Opublikowano 18 lutego18 lut Ten HUD zaśmiecający pół ekranu jest obrzydliwy - mam nadzieję, że da się to jakoś wyłączyć i te wyskakujące komunikaty również.
Opublikowano 18 lutego18 lut Przecież te komunikaty to jest jakiś tutorial na potrzeby filmu, niech da się zmniejszyć te cele w prawym górnym rogu i będzie bardzo dobrze.
Opublikowano 18 lutego18 lut Dla mnie największym minusem jest fakt, że gra się zawsze przeciwko 3 osobowym drużynom, nawet jak wchodzisz solo, gunplay jak w Destiny więc jak na przeciwko wyskoczy ogarniety team to zdejmą Cię w 3 sekundy.
Opublikowano 19 lutego19 lut 2 godziny temu, easye napisał(a):Dla mnie największym minusem jest fakt, że gra się zawsze przeciwko 3 osobowym drużynom, nawet jak wchodzisz solo, gunplay jak w Destiny więc jak na przeciwko wyskoczy ogarniety team to zdejmą Cię w 3 sekundy.Po przesunięciu premiery dodali opcję dla graczy solo. Do wyboru masz solo albo squady. No i jest jeszcze Rook (odpowiednik free loadoutu z Arc Raiders) - nim dołączasz sam w trakcie meczu i grasz przeciwko trójkom.
Opublikowano 19 lutego19 lut 11 godzin temu, easye napisał(a):Dla mnie największym minusem jest fakt, że gra się zawsze przeciwko 3 osobowym drużynom, nawet jak wchodzisz solo, gunplay jak w Destiny więc jak na przeciwko wyskoczy ogarniety team to zdejmą Cię w 3 sekundy.zerknij sobie jakie beda mozliwosci budowania postac i jakie mamy zabawki do mordowania Edytowane 19 lutego19 lut przez Szymek
Opublikowano 19 lutego19 lut W dniu 13.02.2026 o 16:03, Kangus napisał(a):Myślę że są na dobrej drodze że by mieć te kilkadziesiąd tys graczy na steamcharts przez przynajmniej kilka miesięcy.Arc Raiders przekonało ludzi do ekstraction shooterów.Arc Raiders nie nadążą z łataniem rzeczy które najbardziej bolą graczy PvP. Bugi, exploity, cheaty.Arc Raiders ma projektowe rzeczy zrobione tak że najbardziej bolą graczy PvP. Jedną podstawową jest to że gra jest z perspektywy 3 osoby i jest corner peaking i wyczekiwanie za przeszkodą ;). A druga to np free loadouty w obecnej formie.Mogą spokojnie powalczyć o sporą ilośc graczy PvP, którzy przepłyną z AR. Do tego jeżeli przeskoczy tam Burned Peanut, Ninja, Shroud i inni PvP jutuberzy i uda się ich utrzymać w grze przez jeden-dwa miesiące to sobie graczy wystarczająco dużo zdobędą, a content zawalajacy jutuba będzie się robił "sam".Orzeszek robi furorę też dzięki show, a show jest dzieki proximity chat. Niby Marathon też to ma, ale nie sądzę aby był tak ważnym elementem gry co w Arc Raiders. Marathon będzie nastawiony mocno na PVP, mapy są mniejsze, kontakt z innymi ludźmi częstszy, z tego co grałem to jest shoot on sight, nikt się nie zastanawia, widzi i strzela.Na plus, że gra naprawdę dużo zyskuje jak się ma pada w ręce, oprawa mi się bardzo podoba, gunplay jest świetny jak to u Bungie. Na minus przeciwnicy, recykling znany u nich od lat, nawet zamiennik flood jest i jest totalnie beznadziejny. Jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie, bo jest dużo plusów, ale i sporo obaw.
Opublikowano poniedziałek o 13:573 dni Nie wiem jak będzie z grą, ale EP-kę rzucili potężną, klimacik fchuj
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gram w to dwie godziny i tu się zupełnie nic nie dzieje. Znalezienie innych graczy graniczy z cudem. Właczyłem sobie dr. disrespect i tak samo lataja po pustych mapach. Oj czuję flopa.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja widziałem wrogi team, ale nie atakowaliśmy się nawzajem. Gunplay super, to trzeba im oddać. AI niemiluchów też całkiem spoko. Są bardzo agresywni. Pograłem tylko chwilę tj wstępną misję oraz jedną w teamie z dwoma nieznajomymi kolesiami. Udało nam się powrócić z lutem. W następnych dniach pogram więcej to wówczas również coś więcej napiszę. Jeden błąd twórcy na pewno popełnili. Ten serwer slam powinien być duuużo wcześniej i to co najmniej dwa-trzy razy, a nie teraz, tuż przed premierą i to na dodatek w momencie kiedy uwaga większości graczy skierowana jest na POTĘŻNEGO Rezydenta...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Też polatałem. Ojojoj śmiałem się z tego dla zasady, ale faktycznie to może być flop. Nie ma tu nic interesującego. Strzela się tylko fajnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ogólnie to w takim ARC Raiders od razu było czuć klimacior i świat. Mimo, że fanem takich gier nie jestem to w ARC czuć ciężar powagi? Tutaj to takie miałkie i bezduszne.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 44 minuty temu, Beelzeboss napisał(a):Gram w to dwie godziny i tu się zupełnie nic nie dzieje. Znalezienie innych graczy graniczy z cudem. Właczyłem sobie dr. disrespect i tak samo lataja po pustych mapach. Oj czuję flopa.Też zagrałem i ja nie rozumiem tej gry zupełnie. Mega to wszystko nieprzejrzyste, ekran cały zagracony, szukanie pojemników interaktywnych nawet jest średnie i przeglądanie tego co tam jest, te malutkie ikonki. Łatwo stracić życie, ciężko o apteczki. Tutek mnie średnio nauczył grania... w meczu chodziliśmy kilkanaście minut, potem spotkaliśmy team. Chodziliśmy obok siebie, nikt nic nie mówił i nagle zaczęli strzelać i zdechliśmy.Moi nie używali mikrofonu w ogóle co też jest dla mnie dziwne w takiej grze, więc w sumie to nadal nie wiem wtf. Jeszcze spróbuje jutro może. Nawet strzelać mi się źle na m+k strzelało, a jak grałem w Destiny 2 to była kupa frajdy. Dam jeszcze szansę. Gra na PC jest mocno CPU heavy. GPU mi się nudzi, ale procek jest mocno dopchany. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kangus
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Plus taki, że po zgonie można doczłapać się do punktu ewakuacji i uratować towar.Poza tym można dostać oczopląsu od tych kolorów. Na F2P jeszcze by to przeszło ale za kasę to tu sukcesu nie będzie.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Przy starcie wybiera się lokację i domyślnie jest ustawiona taka dla początkujących z ograniczoną liczbą innych graczy, zapewne żeby się nauczyć grać, a nie dostawać wpierdol na wejściu.Strzelanie soczyste, klimat i graficzka mi siedzi. A czy to im wypali? Cholera wie, w Arc Raiders grałem tylko chwilę i założenia dla laika wydają się podobne jak tam.Jest ochota na więcej.
Opublikowano 39 minut temu39 min Połączenie Apex Legends z ARC Raiders, dużo QoL względem tego drugiego, w chuj agresywne AI, KOZACKI design, zajebiste strzelanie, ja póki co bawię się zajebiście. Jedyne co jest chujowe, to ten FOV, nawet maksymalny jest za mały dla mnie. I fajnie, że "darmówki" są ograniczone wartością ekwipunku.
Opublikowano 19 minut temu19 min Mi siadło szczególnie wizualnie ale tak jak piszecie mało się dzieje plus no jednak nie zapłacę za to. Jako F2P można by było pograć ale 40e na coś takiego to mi jednak szkoda, tym bardziej że długo nie pożyje.