Opublikowano 10 maja10 maj 16 godzin temu, Square napisał(a):Nigdy nie sprawdziłem tej mechaniki :/Mi się raz zdarzyło ale robiło wrażenie
Opublikowano 10 maja10 maj Z tego co pamiętam to zmienia się po prostu świat gry. Jak się zabije i zostawi trupa to z czasem nastąpi wybuch i ten teren jest zaznaczony na mapie lejem ( ale nie jestem pewny) . To mi się też podobało, że mułów się nie zabijało tylko sznurem się ich krępowało albo później już były bronie obezwładniające uwielbiam wyrzutnię bolasów
Opublikowano 11 maja11 maj typ nie wierzy w cyfre i to co na dysku to musiał wypalić żeby za 50 lat mógł sobie pograć
Opublikowano 12 maja12 maj Symboliczne domknięcie projektu, coś pięknego. Fajnie było śledzić przez lata proces powstawania tej gry na socialach Kojimy. Za miesiąc wjeżdżamy w to, a Kojimbo (mam nadzieję) od razu ruszy z pracami nad kolejnym tytułem.
Opublikowano 12 maja12 maj 3 minuty temu, jimmy napisał(a):Symboliczne domknięcie projektu, coś pięknego. Fajnie było śledzić przez lata proces powstawania tej gry na socialach Kojimy. Za miesiąc wjeżdżamy w to, a Kojimbo (mam nadzieję) od razu ruszy z pracami nad kolejnym tytułem.W zasadzie to już ruszył, ten team zaczął prace nad Physintem, a jeszcze to mniejsze O.D. chyba w tle.
Opublikowano 12 maja12 maj 14 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):typ nie wierzy w cyfre i to co na dysku to musiał wypalić żeby za 50 lat mógł sobie pograćNie wiem czy trolujesz czy nie, ale wypalenie złotej kopii na dysk to jest symbol każdej zakończonej produkcji, nawet jeśli miała by być wyłącznie w cyfrze.
Opublikowano czwartek o 12:143 dni 49 minut temu, Szermac napisał(a):to ta niespodzianka z 13:00 xDA niektórzy na demo liczyli
Opublikowano czwartek o 13:053 dni Mógłby ktoś napisać chociaż co to za postać dla tych co nie śledzą tych wszystkich japońskich hentajów. Origato hozajmaśta.
Opublikowano piątek o 22:521 dzień Death Stranding 2 Game Premiere...Death Stranding 2 Game Premiere | Summer Game FestJoin Hideo Kojima + cast for a live demonstration of Death Stranding 2, hosted by Geoff Keighley.
Opublikowano wczoraj o 09:25 1 dzień Są zapowiedziane jakieś ulepszenia pod Pro? Oprócz oczywiście 60fps quality z zwykłej.