Opublikowano 16 czerwca 20241 r Ale przecież te patałachy prawie zawsze w miarę dobrze wyglądają z mocnym przeciwnikiem, bo nie muszą prowadzić gry. Ale jakby grali z potężną grenlandią i trzeba by wymienić z 10 podań to jest pizda, bo z reguły po trzech podaniach czwarte jest do Szczęsnego, a Szczęsny to już wiadomo co robi. Edytowane 16 czerwca 20241 r przez Wooyek
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Jak Holendrzy muszą się broni, to tam też widać panikę. Trzeba tylko częściej gościć na połowie przeciwnika, bo jak będzie po przerwie obrona Częstochowy i zwycięskiego remisy, to to się dobrze nie skończy. Ale pierwsze 45 minut miłe zaskoczenie.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r 3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Holandia wcale dobrze nie wygląda. Takie Niemcy czy wczoraj Hiszpanie wygladaja o dwie klasy lepiej niż oni. A czemu by mieli wyglądać jak Hiszpania. Od 10 lat Holandia to taka druga półka, że słabych pokona, a z najsilniejszymi to powalczy, ale pewnie przegra. Dawno daleko nie zaszli. Wynik na razie, co by nie mówić, to jednak głównie pech niż cokolwiek innego, no mieli sporo okazji a Polska nie za bardzo. Czy może nie tyle pech co głównie w ogóle nie trafiają w bramkę jak już mają piłkę w środku pola karnego.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r moder wchodzi to teraz na spokojnie ze 2 strzeli i zbawi nareszcie kadre
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Niby się człowiek nie nastawiał, a jednak szkoda będzie jak Holendrzy to wyciągną. Ach ta piłka nożna.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Nie da się tak grachć cały mecz. Każda akcja to okazja strzelecka, kwestia czasu jak coś wepchną, może znowu po jakimś rykoszecie.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Ale ktoś się spodziewał takiego wyniku po 50 min? Jak już to raczej 0:0 z autobusem w bramce.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Holendrzy zapier jakby mieli motorki w d, a Polacy statycznie, dwa razy wolniej.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r dopiero włączyłem, nie wiem może jestem antypolakiem ale grałem w grę
Opublikowano 16 czerwca 20241 r No i się zaczęło, kurwa, my za 40 metr od własnej bramki nie możemy wyjść. Edytowane 16 czerwca 20241 r przez tedi007
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Ach to polskie klepanie na własnej połowie i proszenie się o stratę <3
Opublikowano 16 czerwca 20241 r To polska która znam. Straty, niedokładne podania i Szczęsny walący piłkę na out.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Niech sędzia w końcu utemperuje to pajacowanie murzynów i machania łapami, bo mnie chuj strzeli. Van dijk już z kartką powinien grać za faule na Buksie.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r 26 minut temu, [InSaNe] napisał(a): Najsłabszym ogniwem w tej Holandii jest obrona i to widać, bo jak Polaczki podchodzą pod ich pole karne, to się gubią i widać słabą organizację. Tylko trzeba więcej ofensywnych akcji, a nie ciągle wybijać na oślep lub wdawać się w bezsensowne dryblingi.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r To ja już niewiem czy Polska jednak taka dobra czy Holandia słabizna?