Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 878
  • Wyświetleń 78,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Krzysztof93
    Krzysztof93

Odpalanie takich gier na tych małych komputerkach na siłę byle tylko nie roztopiły się w dłoniach to jest zwyrolstwo i powinno być karane. Nie chcę patrzeć na takie rzeczy, obrzydza mnie to i obrzydza

• 600-700 euro za granie na 7 calach? Beka Ja wybieram rozwiązania jak logitech g cloud gdzie człowiek płaci 200-300 euro i ma tez dobrą jakość przez clouda czy remote play. SD dobry sprzęt ale nawet on

• to którego warto kupić jeśli chcę grać do snesa plus psxowe gry grywalne bez gałki?

Opublikowano

Cudów nie ma (jeśli chodzi o budżet), ale w telefonach i telewizorach technologia jest od lat i wciąż tanieje. Zapotrzebowanie na prąd to kolejny temat, który można przeskoczyć lub najzwyczajniej w świecie dać ludziom wybór, modele z Oledem lub IPS. Rynek zweryfikuje.

Opublikowano

Ale jak widać OLED nie jest żadnym standardem. W zasadzie tylko rewizje SD i Switcha miały, a wszystko inne nadal pojawia się na (coraz lepszych ale jednak) LCD