Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano

Po odliczeniu podatku Kojimy i Playstation wyjdzie solidne 8/10 i spoko, ogra się za pół roku na PC. )

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 101,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano
22 minuty temu, Pix napisał(a):

Oho, gamespot się odpalił. 7/10, bo źle kobiety przedstawione. No to teraz już trzeba zagrać banderas

chwy.JPG

Można powiedzieć, że w minusach same plusy, miłego dnia mężczyzny xD.

Opublikowano

Niech Kojimbo wygra wreszcie GOTY, bo Death Stranding był w cieniu Sekiro w 2019, MGSV w cieniu Wieśka 3 w 2015, MGS4 w cieniu GTA IV w 2008, a MGS3 w cieniu Half-Life 2 w 2004.

Podniecanie się metacritic w tych czasach to słabe rozwiązanie, grę trzeba doświadczyć, szczególnie od wizjonera jedynego w swoim rodzaju.

Komentarze "Walking Simulator 2" nadchodzą w user reviews.

Opublikowano
46 minut temu, Patapon napisał(a):

Przy 60 recenzjach 88 a wskoczy pewnie jeszcze drugie tyle.

Screenshots_2025-06-23-14-09-43.png

28 minut temu, Pix napisał(a):

No już spadło do 89 na meta, mesjasz odwołany, ale i tak sporo lepiej niż jedynka będzie.

Co ciekawe rośnie, ale Claire ma 93

image.png

Na OP 92, Claire tyż

image.png

To tyle z liczb, bo już o północy będzie "doświadczanie" :).

1 minutę temu, KrossOver napisał(a):

Niech Kojimbo wygra wreszcie GOTY, bo Death Stranding był w cieniu Sekiro w 2019, MGSV w cieniu Wieśka 3 w 2015, MGS4 w cieniu GTA IV w 2008, a MGS3 w cieniu Half-Life 2 w 2004.

Podniecanie się metacritic w tych czasach to słabe rozwiązanie, grę trzeba doświadczyć, szczególnie od wizjonera jedynego w swoim rodzaju.

Komentarze "Walking Simulator 2" nadchodzą w user reviews.

Można powiedzieć wiecznie drugi, może Physint w takim razie :D.

Opublikowano

Jak się dowiedziałem, że fabuła gry opiewa się na 50 godzin to trochę tego grania będzie, a z moim tempem grania to grę skończę chyba po 150 godzinach.

Opublikowano

Zapowiada się porządna gierka. Jedynkę przechodziłem między 80-100 godzin więc tu będzie jeszcze lepiej )

Opublikowano

Info dla platyniarzy - w zależności od stylu gry od 70 do 100 godzin. I co ważne, nic nie jest do przegapienia.

Opublikowano

W jedynce już było sporo momentów z walką, więc oby nie przesadzili. Platyna w wersji DC zajęła mi ok 150h.

Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał(a):

W jedynce już było sporo momentów z walką, więc oby nie przesadzili. Platyna w wersji DC zajęła mi ok 150h.

Akurat dobrze, że walkę trochę zmienili w sensie systemy (kilka rzeczy z MGSów), bo w jedynce była dosyć średnia, jak już była.

Opublikowano

Pytani się nasuwa, z kim najwięcej walk będzie? Z ludźmi czy z tymi pojebami z chmur?

Opublikowano

Trzeba będzie odkurzyć ps5. Widziałem, że maestro wykorzystał muzykę Hani Rani, mam nadzieję, że jest też Low Roar.

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał(a):

Pytani się nasuwa, z kim najwięcej walk będzie? Z ludźmi czy z tymi pojebami z chmur?

W preview wspominali, że niekoniecznie jest bardzo dużo walki, tylko, że jest ciekawsza. Zobaczymy.

To dalej symulator kuriera :).

Opublikowano
5 minut temu, Faka napisał(a):

Trochę zależy od ciebie, bo zabijając ludzi, sam produkujesz duchy hehe.

Raczej obu jest sporo, są różne typy, ale też dużo potężniejsze narzędzia przemocy w ręku gracza.

Opublikowano

Najważniejsze, że znowu będziemy jak Mario i Princess Beach kojima

Opublikowano

Jazdami samochodami dalej kartonowa i kwadratowa, no jednak w tej kwestii to słabo się postarali.

Opublikowano

Rozumiem że bez tego całego Social Strand, gra jest grywalna, tylko trzeba nadrabiać km z buta bez konstrukcji innych graczy? Będę niedługo zabierać się za część pierwszą, i nie wiem na co się nastawić.

Opublikowano
11 minut temu, Faka napisał(a):

Jazdami samochodami dalej kartonowa i kwadratowa, no jednak w tej kwestii to słabo się postarali.

a co to kurwa need for speed most wanted?

Opublikowano

Nie, ale jak widzę jeżdżenie po tych kamieniach, to aż zęby trzeszczą, tak samo jak w jedynce było. No mogli chociaż te amortyzatory porobić, jakieś buggy autka przystosowane do takich terenów.

Opublikowano

Też liczyłem na poprawę jazdy zwłaszcza tym motorkiem, przecież to było tak zbugowane i niegrywalne że szok. Motorek na ̶ ̷p̷o̷z̷i̷o̷m̷e̷ pionowe ściany się tam wspinał przecież XD

Edytowane przez Rooofie

Opublikowano
13 minut temu, Rooofie napisał(a):

Motorek na poziome ściany się tam wspinał przecież XD

Czyli zgodnie z rzeczywistością.

Opublikowano

Jazda pojazdami ma być trudna i frustrująca, ale chyba nie wszyscy załapali o co chodzi :)

Opublikowano

Jeżdżenie autami zatruwa planetę, dlatego w grze ten element jest frustrujący, bo Mistrz Kojima chce nas w ten sposób namówić do porzucenia aut. Gra z głębokim przesłaniem ekologicznym, Hideo ty wariacie fsg