Jump to content

Banishers: Ghosts of New Eden

Sylvan Wielki

Recommended Posts

Posted

Najnowsza propozycja twórców Vampyr, Remember Me oraz Life is Strange, to RPG akcji, którego akcja rozgrywa się w XVII wieku.
Tytuł ma ukazać się pod koniec 2023r. Banishers ma wyjść tylko na bieżącą generację. Studio Don't Nod ma szczególną uwagę przywiązać do warstwy fabularnej gry.

ghir20221209042244169ehbm.jpg

• Upvote 2
Posted

Wolałbym coś z uniwersum Vampyra, który okazał się zaskakująco dobrą gierką. Ten gameplay na końcu wygląda średnio, ale bohater ma chyba jakiś muszkiet na plecach więc może będzie ciekawa walka. I tak szacun dla studia, że z prostych gier o gadaniu poszli w rozbudowane tytuły.

Posted
W dniu 9.12.2022 o 17:11, Pure Bladestone napisał:

I tak szacun dla studia, że z prostych gier o gadaniu poszli w rozbudowane tytuły.

Przecież zaczynali od gry z gameplayem (Remember Me), później przyszło LiS, ale w międzyczasie był też Vampyr.
Mnie zainteresowali - taki trochę Wiedźmin z duchami. Ciekawe, czy korytarzyk, czy open world.

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Patrzę kiedy to miało być, a to zaraz, bo 7 listopada, a tu spora obsuwa na przyszły rok. Może to i dobrze, niech doszlifują dokładnie gierkę. 

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Dla mnie wygląda kozacko, i klimacik też mega.
A fakt że to od twórców Vampyr i pierwszego Lis to już w ogóle sprawia że mam niesamowite oczekiwania.
Obym się nie zawiódl.

Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...
Posted

Wygląda ciekawie i mam nadzieję, że nie będzie drewnianego gelmpleju i pustego świata. Mają moje zainteresowanie, póki co i oby wyszło coś dobrego. Luty się robi ciasny, bo w ciągu kilku dni to, Helldivers, Lara, Ultros.:popcorn: