Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Featured Replies

Opublikowano

W razie gdyby nikt nie czytał, to informuję, że tak, przeszedłem trzy razy. Ale wszystkich misji na S nie chce mi się robić. Póki co.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 266
  • Wyświetleń 28,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Pograłem kilka godzin w najnowsze Armored Core, ukończyłem kilkanaście etapów, ubiłem trzech bossów. Bawię się przy tym bardzo dobrze. Wstępnie nie wahałbym się wystawić 8/10. Czysta, niesk

• Jak ktoś chce, to może dorzucić na mecha firmową naklejkę, którą zrobiłem na szybko     Share ID: 8F7P9E70JU9K

• Parę słów ode mnie, post przeklejony z tematu "właśnie ukończyłem".   Armored Core VI: Fires of Rubicon     Soulsy z mechami, mówiono. Będzie trudna gierka, straszono. Z

Opublikowano

Vaati wrzucił miły materiał o 50 drobnych sekretach w grze, ale uwaga na spoilery, bo rzecz dotyczy również tego jak potrafią zmieniać się dialogi i czym są uzależnione. No i zdradza trochę zawiłości fabularnych, więc naprawdę bezpiecznie oglądając mogą się czuć tylko ci, co przeszli trzy razy.

Spoiler

Co ważniejsze, autor zapowiedział 3-godzinne wideo na temat LORE i fabuły AC6, więc najwyraźniej materiału do przetrawienia jest sporo. Lubię to.

A dla walczących o ranking S w każdej misji jest kalkulator pomagający ocenić w czym problem i ile nam brakuje. Wydaje się całkiem pomocny.

https://thefifthmatt.com/ac6-rank-calculator

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 19.11.2023 o 10:27, Kmiot napisał(a):

Co ważniejsze, autor zapowiedział 3-godzinne wideo na temat LORE i fabuły AC6, więc najwyraźniej materiału do przetrawienia jest sporo. Lubię to.

Pół roku później i zapowiedziane wideo właśnie wjechało na kanał. Tylko zamiast trzech godzin trwa pięć i pół xd

Opublikowano

Ja na pewno chce ograć w tym roku ale grafik gierkowym napięty totalnie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Coś wstydliwy ten Armored i rzadko na promkach na storze. Po zbliżającym się ciasnym okresie premierek, może w listopadzie/grudniu wezmę bo bym chciał w końcu się do mechów przekonać :cool:

Opublikowano

True, true. Dlatego w listopadzie najprawdopodobniej wezmę z marszu tak czy siak.

Opublikowano
2 godziny temu, Szermac napisał(a):

Coś wstydliwy ten Armored i rzadko na promkach na storze. Po zbliżającym się ciasnym okresie premierek, może w listopadzie/grudniu wezmę bo bym chciał w końcu się do mechów przekonać :cool:

Dobre gry nie mają nigdy dużych promek - patrz np Nintendo czy From

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał(a):

Teraz jest promka zarówno X jak i PS cyfry. 

Ach no, ale jednak Wukong, Astrobot i Sajlent 2 mają pierwszeńswo ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, devilbot napisał(a):

Dobre gry nie mają nigdy dużych promek - patrz np Nintendo czy From

Dlatego czasem jeszcze opłaca się kupić pudełko. Dałem dzisiaj 170 zł na klocka.

Opublikowano
23 minuty temu, SnoD napisał(a):

Dlatego czasem jeszcze opłaca się kupić pudełko. Dałem dzisiaj 170 zł na klocka.

To są dalej te day one edition w kartonowej wsuwce? 

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał(a):

To są dalej te day one edition w kartonowej wsuwce? 

Taką kupiłem, w folii.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co FROMka to FROMka. No spodobało się, przyjemne nawalanie i podoba mi się konstrukcyjnie misja -> garaż -> misja chociaż po kilku godzinach to zdarza się dłużej siedzieć i dobierać elementy dla AC niż trwa taka misja XD 

Opublikowano
50 minut temu, messer88 napisał(a):

Co FROMka to FROMka. No spodobało się, przyjemne nawalanie i podoba mi się konstrukcyjnie misja -> garaż -> misja chociaż po kilku godzinach to zdarza się dłużej siedzieć i dobierać elementy dla AC niż trwa taka misja XD 

Nom, ale w pewnym momencie właśnie dobranie odpowiedniego sprzętu jest najważniejsze. Gra mega.

Opublikowano

Pierwsze przejście zaliczone, pięknie się w to gra jak się już zacznie porządnie ogarniać movement. Spokojnie 9/10 i jakbym grał na premierę myślę że gra wygoniłaby AW2 z trójki GOTY, bo Baldurek oczywiście nie do ruszenia w 23. Soulsów tutaj ZERO chociaż niektóre ataki bossów znajome :) fabularnie fajnie i zaczynam NG+ i ciekaw jestem zmian. 

Kilka S już zrobionych bo łatwe ale widzę że w niektórych misjach to będzie xD 

Opublikowano

Ja jestem słaby w takie gierki to nawet na S nie patrzyłem xd ale miło ten tytuł wspominam. Coś nowego dla mnie. Szkoda ,że gra nie tanieje tak szybko to może więcej osób by się skusiło żeby to ograć. 

Opublikowano
W dniu 27.07.2024 o 14:38, Szermac napisał(a):

Coś wstydliwy ten Armored i rzadko na promkach na storze. Po zbliżającym się ciasnym okresie premierek, może w listopadzie/grudniu wezmę bo bym chciał w końcu się do mechów przekonać 

Nowe pudła teraz po 100-130 zł. X-kom, MM, hanzo. 

Ja kończę obecnie drugie przejście i jest :obama:

Opublikowano

No niestety, teraz Wukong, potem Astrobot i Silent Hill 2. Nadal Armored czeka na zimę :D Chociaż jak takie promki to może by wziął i by właśnie poczekało.