Opublikowano 29 lipca29 lip Nie dość, że ma się butować od razu w systemie Xbox GamePass, to jeszcze mają jakąś wspólną apkę do wszystkich sklepów PC, zintegrowaną o_0No ciekawe, ciekawe!Pewnie już testuja, od jakiegoś czasu w apce Xbox widze gry odpalane na Steam...
Opublikowano 2 sierpnia2 sie Poszła juz aktualizacja Game Passa ze wszytskim sklepami, wykrywa wszytskie zainstalowane gry na komputerze, ale biblioteki tych, które nie są zainstalowane nie przejrzymy.
Opublikowano 3 sierpnia3 sie 8 hours ago, Chewie said:Fajnie, a xboxowe acziwmenty będą działać w tych grach?Nie, dlaczego miałyby działać. Będą działać tylko w grach z GP, MS Store.
Opublikowano 3 sierpnia3 sie 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a):Nie, dlaczego miałyby działać. Będą działać tylko w grach z GP, MS Store.Przecież w grach od MS na Steam też działają, tylko trzeba się w grze jeszcze zalagować profilem z xboxa. No ale w pozostałych gierkach to oczywiste ,że nie będą działać, nawet nie wiem jakby to mieli rozwiązać.
Opublikowano 3 sierpnia3 sie 3 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Przecież w grach od MS na Steam też działają, tylko trzeba się w grze jeszcze zalagować profilem z xboxa. No ale w pozostałych gierkach to oczywiste ,że nie będą działać, nawet nie wiem jakby to mieli rozwiązać.Normalnie, że po synchronizacji mamy możliwość odpalenia tej gry z apki xboxa. Tak jak można sobie zsynchronizować bibliotekę steama z gogiem
Opublikowano środa o 16:024 dni 22 minutes ago, SnoD said:Jakoś ta estetyka sprzętu i grafik do mnie nie przemawia, do Xboxa też to nie pasuje.
Opublikowano środa o 18:283 dni bo to sprzęt ASUSa ;) trzeba się przyzwyczajać, że tak to będzie wyglądać w przypadku przyszłych xboxów od zewnętrznych producentów. Estetyke MS będzie pewnie widoczna w Xboxach od MS, ale reszta tego typu xboxów będzie miała swój własny styl.
Opublikowano środa o 18:343 dni A mnie ta forma pada przekonuje. ROG nie był deską jak Switch, ale to może poprawić chwyt i wygodę. Ofcoz kupię czarnego.
Opublikowano środa o 19:143 dni Czemu nie wsadzą tam w końcu nowego ekranu, kolejna wersja sprzętu z tym samym ekranem. Z laptopami im lepiej idzie.
Opublikowano środa o 19:293 dni Może im zostały jakieś złoża z pierwszego rogala, innej opcji nie widzę, skoro znowu się lądują w 7".
Opublikowano środa o 19:373 dni 22 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Czemu nie wsadzą tam w końcu nowego ekranu, kolejna wersja sprzętu z tym samym ekranem. Z laptopami im lepiej idzie.Ty tak serio się pytasz? Oczywiście maksymalizują zysk.