Opublikowano 22 września22 wrz A jeśli chodzi o f, to jeszcze info dla platyniarzy, jeśli ktoś chce się bawić w wyciskanie 100%:30-40 godzintrzeba zaliczyć na najwyższym poziomie trudności (walka i zagadki). Jest dość trudno i będzie trochę męczenia sięgierkę trzeba przejść w pełni przynajmniej 3-4 razytrzeba zebrać wszystkie przedmiotyzobaczyć wszystkie zakończenia Edytowane 22 września22 wrz przez Josh
Opublikowano 22 września22 wrz 7 minut temu, Pix napisał(a):No niestety wszystko wskazuje, że film to będzie straszne gówno.A jeśli chodzi o f, to jeszcze info dla platyniarzy, jeśli ktoś chce się bawić w wyciskanie 100%:30-40 godzintrzeba zaliczyć na najwyższym poziomie trudności (walka i zagadki). Jest dość trudno i będzie trochę męczenia sięgierkę trzeba przejść w pełni przynajmniej 3-4 razytrzeba zebrać wszystkie przedmiotyzobaczyć wszystkie zakończeniaAleż oczywiście. Mam nadzieję, że speedrunować się też będzie super. Wiadomo, że tabela na speedrun.com będzie atakowana, jak przy remaku
Opublikowano 22 września22 wrz Obejrzałem jedną recke, oczywiscie spusty nad fabułą, ale muzyka też podobno świetna. Kurwa mam 4 gry rozgrzebane, zamówiłem właśnie Trails in the sky, a silencik miał wjechać później
Opublikowano 22 września22 wrz 16 minut temu, Shen napisał(a):Obejrzałem jedną recke, oczywiscie spusty nad fabułą, ale muzyka też podobno świetna. Kurwa mam 4 gry rozgrzebane, zamówiłem właśnie Trails in the sky, a silencik miał wjechać później SHf to giereczka na 12 godzin, dasz radę wcisnąć gdzieś w grafik
Opublikowano 22 września22 wrz Ciekawe ile do oceny dały Azjatki w mundurkach bo wiadomo, że gracze to lubią.
Opublikowano 22 września22 wrz soulslike?walka easy/zagadki hardTrzeba pielęgnować tożsamość serii. :)
Opublikowano 22 września22 wrz 15 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ciekawe ile do oceny dały Azjatki w mundurkach bo wiadomo, że gracze to lubią.Widziałem na twycie że GRACZE SĄ WŚCIEKLI bo nie widać majteczek. Josh pochwalasz takie woke zagrywki?
Opublikowano 22 września22 wrz 10 minut temu, Pupcio napisał(a):Widziałem na twycie że GRACZE SĄ WŚCIEKLI bo nie widać majteczek. Josh pochwalasz takie woke zagrywki?A czy Ci gracze wiedzą, że ma mniej niż 16 lat ? XD
Opublikowano 22 września22 wrz Powiem tak:Maciej trochę drygnął. Powtarzam, Maciej drygnął.Liczę, że forumowi potężni zagrajmerzy early access już jutro rano przy kawce sprawią, że stanie jak sekwoja.
Opublikowano 22 września22 wrz 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Hmm ilosc recenzji rośnie, a na OP już 88, hypeKtoś tu pisał o poteznych blooberach, a SH2 tylko 87 na open critic
Opublikowano 22 września22 wrz 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Widziałem na twycie że GRACZE SĄ WŚCIEKLI bo nie widać majteczek. Josh pochwalasz takie woke zagrywki?W SH2 też nie było widać gaci Jamesa, a jednak uznałem tę grę za GOTY. Tutaj też przeżyję tę drobną niedogodność, aczkolwiek 10/10 na pewno już nie będzie
Opublikowano 22 września22 wrz Brak widoku na gacie bohaterki to na pewno jakaś głębsza symbolika. W końcu to Silent Hill.
Opublikowano 22 września22 wrz 1 hour ago, KrYcHu_89 said:PS5 leci do 360p, PS5 Pro stabilne 720pA jak radzą sobie Xboxy? Podobno kilka osób z forum jest zainteresowanych kupnem.