Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie dość, że ma się butować od razu w systemie Xbox GamePass, to jeszcze mają jakąś wspólną apkę do wszystkich sklepów PC, zintegrowaną o_0

No ciekawe, ciekawe!

Pewnie już testuja, od jakiegoś czasu w apce Xbox widze gry odpalane na Steam...

• Odpowiedzi 988
  • Wyświetleń 87,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Krzysztof93
    Krzysztof93

Odpalanie takich gier na tych małych komputerkach na siłę byle tylko nie roztopiły się w dłoniach to jest zwyrolstwo i powinno być karane. Nie chcę patrzeć na takie rzeczy, obrzydza mnie to i obrzydza

• 600-700 euro za granie na 7 calach? Beka Ja wybieram rozwiązania jak logitech g cloud gdzie człowiek płaci 200-300 euro i ma tez dobrą jakość przez clouda czy remote play. SD dobry sprzęt ale nawet on

• to którego warto kupić jeśli chcę grać do snesa plus psxowe gry grywalne bez gałki?

Opublikowano

image.png

Poszła juz aktualizacja Game Passa ze wszytskim sklepami, wykrywa wszytskie zainstalowane gry na komputerze, ale biblioteki tych, które nie są zainstalowane nie przejrzymy.

Opublikowano
8 hours ago, Chewie said:

Fajnie, a xboxowe acziwmenty będą działać w tych grach?

Nie, dlaczego miałyby działać. Będą działać tylko w grach z GP, MS Store.

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Nie, dlaczego miałyby działać. Będą działać tylko w grach z GP, MS Store.

Przecież w grach od MS na Steam też działają, tylko trzeba się w grze jeszcze zalagować profilem z xboxa. No ale w pozostałych gierkach to oczywiste ,że nie będą działać, nawet nie wiem jakby to mieli rozwiązać.

Opublikowano
3 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

Przecież w grach od MS na Steam też działają, tylko trzeba się w grze jeszcze zalagować profilem z xboxa. No ale w pozostałych gierkach to oczywiste ,że nie będą działać, nawet nie wiem jakby to mieli rozwiązać.

Normalnie, że po synchronizacji mamy możliwość odpalenia tej gry z apki xboxa. Tak jak można sobie zsynchronizować bibliotekę steama z gogiem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bo to sprzęt ASUSa ;)

trzeba się przyzwyczajać, że tak to będzie wyglądać w przypadku przyszłych xboxów od zewnętrznych producentów.

Estetyke MS będzie pewnie widoczna w Xboxach od MS, ale reszta tego typu xboxów będzie miała swój własny styl.

Opublikowano

A mnie ta forma pada przekonuje. ROG nie był deską jak Switch, ale to może poprawić chwyt i wygodę.

Ofcoz kupię czarnego.

Opublikowano

Może im zostały jakieś złoża z pierwszego rogala, innej opcji nie widzę, skoro znowu się lądują w 7".

Opublikowano
22 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Czemu nie wsadzą tam w końcu nowego ekranu, kolejna wersja sprzętu z tym samym ekranem. Z laptopami im lepiej idzie.

Ty tak serio się pytasz? Oczywiście maksymalizują zysk.