Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano

Launch trailer. Nie odpalam, bo podobno dużo pokazują

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 52,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wiadomo, że obiektywnie nie będzie, nie wiem czemu miałoby być, jest masa recenzji, można sobie poczytać, a ja nie recenzent, ja gracz i do gierek podchodzę emocjonalnie ;) Zresztą i tak za dużo Wa

• Dupeczka z SH: "Ohajo gozaimatsu, jestem Konatsu i odgrywam główną rolę w SH. Czuję się zaszczycona mogąc brać udział w tym projekcie i mam nadzieję, że moja rola spodoba się fanom serii" Babochłop z

• Jeszcze troszkieee kurde ta muza w menu Pizza z biedronki przygotowana, mleko na kakałko się będzie grzało, słuchawki i pad naładowane, drzemka po południu długa, urlop do końca tygodnia, zaraz Św

Opublikowano

Znowu zagrajmery dają się nabierać na agregaty ocen typu metakrytyka? Kiedy skończy się to szaleństwo?

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

a ten agregat ocen to na ropę czy benzynę?

HE HE HE

Na olej rzepakowy, hehe

He

He

Herbata mi stygnie

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Znowu zagrajmery dają się nabierać na agregaty ocen typu metakrytyka? Kiedy skończy się to szaleństwo?

Ogólnie mam wywalone na recenzje. Sam doskonale wiem, czy chcę jakąś grę kupić, ale miło czasami potwierdzić, że pierwsze wrażenia z jakiejś premiery są pozytywne.

Opublikowano
8 minut temu, Pix napisał(a):

Ogólnie mam wywalone na recenzje. Sam doskonale wiem, czy chcę jakąś grę kupić, ale miło czasami potwierdzić, że pierwsze wrażenia z jakiejś premiery są pozytywne.

U mnie w sumie to tylko w sprawie AAA się nie zgadza co tym bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że jak gra jest od kogoś z wielkiej trójki to te oceny są o kant dupy rozbić, zwłaszcza w przypadku największych premier.

Opublikowano

Jak lubimy jakąś grę/serie to jednak warto kibicować, żeby było zielono na meta, żółto to może być wyrok śmierci. Wielu graczy jednak się tym kieruje. Jak wyszly oceny Ekspedycji 33 to pudełka zniknęły błyskawicznie.

Opublikowano

Z tego co ludzie piszą to japoński VA >>>>>>> angielski. Także wiadomo co będzie grane.

Opublikowano

Dużo wyżej od Cronosa w którego grało mi się zajebiście, zobaczymy jak faktycznie jest, aż się nie mogę doczekać jak to odpalę teehee

Opublikowano

Nie no szanujmy się. Na pierwsze podejście tylko japoński dub. Chociaż trochę się obawiam, bo fabuła jest tu bardzo ważna i łatwo coś czasami przeoczyć, kiedy przy dialogach zawsze musisz się skupić na czytaniu napisów.

Opublikowano
5 minut temu, Pix napisał(a):

Nie no szanujmy się. Na pierwsze podejście tylko japoński dub. Chociaż trochę się obawiam, bo fabuła jest tu bardzo ważna i łatwo coś czasami przeoczyć, kiedy przy dialogach zawsze musisz się skupić na czytaniu napisów.

Pisałem o tym chyba kilka stron wcześniej. Jeśli będą jakieś dialogi podczas walk to może być ciężko. w Nier Automata musiałem zmienić na angielski dub, bo ciągle laski nawijały podczas akcji i za chuja sie nie dało walczyc i czytac jednoczesnie.

Opublikowano
3 minuty temu, Pix napisał(a):

No nie no tu nie ma tony NPCów jak w jakimś KCD, żę łojezu nie znam czeskiego to nie zrozumiem co Pierdzisław mówi. Tylko japoński.
Ciekawe czy będą PL napisy, bo żona chce oglądać jak gra a angielski to u niej średnio.

Objerzałem też launch trailer i mmm pyszka.

Jedynie co to ta jbn walka... Cóż nadal nie wyobrażam sobie nie kupić

Opublikowano

85 OP po solidnych 42 reckach, Bloober to jednak Bloober z potężnym Silentowym 87.

Opublikowano
8 minut temu, Basior napisał(a):

Jedynie co to ta jbn walka...

Ta, a okaże się, że z padem w łapie siedzi aż miło, siekanie tych groteskowych kreatur boski_miszcz

Opublikowano
8 minut temu, Basior napisał(a):

No nie no tu nie ma tony NPCów jak w jakimś KCD, żę łojezu nie znam czeskiego to nie zrozumiem co Pierdzisław mówi. Tylko japoński.
Ciekawe czy będą PL napisy, bo żona chce oglądać jak gra a angielski to u niej średnio.

Objerzałem też launch trailer i mmm pyszka.

Jedynie co to ta jbn walka... Cóż nadal nie wyobrażam sobie nie kupić

Ja tam wrzucam walkę na normal i zagadki na hard, nie będę się męczył z soulsową walką, może za drugim razem, jak gra okaże sie tak dobra na replay.

Opublikowano

Wiadomo, że wjeżdża Hard/Hard. Soullike i Silent Hill w jednym, da się zrobić coś piękniejszego? Wątpie xD

Opublikowano
18 minut temu, Basior napisał(a):

18 minut temu, Shen napisał(a):

Pisałem o tym chyba kilka stron wcześniej. Jeśli będą jakieś dialogi podczas walk to może być ciężko. w Nier Automata musiałem zmienić na angielski dub, bo ciągle laski nawijały podczas akcji i za chuja sie nie dało walczyc i czytac jednoczesnie.

No liczę, że podczas walk Hinako nie będzie krzyczała do potworów po japońsku "zniszczyliście mi życie, skurwysyny" frog

Opublikowano
1 godzinę temu, Patapon napisał(a):

Spokojnie. Trzeba czekać na finalny werdykt od Gruchy.

Potężne PPE już ogłosiło, że to kolejne GOTY, przypomina mi to pewnego użytkownika z naszego forum CoolStoryBro

Opublikowano
4 minuty temu, Szermac napisał(a):

Wiadomo, że wjeżdża Hard/Hard. Soullike i Silent Hill w jednym, da się zrobić coś piękniejszego? Wątpie xD

Ja tam się obawiam zaburzających rozgrywkę pałkasponge potworów, stąd normal/hard xD.

Btw można już ogłosić tryumfalny powrót Konami do branży?

Na TGA niech jeszcze dojebią Castlevanią i gameplay trailerem SH1R.

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

Ja tam się obawiam potworów, stąd normal/hard xD.

Btw można już ogłosić tryumfalny powrót Konami do branży?

Na TGA niech jeszcze dojebią Castlevanią i gameplay trailerem SH1R.

Suikdenik 6 prawilny do tego i Star Leap na konsole też było by miło.

I PESik legitny.

Opublikowano

No jakby walnęli jeszcze trailerem SH1R to już w ogóle. Ale z tego co widziałem, to mają stand z SHf i raczej się skupią jeszcze na tym.
Ciekaw jestem jak się sprzeda.

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

No jakby walnęli jeszcze trailerem SH1R to już w ogóle. Ale z tego co widziałem, to mają stand z SHf i raczej się skupią jeszcze na tym.
Ciekaw jestem jak się sprzeda.

Jestem ciekaw Famitsu sales, bo imo, nastawienie na rynek Jp spore, z drugiej strony nie ma wersji na psryka 2.

Opublikowano

Na SH1 to się raczej bym szybko nie nastawiał. W przyszłym roku pewnie Townfall, rimejk jedynki może w 2027. Chociaż mam nadzieję, że niedługo blubery wydadzą do dwójki jeszcze dlc Born from a Wish.