Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Ciekaw jestem testów. Czy teraz np z 40klateczek będzie płynne 60 w danym tytule
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Wedlug testow na YT faktycznie sporo gier dostawalo niezlego kopa. Wydaje mi sie, ze pozwoli to grac na nizszym tdp w dobrej plynnosci a co za tym idzie dluzszy czas pracy na baterii
Opublikowano 24 kwietnia 20241 r Tylko że to generowanie musi mieć "wsad" i robi lepiej z 60 -> 100 niż z 20 -> 30 bo za mało jest informacji żeby coś wygenerować. Samo AMD zaleca używanie tego na grach króre mają minimum 60 fps.
Opublikowano 8 maja 20248 maj Dobra promocja w jakimś chińskim sklepie https://www.pepper.pl/promocje/konsola-asus-rog-ally-amd-ryzen-z1-extreme-za-61900-2488zl-832731
Opublikowano 8 maja 20248 maj Na allegro są za tyle nowe. Więc żadna promocja. Nie wiem czy ktoś dał 3k za tego Extreme.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Ciekawe co wymyślą, ja obstawiam rewizję podobna do decka OLED czyli ekran, bateria, pewnie ogarnięty port kart pamięci
Opublikowano 9 maja 20249 maj 6 minut temu, pawelgr5 napisał: xDD szybko poszlo. Cikawe ile bedzie kosztowac. Jeśli to będzie rewizja obecnego modelu to pewnie drożej niż stary model na premierę nie będzie
Opublikowano 9 maja 20249 maj Ciekawe czy te nowe handheldy PC będą najszybciej tracącym na wartości sprzętem. To jednak nie świat konsol, gdzie masz konsolę na kilka lat, a potem się staje fajnym retro sprzętem w kolekcji.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Pytanie czy coś się zmieniło w kwestii podzespołów PC, czy da się zaoferować większą wydajność przy jednocześnie tym samym lub podobnym TDP. Bo jak oni chcą po prostu "wincyj ramu, wincyj rdzeni" a pobór mocy z kosmosu no to...wyjdzie jak zwykle Może niech lepiej przerzucą się na produkcje mini pc.
Opublikowano 9 maja 20249 maj 3 godziny temu, tomoman napisał: Ciekawe czy te nowe handheldy PC będą najszybciej tracącym na wartości sprzętem. To jednak nie świat konsol, gdzie masz konsolę na kilka lat, a potem się staje fajnym retro sprzętem w kolekcji. Witamy na rynku PC. Tutaj pieniądze nie mają znaczenia .
Opublikowano 9 maja 20249 maj Już od kilku msc wiadomo że będzie następca. Asus wie o problemie ze slotem kart micro sd i wymienia oraz wysyła nowe kart sd micro. Ciekawy jestemco poprawią, ale za dużo nie ma. Windows skroić pod pocket PC i bateria żeby 3h działała w trybie turbo
Opublikowano 9 maja 20249 maj Ale Asus to OEM, nie "skroi" Windowsa, nie ma dostępu do kodu źródłowego. Może wypuszczać programy i drivery, modyfikacje w ramach tego na co pozwala system i tyle.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Asus nie, wiadomo. Ale to jest dla mnie rzecz do poprawy. Skroić pod ten mały dotykowy ekran. Dadzą pewnie oleda, mniejsze ramki. Ciekawe czy dadzą gładziki.
Opublikowano 9 maja 20249 maj LOL Pokazali jak będą teraz gierki się prezentować, a detale będą 2 czerwca. Jaki żart.
Opublikowano 9 maja 20249 maj 26 minut temu, iluck85 napisał: LOL Pokazali jak będą teraz gierki się prezentować, a detale będą 2 czerwca. Jaki żart. No co, podejście konsolowe.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Czaicie, że można puszczać dym z dupy i twierdzić, że to mgła ekscytacji dwa razy (będąc producentem sprzętu) i jednocześnie nie sprostać oczekiwaniom ludzi zapatrzonym w Steam Deck? ASUS czai!
Opublikowano 10 maja 202410 maj Asus to chyba nigdy dobrej prezentacji nie miał chociaż rok temu jak zapowiedzieli tą konsolę w prima aprilis to myślałem ,że i tutaj będzie pompa xd https://www.purepc.pl/asus-rog-ally-x-nadchodzi-odswiezona-edycja-handhelda-lepsze-podzespoly-ale-podobna-wydajnosc
Opublikowano 13 maja 202413 maj Hmm no to niezły ten Asus (już któryś raz słyszę, aby omijać produkty tej firmy, a Wy jakie macie doświadczenia?). Swoją drogą ciekawe, że gościu jedzie dosyć ostro po nich.. nie obawia się żadnych konsekwencji?