r Trzeba im oddać, że zadbali oto, żeby przy wygaszaniu wszystko działało offline, czyli można takie rzeczy załatwić jak się chce. Co prawda naprawili problem, który sami stworzyli, ale w większości przypadków gry pójdą na przemiał. Cyfrowy, czy fizyczny.
Opublikowano 7 listopada 20231 r Dziwna sprawa. Przecież to nie GaaS. Może o jakieś licencje piosenek chodzi? Z drugiej strony wersji PS4 nie kasują, tylko Switch. W promocjach gierkę można było kupić za 40zł. Może jeszcze będzie do końca miesiąca.
Opublikowano 7 listopada 20231 r Świetna gierka, szkoda, że kasuja. Może nowa czesc wyjdzie niedlugom
Opublikowano 8 listopada 20231 r Niby jest ten Rhythm Festival, nowszy. Nie grałem, bo póki co drogo, plus zamiast DLC jest tam jakiś płatny abonament z dodatkowymi utworkami, którym z założenia nie będę sobie zawracał głowy.
Opublikowano 20 grudnia 20231 r The Crew chyba zaraz pójdzie na śmietnik, dzięki prześwietnemu always online, a z patchami, to pewnie sobie nie poradzą jak to było z Avengersami.
Opublikowano 20 grudnia 20231 r Aż dziwne, że NfS 2015 jeszcze się trzyma. Stawiam, że do 2025 też zostanie w końcu zamknięty.
Opublikowano 21 grudnia 20231 r Ale to chyba nie ten wątek, The Crew nie będzie też z płyty działał. A idea tego tematu jest taka żeby dać znać ,że zaraz gierka znika z cyfrowej dystrybucji i jest ostatni dzwonek na zakup.
Opublikowano 31 stycznia 20241 r Spec Ops: The Line zniknął ze Steam i Xbox Marketplace. Został jeszcze na GOG, nie wiadomo jak długo, obecnie w promocji za 17zł - https://www.gog.com/en/game/spec_ops_the_line
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r Gry Data East niedługo znikają z cyfrowych sklepów: https://www.gog.com/en/promo/retro_classix
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r Wydaje mi sie, ze jakos ogarniam retro, ale te gry to sa dla mnie totalne randomy. Gral ktos?
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r To już jest za stare retro: heavy barreles to miałem klona na pegasusie, że zamiast żołnierzy były wiewiórki i cart był podpisany chip & dale 3. niezly zawód poczułem przy odpalaniu:/
Opublikowano 28 sierpnia 202428 sie Autor The Suffering 1 i 2 na wyprzedaży GOG, niedługo zostaną wycofane ze sprzedaży.
Opublikowano 9 października 20249 paź Jak rozumiem pudełkowe wydania nie mają DLC The Journey Home? Były jeszcze jakieś DLC z levelami a nie kostiumami?
Opublikowano 9 października 20249 paź Nie, z poziomami jeszcze jest kilka, zwą się level kit, i jest tam np. jeden poziom, np. nawiązujący do Back to the Future. Podejrzewam, że ta cała akcja jest związana właśnie z masą marek w to uwikłanych, pewnie z Astro będzie to samo, kiedyś tam.
Opublikowano 9 października 20249 paź Ostatni post w temacie LBP3 był w 2016 roku. Ponad 8 lat temu. Tyle Was ta giereczka obchodzi. No ale płacz, bo usuwają grę, która absolutnie i kompletnie nikogo nie obchodzi
Opublikowano 9 października 20249 paź Zajebisty argument nie ma co xD Niech Rockstar usunie max payne'a 3 bo na forum psxextreme też nikt nie napisał o nim słowa od 8 lat w temacie!!1