Opublikowano 3 marca3 mar 2 minuty temu, iluck85 napisał(a):Ten X wygrywa dobrym chwytem- leży dobrze jak trochę większy pad. No i moc. Mimo braku oleda, ekran jak dla mnie mega spoko.@Ukukuki A nie brakuje Ci tych dotykowych paneli? Ja tego używać nie potrafiłem, ale byli tacy co nic innego poza SD nie widzieli. Greg [*]I też się skusiłem na tomtoca z Allegro za 98zlNo bez tego nie ma co odpalać turówek.Mam to samo etui, nawet nie jest tak źle z wielkością.
Opublikowano 22 marca22 mar No bez zaskoczenia Asus już na początku roku zapowiadał podwyżki. Zresztą wszystko idzie w górę.Dobrze że udało się kupić chyba w styczniu na lekkiej promce za 3500zł.
Opublikowano 22 marca22 mar Niech wypuszczą w przyszłym roku tego customowego potwora od MS, do tego czasu już spłacą się ratki 0% za zwykłego Roga i będę mógł zrobić podmiankę na premierę Wiadomo w ogóle jakiego skoku wydajności można się spodziewać po sprzęcie zaprojektowanym przez MS?
Opublikowano 22 marca22 mar Asus zarabia na sprzęcie, podwyżki dotykają powoli wszystkiego co korzysta z pamięci.
Opublikowano 22 marca22 mar 3 godziny temu, devilbot napisał(a):No bez zaskoczenia Asus już na początku roku zapowiadał podwyżki. Zresztą wszystko idzie w górę.Dobrze że udało się kupić chyba w styczniu na lekkiej promce za 3500zł.Co ciekawe biały cenowo bez zmian. Ja swojego puściłem właśnie za 3300. Juz po 2800 latają używane na OLX. Mala już ma swój pokój, mogę wieczorem spokojnie grać i sprzęt leżał. A jeszcze na Switchu gry zafoliowane czekają.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Powiem wam, że gram na tym jak wściekły, ta moc i kultura pracy sztosik. Nie wiem co oni pokombinowali z usypianiem ale nie miałem jeszcze gierki która by się wykrzaczyła.Trochę sam odchudziłem windowsa ale w działaniu nie widzę różnicy. Wywalenie nakładki MS to jest mus, sprzęt działa zdecydowanie lepiej, szybciej i bez błędów. Używam tej nakładki Asusa, nie jest to Steam Deck oczywiście ale działa naprawdę dobrze. No i jest coś mega w tym, że gram sobie na wyjeździe w RE9 a po powrocie do domu kontynuję od tego samego miejsca na smoku. Niedługo zobaczę jak indiana działa ale tam może być ciężko, nie mam psychy żeby grać w 30 klatkach.No i niezmiennie od lat patent z zwiększoną mocą po podłączeniu do prądu jest świetny. Kompletnie nie rozumiem dlaczego Steam Deck i Switch tego nie ma.Z perspektywy dzieciaka który grał w Mario Land i Bombermana na GB i teraz może grać dokładnie w te same gry co na dużym sprzęcie i to w 60 klatkach jest niesamowite. Kocham postęp :D
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 30 minut temu, MaZZeo napisał(a):W jaki sposób wywaliłeś nakładkę MS? Co trzeba zrobić?Wydaje mi się, że to się da z panelu sterowania ale nie pamiętam dokładnie. Na pewno do odchudzenia systemu użyłem Chris Tutus script z poradnikiem z yt.