Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Po odliczeniu podatku Kojimy i Playstation wyjdzie solidne 8/10 i spoko, ogra się za pół roku na PC.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 22 minuty temu, Pix napisał(a):Oho, gamespot się odpalił. 7/10, bo źle kobiety przedstawione. No to teraz już trzeba zagrać Można powiedzieć, że w minusach same plusy, miłego dnia mężczyzny xD.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Niech Kojimbo wygra wreszcie GOTY, bo Death Stranding był w cieniu Sekiro w 2019, MGSV w cieniu Wieśka 3 w 2015, MGS4 w cieniu GTA IV w 2008, a MGS3 w cieniu Half-Life 2 w 2004.Podniecanie się metacritic w tych czasach to słabe rozwiązanie, grę trzeba doświadczyć, szczególnie od wizjonera jedynego w swoim rodzaju. Komentarze "Walking Simulator 2" nadchodzą w user reviews.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 46 minut temu, Patapon napisał(a):Przy 60 recenzjach 88 a wskoczy pewnie jeszcze drugie tyle.28 minut temu, Pix napisał(a):No już spadło do 89 na meta, mesjasz odwołany, ale i tak sporo lepiej niż jedynka będzie.Co ciekawe rośnie, ale Claire ma 93Na OP 92, Claire tyżTo tyle z liczb, bo już o północy będzie "doświadczanie" :).1 minutę temu, KrossOver napisał(a):Niech Kojimbo wygra wreszcie GOTY, bo Death Stranding był w cieniu Sekiro w 2019, MGSV w cieniu Wieśka 3 w 2015, MGS4 w cieniu GTA IV w 2008, a MGS3 w cieniu Half-Life 2 w 2004.Podniecanie się metacritic w tych czasach to słabe rozwiązanie, grę trzeba doświadczyć, szczególnie od wizjonera jedynego w swoim rodzaju.Komentarze "Walking Simulator 2" nadchodzą w user reviews.Można powiedzieć wiecznie drugi, może Physint w takim razie :D.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jak się dowiedziałem, że fabuła gry opiewa się na 50 godzin to trochę tego grania będzie, a z moim tempem grania to grę skończę chyba po 150 godzinach.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Zapowiada się porządna gierka. Jedynkę przechodziłem między 80-100 godzin więc tu będzie jeszcze lepiej
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja jakoś 110+h, jak tutaj będzie kilkadziesiąt więcej to nie mam nic przeciwko o ile z tą walką nie przesadzili.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Info dla platyniarzy - w zależności od stylu gry od 70 do 100 godzin. I co ważne, nic nie jest do przegapienia.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. U mnie jakoś 70 godzin zeszło według timera z PSN (ale 55 z 63 trofików).
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W jedynce już było sporo momentów z walką, więc oby nie przesadzili. Platyna w wersji DC zajęła mi ok 150h.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 minuty temu, Square napisał(a):W jedynce już było sporo momentów z walką, więc oby nie przesadzili. Platyna w wersji DC zajęła mi ok 150h.Akurat dobrze, że walkę trochę zmienili w sensie systemy (kilka rzeczy z MGSów), bo w jedynce była dosyć średnia, jak już była.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Pytani się nasuwa, z kim najwięcej walk będzie? Z ludźmi czy z tymi pojebami z chmur?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Trzeba będzie odkurzyć ps5. Widziałem, że maestro wykorzystał muzykę Hani Rani, mam nadzieję, że jest też Low Roar.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 minuty temu, Faka napisał(a):Pytani się nasuwa, z kim najwięcej walk będzie? Z ludźmi czy z tymi pojebami z chmur?W preview wspominali, że niekoniecznie jest bardzo dużo walki, tylko, że jest ciekawsza. Zobaczymy.To dalej symulator kuriera :).
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 5 minut temu, Faka napisał(a):Pytani się nasuwa, z kim najwięcej walk będzie? Z ludźmi czy z tymi pojebami z chmur?Trochę zależy od ciebie, bo zabijając ludzi, sam produkujesz duchy hehe.Raczej obu jest sporo, są różne typy, ale też dużo potężniejsze narzędzia przemocy w ręku gracza.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jazdami samochodami dalej kartonowa i kwadratowa, no jednak w tej kwestii to słabo się postarali.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Rozumiem że bez tego całego Social Strand, gra jest grywalna, tylko trzeba nadrabiać km z buta bez konstrukcji innych graczy? Będę niedługo zabierać się za część pierwszą, i nie wiem na co się nastawić.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 11 minut temu, Faka napisał(a):Jazdami samochodami dalej kartonowa i kwadratowa, no jednak w tej kwestii to słabo się postarali.a co to kurwa need for speed most wanted?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie, ale jak widzę jeżdżenie po tych kamieniach, to aż zęby trzeszczą, tak samo jak w jedynce było. No mogli chociaż te amortyzatory porobić, jakieś buggy autka przystosowane do takich terenów.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Też liczyłem na poprawę jazdy zwłaszcza tym motorkiem, przecież to było tak zbugowane i niegrywalne że szok. Motorek na ̶ ̷p̷o̷z̷i̷o̷m̷e̷ pionowe ściany się tam wspinał przecież XD Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Rooofie
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 13 minut temu, Rooofie napisał(a):Motorek na poziome ściany się tam wspinał przecież XDCzyli zgodnie z rzeczywistością.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jazda pojazdami ma być trudna i frustrująca, ale chyba nie wszyscy załapali o co chodzi :)
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jeżdżenie autami zatruwa planetę, dlatego w grze ten element jest frustrujący, bo Mistrz Kojima chce nas w ten sposób namówić do porzucenia aut. Gra z głębokim przesłaniem ekologicznym, Hideo ty wariacie