Opublikowano wczoraj o 08:28 1 dzień Game Informer dał preview, nie czytałem całego bo unikam większości informacji żeby samemu cieszyć się z odkrywania ale przeskoczyłem trochę tekstu i ooo cholerka, Hideo dowiózł
Opublikowano wczoraj o 08:32 1 dzień Decima skurwysyna Death Stranding 2 is staggeringly beautiful. Leveraging Decima, the engine Guerrilla Games created to power its Horizon series, everything from the gorgeous lighting to the immaculately detailed terrain and foliage makes it one of the most visually impressive games I’ve seen this console generation. As fantastic as playing the fidelity-focused Quality Mode looks, I highly recommend switching to Performance Mode. The game looks and plays fantastically when running at a smooth 60 frames per second, and it’s worth taking the relatively small graphical hit, as frequent grass pop-in is the only major drawback I’ve noticed. Everything still looks gorgeous either way, and it’s worth noting I played the game on a base PS5.
Opublikowano wczoraj o 08:43 1 dzień Najgorsze jest to, że przez Ekspedycję 33 nie skończyłem jeszcze jedynki:(
Opublikowano wczoraj o 09:01 1 dzień Ładnie to tak obwiniać grę z 2025, że od 6 lat nie znalazłeś czasu na ten tytuł?
Opublikowano wczoraj o 09:36 1 dzień 34 minuty temu, XM. napisał(a):Ładnie to tak obwiniać grę z 2025, że od 6 lat nie znalazłeś czasu na ten tytuł?No nieładnie:( Ale jakoś oglądając materiały coś mnie od niej odrzucało - natomiast jak zagrałem, to łooooooo panie. Piękna gierka.Dlatego druga część wlatuje day one.
Opublikowano wczoraj o 12:52 1 dzień Ale paskudny, imo chyba najgorszy Dualsense zaraz po tym fortnajtowym
Opublikowano wczoraj o 13:48 1 dzień Pada z tymi lapkami dziecka w dobrej kolorystyce bralbym jak zloto Ale tez myslalem ze bedzie jakas limitka konsoli PS5 Pro jak to bylo przy premierze PS4 Pro, a tu cisza
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Teraz Doom, a za miesiąc Death Stranding, po tym Mafia 4 na przemian z THPS 3+4 i więcej grzechów już nie pamiętam. Za dużo tych gier wydają, że ciężko zapamiętać.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Słuchałem SkillUpa, coś tam pierdoli o najlepszej sekwencji w grach wideo (nie zdradzał co to było na szczęście). No zobaczymy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mam nadzieje, że będzie jak najmniej siedzenia w tych bazach. Najchetniej bym te paczki do jakiegoś zrzutu pod ziemie wrzucał by tam w ogóle nie wchodzić. Ci ludzie hologramy to jest gorsze od kaset w MGSV.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 minutes ago, KrYcHu_89 said:Słuchałem SkillUpa, coś tam pierdoli o najlepszej sekwencji w grach wideo (nie zdradzał co to było na szczęście). No zobaczymy.powiedzial, ze otwarcie sprawi, ze nowi gracze powiedza "what the fuck is that" a weterani jedynki "yeah baby we're so back" :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czytałem oba te zdania o każdej grze Kojimy hehe. Ale zazwyczaj bliskie prawdy.