Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Banishers: Ghosts of New Eden

Featured Replies

Opublikowano

Najnowsza propozycja twórców Vampyr, Remember Me oraz Life is Strange, to RPG akcji, którego akcja rozgrywa się w XVII wieku.
Tytuł ma ukazać się pod koniec 2023r. Banishers ma wyjść tylko na bieżącą generację. Studio Don't Nod ma szczególną uwagę przywiązać do warstwy fabularnej gry.

ghir20221209042244169ehbm.jpg

• Odpowiedzi 175
  • Wyświetleń 20,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Banishers... ukończone. Zajęło to 43 godziny. Zasadniczo oś fabularną da się zaliczyć w kilkanaście godzin, ale zadania poboczne są TAK dobrze skonstruowane, że gorąco polecam wykonać ich jak najwięce

• Ostatnio ukończyłem, 91% i z 60h. Dobra gra i może to być mój "średniak" roku. Chyba najbliżej temu do GoWa 2018 jeśli chodzi o walkę i eksplorację (chociaż ten drugi aspekt to też ostatnie TRy.) oczy

• Pograne parę godzin i śmiało mogę stwierdzić, że to ukryta perełka. Akcja toczy się wolno - eksploracją stoi, prowadzeniem lokalnych śledztw, podejmowaniem dosyć trudnych decyzji, walkami z istotami z

Opublikowano

Pewnie przeniosą na 2024. Mam nadzieję, że będzie mniej sztywna animacja, niż w poprzednich grach studia. 

Opublikowano

Wolałbym coś z uniwersum Vampyra, który okazał się zaskakująco dobrą gierką. Ten gameplay na końcu wygląda średnio, ale bohater ma chyba jakiś muszkiet na plecach więc może będzie ciekawa walka. I tak szacun dla studia, że z prostych gier o gadaniu poszli w rozbudowane tytuły.

Opublikowano

Wolałbym Vampyra :(

Opublikowano
W dniu 9.12.2022 o 17:11, Pure Bladestone napisał:

I tak szacun dla studia, że z prostych gier o gadaniu poszli w rozbudowane tytuły.

Przecież zaczynali od gry z gameplayem (Remember Me), później przyszło LiS, ale w międzyczasie był też Vampyr.
Mnie zainteresowali - taki trochę Wiedźmin z duchami. Ciekawe, czy korytarzyk, czy open world.

Opublikowano
20 minut temu, Wredny napisał:

Przecież zaczynali od gry z gameplayem (Remember Me), później przyszło LiS

Myślałem, że zaczynali od telenoweli Life is Strange.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wszystko wygląda bdb jak dla mnie, postacie setting, jak tylko walka będzie choć trochę lepsza niż w wampirze to super. 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wygląda spoko, Vampyra fajnego zrobili to, idealna gierka do gp. 

Opublikowano

Jakby miało wpaść day one w jakimś abo to super. Mi się podoba ale walka dalej drewniak z tego filmiku. I okropnie rzucające się w oczy krawędzie do wspinaczki. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Patrzę kiedy to miało być, a to zaraz, bo 7 listopada, a tu spora obsuwa na przyszły rok. Może to i dobrze, niech doszlifują dokładnie gierkę. 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakoś ten tytuł wydaje mi się podobnie bezjajeczny co te całe Immortals of Aveum, o którym wszyscy zapomnieli w dniu premiery.

Opublikowano

Dla mnie wygląda kozacko, i klimacik też mega.
A fakt że to od twórców Vampyr i pierwszego Lis to już w ogóle sprawia że mam niesamowite oczekiwania.
Obym się nie zawiódl.

Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda ciekawie i mam nadzieję, że nie będzie drewnianego gelmpleju i pustego świata. Mają moje zainteresowanie, póki co i oby wyszło coś dobrego. Luty się robi ciasny, bo w ciągu kilku dni to, Helldivers, Lara, Ultros.:popcorn:

Opublikowano

Czyżbym widział loadingi ukryte w przeciskaniu się między ścianami? :philosoraptor:

Opublikowano

Szczeliny :niki:

Ja się nie spodziewałem za to statystyk postaci i różnych broni/ubranek a są czyli jakieś elementy rpg będą co mnie cieszy.