Skocz do zawartości

EA Sports WRC

Featured Replies

Opublikowano

Najbardziej ciekawą i róznorodną odsłoną dirta była dwójka na PS3. Była ta bardzo duża rożnorodność wyścigów - od BAJA, hillspeak aż po zwykłe WRC + fajny klimat festiwalów Xgames. Do tego fajny system zniszczeń, że na jednym zakręcię można było koło urwać razem z całym bokiem nawet przy relatywnie niedużej prędkości.

A teraz im się już nie chce.

• Odpowiedzi 429
  • Wyświetleń 49,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jestem już po dwóch godzinkach jazdy, starałem się pośmigać wieloma klasami, różne rodzaje nawierzchnii, tak aby mieć jakieś porównanie i punkt odniesienia. Na początek zaznaczę, że nie wiem jak w WRC

• 5h trial z EA Play 

• Ok, czas się trochę pokalać przede wszystkim dzięki @Kolos28, że wspomniałeś o WRC Generations i że sobie porównujesz, bo przez to sam załączyłem WRC Gen. Miałem od dawna, ale miało mega problemy z w

Opublikowano

Ja się cieszę że seria jednak nie umrze. Może ta utrata licencji to będzie taki wake up call ... Zimny prysznic dla developera.

Opublikowano

ale oddziału codemasters odpowiedzialnego za gry rajdowe juz nie ma dzięki EA.

A plotki chodzą, że przyszłość F1 pod EA (czyli de facto reszty codemasters) też są mocno niepewne

Opublikowano
23 hours ago, darkos said:

Ja się cieszę że seria jednak nie umrze. Może ta utrata licencji to będzie taki wake up call ... Zimny prysznic dla developera.

Według wycieku część zwolnionych specjalistów zostanie przeniesiona do działu EA Sp (prawdopodobnie chodzi o EA Sports), który kontynuuje prace nad kolejną częścią serii F1, a także koniec nowa gra Need for Speed, który jest już w fazie rozwoju. Także to tyle z Codemasters [*]

Opublikowano

WRC Gen było bardziej przystępne od 9 jak dla mnie. Co prawda widok z kabiny był tragiczny i jak dla mnie jeździć się tak nie dało. Cudów jednak od naconu nie oczekuję.