Opublikowano wczoraj o 20:31 1 dzień 1 minute ago, Zwyrodnialec said:Capcom sporo pozmieniał w RE3, ale widać było, że to nowa gra. Średnia 79, a tu po taniości byle jak i 86.53 minutes ago, KrYcHu_89 said:87 na OP SH287 na OP MGS DeltaNie ma sprawiedliwości na tym świecie.
Opublikowano wczoraj o 20:40 1 dzień Dawać więcej niż 150 zł za taki shit, w dobie remasterów za 200 zł, i nowych IP typu Cronos za 200 zł :DNie macie dla siebie żadnego szacunku, Ci którzy to kupujecie.Bycie fanem to jedno, ale to...
Opublikowano wczoraj o 20:42 1 dzień Teraz, Rtooj napisał(a):Nie macie dla siebie żadnego szacunku, Ci którzy to kupujecie.Dobrze tato
Opublikowano wczoraj o 20:44 1 dzień chłopy jakie statementy o sprawiedliwości i szacunku może by tak zaczekać ten tydzień jeszcze, łatki ściągnąć, zagrać, ocenić, a potem Mahatmę Gandhiego odgrywać
Opublikowano wczoraj o 21:04 1 dzień 4 godziny temu, Josh napisał(a):Żałosne. Ta gra powinna być oceniana tylko i wyłącznie pod kątem tego jak się sprawuje jako remake i ile wnosi nowego.Powinno być oceniane za całokształt imo, chyba że recenzuje to jakaś pipa z ign, która nie zna oryginału. Konami zawsze coś zjebie od strony technicznej za co powinna być odpowiednio obniżona ocena. Te remastery 1-3 też były zrobione na odwal. Kupiłbym to day one bo MGS3, gra dzieciństwa z PS2 ale niestety przede mną masa sztosów do ogrania jak zwykle.
Opublikowano wczoraj o 21:55 1 dzień Dla boomerów z luźnym odbytem nostalgii ratunku już nie ma, więc niech idą na pierwszą linię frontu.Mam jedynie nadzieję, że fabuły nie będziecie nam normalnym spoilerować.
Opublikowano wczoraj o 22:23 1 dzień Jest możliwość dopłaty 100zł za zagranie 3 dni przed innymi (normalnymi) graczami? Ciekawi mnie jakie tu jest max combo zeszmacenia przy zakupie tej gry.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 7 godzin temu, Josh napisał(a):Jest możliwość dopłaty 100zł za zagranie 3 dni przed innymi (normalnymi) graczami?Jest :)Ale tylko 48h szybciej
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Szmacenie się przez latający klatkaż i to tydzień przed premierą? Forumek strikes again Co niektórzy serio powinni iść do psychiatry, bo psycholog to trochę za mało.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. To samo słyszałem kiedyś od babci jak kupiła kołdrę za 3000 zł z garnkami Nasa z kosmosu. nawet ta sama minę zrobiła. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Rtooj
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Dobrze, więc wybieram bycie zeszmaconym zagrajmerem z nadstawionym odbytem i pozdrawiam cieplutko, widzimy się na premierę
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 godziny temu, wojtas011 napisał(a):Jest :)Ale tylko 48h szybciejdo prostytutek i polityków mam więcej szacunku
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Kurczę obejrzałem analizę Digital Foundry i mam mieszane uczucia. Spartolona wersja na PS5 Pro, która działa momentami gorzej i wygląda gorzej od quality na zwykle PS5. Pomijam już te drewniane animacje które średnio pasują do tej grafiki. W sumie poza grafiką to reszta jest 1:1.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ujęcia też są inne, to już nie jest 100pro Kojima, teraz to jest mgs3 remix by konami, nie każdy lubi remixy. A jak lubi to raczej za free na Spotify.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Co xD To jest klatka w klatkę to samo jeśli chodzi o reżyserię scenek. Jak mówiłem - psychiatra, na psychologa za późno.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 12 godzin temu, Rtooj napisał(a):Dawać więcej niż 150 zł za taki shit, w dobie remasterów za 200 zł, i nowych IP typu Cronos za 200 zł :DNie macie dla siebie żadnego szacunku, Ci którzy to kupujecie.Bycie fanem to jedno, ale to...Wymagac od fomowcow (przed)premierowcow, ze beda sie kierowali czyms wiecej niz endorfinowym strzalem przy odpalaniu niedorobionej gierki xDD
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 41 minut temu, Bzduras napisał(a):Co xD To jest klatka w klatkę to samo jeśli chodzi o reżyserię scenek. Jak mówiłem - psychiatra, na psychologa za późno.Nieprawda, nawetl w reckach o tym mówią.Scena leczenia Snejka po wybuchu, sam widziałem.Chyba na nowo nagrano też dźwięk.Więc może nie idź do psychiatry, ale uspokój się swoimi tabletkami.P.s. oczywiście mówiłem o niektórych ujęciach, bo z zasady jest to kopia starej trójki. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Rtooj
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Naprawdę ktoś myślał, że Konami nie zmasakruje Kojimie tej gierki? Gratuluję optymizmu.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Kurczę, zmienili jedną scenę w całej grze? Jak oni mogli :( Lecę z tego tematu, szkoda nerwów sobie psuć.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 godziny temu, Bzduras napisał(a):Kurczę, zmienili jedną scenę w całej grze? Jak oni mogli :( Lecę z tego tematu, szkoda nerwów sobie psuć.Wariacie ale to chyba nawet nie jest w kategorii minusów, ktoś na górze po prostu napisał że gra jest 1:1. A tak chyba nie jest.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 20 godzin temu, Rtooj napisał(a):Dawać więcej niż 150 zł za taki shit, w dobie remasterów za 200 zł, i nowych IP typu Cronos za 200 zł :DNie macie dla siebie żadnego szacunku, Ci którzy to kupujecie.Bycie fanem to jedno, ale to...A kupienie kluczyka na Enebie za 170zl może być czy też jestem bez honoru? ;)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Podniecacie się tym, a tu kolesie cyberpunka kupowali na premierę i pewnie tak samo polecą po nowego wiedzmina przed premierą. No dajcie spokój xd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dobra, wiemy już że działa gówniane na konsolach, a jak to działa na piecach? Było jakieś info? Bo DF na razie tylko na tapet konsole wzięły?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 8 godzin temu, Josh napisał(a):Naprawdę ktoś myślał, że Konami nie zmasakruje Kojimie tej gierki? Gratuluję optymizmu.Ale tu juz nie chodzi o Kojime bo jego juz oficjalnie nie ma w tej firmie. Teraz sie waza losy ich samych. To oni stoja na czele. Jezeli to spie.rdola a na to sie zapowiada to oni zostana pociagnieci do odpowiedzialnosci i nikt inny. Jak narazie wszystkie swieze projekty zwiazane z marka MGS leza i kwicza. Mialem nadzieje ze tutaj to sie zmieni po MGS Master Collection Vol 1. Kurde.. jest szansa jeszcze ze premierowy patch to jakos podciagnie i polata do kupuy jeszcze, prawda?