Opublikowano 10 maja10 maj W żabce 2 nowe smaki Lays Strongów- Piri-Piri (ich czasem już nie było?) oraz Spicy Prawn Cocktail (koktajl krewetkoey)
Opublikowano 17 maja17 maj Autor Tak jak pisalem wczesniej, ciesze sie ze zauwazylem ze jest to wersja hell a nie 2x hell. Mialem troche przerwy od ostrego a tutaj bylo dobrze. Popieklo w jezyk wiec to nie zaden lajt, ale tez nie zabijalo. Smakowo jak wiekszosc nudli tego typu z samym sosem, nie da sie chyba nic szczegolnego wyroznic. Moze tylko to, ze nie je.balo chemia jak sos w buldakach co zaliczam na plus. Jako zamiennik dla tych drugich jak najbardziej moge polecic.
Opublikowano 19 maja19 maj Ostatnio stałem się fanem gochujangZawsze jak robię kurczaka z ryżem albo makaronem to wlatuje ta pasta. Może nie jakiś mega ogień, ale jak się da ze dwie porządne łychy na marynatę to potrafi przypiec
Opublikowano 19 maja19 maj Gochugaru i gochujang to u mnie ostatnio topka, polecam również chili oil zarówno ten kupczy (mam ten poniżej) lub samodzielnie zrobiony, świetny do makaronu, ale dodaje go również do innych potraw, jak pierogi ruskie , zupki kuksu czy pieczonych zmiemiaków
Opublikowano 22 maja22 maj W dniu 19.05.2025 o 18:46, Arkady napisał(a):Gochugaru i gochujang to u mnie ostatnio topka, polecam również chili oil zarówno ten kupczy (mam ten poniżej) lub samodzielnie zrobiony, świetny do makaronu, ale dodaje go również do innych potraw, jak pierogi ruskie , zupki kuksu czy pieczonych zmiemiakówO taaak. Uzależniające gówno, też się zaopatruję na Alledrogo, bo mają okazjonalne promki na to. Czasem wystarczy sam makaron, trochę tego sosu, jajko, szczypiorek i danie gotowe.