Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Featured Replies

Opublikowano
1 minute ago, Zwyrodnialec said:

Capcom sporo pozmieniał w RE3, ale widać było, że to nowa gra. Średnia 79, a tu po taniości byle jak i 86.

53 minutes ago, KrYcHu_89 said:

87 na OP SH2

87 na OP MGS Delta

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

• Odpowiedzi 727
  • Wyświetleń 59,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś pyta dlaczego popiersie nie ma rąk, a ktoś mu odpowiada że tak wygląda Bomberman. I tak to się żyje na tym forumku 

• Folie se przyklej na telewizor, albo na okulary.   Już nie macie się do czego przyjebać, prawda?

• Grafika steela snake eatera z PS2:     Grafika subsistence (bez steela ale grafika juz inna):     I teraz po najmniejszej linii oporu znowu wrócili do snake e

Opublikowano

Dawać więcej niż 150 zł za taki shit, w dobie remasterów za 200 zł, i nowych IP typu Cronos za 200 zł :D

Nie macie dla siebie żadnego szacunku, Ci którzy to kupujecie.

Bycie fanem to jedno, ale to...

Opublikowano
Teraz, Rtooj napisał(a):

Dobrze tato

comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd

Opublikowano

chłopy jakie statementy o sprawiedliwości i szacunku kekw może by tak zaczekać ten tydzień jeszcze, łatki ściągnąć, zagrać, ocenić, a potem Mahatmę Gandhiego odgrywać

Opublikowano
4 godziny temu, Josh napisał(a):

Żałosne. Ta gra powinna być oceniana tylko i wyłącznie pod kątem tego jak się sprawuje jako remake i ile wnosi nowego.

Powinno być oceniane za całokształt imo, chyba że recenzuje to jakaś pipa z ign, która nie zna oryginału. Konami zawsze coś zjebie od strony technicznej za co powinna być odpowiednio obniżona ocena. Te remastery 1-3 też były zrobione na odwal.

Kupiłbym to day one bo MGS3, gra dzieciństwa z PS2 ale niestety przede mną masa sztosów do ogrania jak zwykle.

Opublikowano

Dla boomerów z luźnym odbytem nostalgii ratunku już nie ma, więc niech idą na pierwszą linię frontu.

Mam jedynie nadzieję, że fabuły nie będziecie nam normalnym spoilerować.

kekw

Opublikowano

Jest możliwość dopłaty 100zł za zagranie 3 dni przed innymi (normalnymi) graczami? Ciekawi mnie jakie tu jest max combo zeszmacenia przy zakupie tej gry.

Opublikowano
7 godzin temu, Josh napisał(a):

Jest możliwość dopłaty 100zł za zagranie 3 dni przed innymi (normalnymi) graczami?

Jest :)

Ale tylko 48h szybciej

Opublikowano

Szmacenie się przez latający klatkaż i to tydzień przed premierą? Forumek strikes again yao Co niektórzy serio powinni iść do psychiatry, bo psycholog to trochę za mało.

Opublikowano

To samo słyszałem kiedyś od babci jak kupiła kołdrę za 3000 zł z garnkami Nasa z kosmosu. nawet ta sama minę zrobiła.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Dobrze, więc wybieram bycie zeszmaconym zagrajmerem z nadstawionym odbytem i pozdrawiam cieplutko, widzimy się na premierę lapka

Opublikowano
2 godziny temu, wojtas011 napisał(a):

Jest :)

Ale tylko 48h szybciej

mozeg7.gif

do prostytutek i polityków mam więcej szacunku

Opublikowano

Kurczę obejrzałem analizę Digital Foundry i mam mieszane uczucia. Spartolona wersja na PS5 Pro, która działa momentami gorzej i wygląda gorzej od quality na zwykle PS5. Pomijam już te drewniane animacje które średnio pasują do tej grafiki. W sumie poza grafiką to reszta jest 1:1.

Opublikowano

Ujęcia też są inne, to już nie jest 100pro Kojima, teraz to jest mgs3 remix by konami, nie każdy lubi remixy. A jak lubi to raczej za free na Spotify.

Opublikowano

Co xD To jest klatka w klatkę to samo jeśli chodzi o reżyserię scenek. Jak mówiłem - psychiatra, na psychologa za późno.

Opublikowano
12 godzin temu, Rtooj napisał(a):

Dawać więcej niż 150 zł za taki shit, w dobie remasterów za 200 zł, i nowych IP typu Cronos za 200 zł :D

Wymagac od fomowcow (przed)premierowcow, ze beda sie kierowali czyms wiecej niz endorfinowym strzalem przy odpalaniu niedorobionej gierki xDD

Opublikowano
41 minut temu, Bzduras napisał(a):

Co xD To jest klatka w klatkę to samo jeśli chodzi o reżyserię scenek. Jak mówiłem - psychiatra, na psychologa za późno.

Nieprawda, nawetl w reckach o tym mówią.

Scena leczenia Snejka po wybuchu, sam widziałem.

Chyba na nowo nagrano też dźwięk.

Więc może nie idź do psychiatry, ale uspokój się swoimi tabletkami.

P.s. oczywiście mówiłem o niektórych ujęciach, bo z zasady jest to kopia starej trójki.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Naprawdę ktoś myślał, że Konami nie zmasakruje Kojimie tej gierki? Gratuluję optymizmu.

Opublikowano

Kurczę, zmienili jedną scenę w całej grze? Jak oni mogli :( Lecę z tego tematu, szkoda nerwów sobie psuć.

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

Kurczę, zmienili jedną scenę w całej grze? Jak oni mogli :( Lecę z tego tematu, szkoda nerwów sobie psuć.

Wariacie ale to chyba nawet nie jest w kategorii minusów, ktoś na górze po prostu napisał że gra jest 1:1. A tak chyba nie jest.

Opublikowano
20 godzin temu, Rtooj napisał(a):

A kupienie kluczyka na Enebie za 170zl może być czy też jestem bez honoru? ;)

Opublikowano

Podniecacie się tym, a tu kolesie cyberpunka kupowali na premierę i pewnie tak samo polecą po nowego wiedzmina przed premierą. No dajcie spokój xd

Opublikowano

Dobra, wiemy już że działa gówniane na konsolach, a jak to działa na piecach? Było jakieś info? Bo DF na razie tylko na tapet konsole wzięły?

Opublikowano
8 godzin temu, Josh napisał(a):

Naprawdę ktoś myślał, że Konami nie zmasakruje Kojimie tej gierki? Gratuluję optymizmu.

Ale tu juz nie chodzi o Kojime bo jego juz oficjalnie nie ma w tej firmie. Teraz sie waza losy ich samych. To oni stoja na czele. Jezeli to spie.rdola a na to sie zapowiada to oni zostana pociagnieci do odpowiedzialnosci i nikt inny. Jak narazie wszystkie swieze projekty zwiazane z marka MGS leza i kwicza. Mialem nadzieje ze tutaj to sie zmieni po MGS Master Collection Vol 1. Kurde.. jest szansa jeszcze ze premierowy patch to jakos podciagnie i polata do kupuy jeszcze, prawda?