Opublikowano 12 listopada12 lis Just now, easye said:Przecież Legion to też Windows, problemy będziesz miał takie same, no chyba że też powyłączasz rzeczy o których słuchasz w tych recenzjach że są denerwujące, albo sam będziesz umiał je przeklinać by Cię nie denerwowały jak właśnie odblokowywanie po uśpieniu, szyfrowanie dysku itp.Dojdą tylko jeszcze problemy z ergonomia bo qrwa 1KG Handheld to tylko dla kulturystów.W obecnym stanie Windowsa nie kupię na pewno, dlatego jestem ciekawy jak to się rozwija. O ile w ogóle
Opublikowano 12 listopada12 lis Lata przed nimi — a patrząc, jak tam ludzie pracują i jak łatają nawet krytyczne podatności w bezpieczeństwie — to albo bierzesz Windowsa z dobrodziejstwem inwentarza, bo umiesz się w nim poruszać, albo zapomnij w ogóle o tego typu sprzęcie.
Opublikowano 12 listopada12 lis @easye nawet nie wiedziałem co to, spróbuję wyłączyć przy następnym odpaleniu@Homelander Przecież możesz wgrać sobie bazzite albo steam OS i masz steam decka na sterydach z dobrą wydajnością i usypianiemKiedyś jak będzie mi się nudziło to zrobię taki debloat, gość zyskał 10 fps: Edytowane 12 listopada12 lis przez Chewie
Opublikowano 12 listopada12 lis @Chewie w stosunku do tego typu sprzętów jestem leniem i poczekam na rozwiązanie prosto z pudełka
Opublikowano 12 listopada12 lis To poczekaj, nie ma sensu wrzucać 282647 wideo recenzji jakiś randomów.
Opublikowano niedziela o 18:032 dni https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-przenosna-asus-rog-xbox-ally-bialy-1498626.htmlBiały 1999zł
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Heh no ja używam Roga już jak switcha, potrafię parę dni go nie wyłączać i działa, ale widzę wszystkie braki w oprogramowaniu.Np nie wiem czy wiecie, ale warto wejść do Windowsa i do apki MyAsus, gdzie często są inne aktualizacje niż przez Armory Crate - a to sterowniki, a to bios...MS powinien to wszystko zbierać w 1 aplikacji, jak chce pójść choć trochę na przód, a tu niestety, oddzielna aktualizacja Windowsa, oddzielna apek i gier, co innego w aplikacji Armory, co innego w MyAsus - totalne pomylenie z poplątaniem!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kurde trochę żałuję, że nie poczekałem ale jakoś nie wierzyłem w tak szybkie obniżki. 1999 wydaje się już całkiem sensowne. Podobno dzisiaj wjechał największy update od premiery, niby lepsza bateria i wydajność. Zobaczymy.