Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 196
  • Wyświetleń 20,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj tak, mów mi jeszcze, uwielbiam jak świntuszysz  K#rwa, nie zrozumiałem ani słowa z tego zdania 

• Ta gra ma najgorszy system wskazywania gdzie jest konkretna osoba mająca odpalić następną misję w historii. Bez kitu. Ta mapa i znaczniki to jest totalna spierdolina. Masz 4 poziomowy "budynek" i lata

• Donatello1991
    Donatello1991

Przecież Avatar zjada zelde.

Opublikowano

Z konia to 2 razy skorzystałem, z czego raz to jak gra wymusiła. Ikran jest bardziej mobilny, a te kilkadziesiąt m to już z buta dobiegniesz. Zbędna rzecz w tej grze. 

Opublikowano

Ja jeszcze się nie spotkałem z koniem. Na razie to sobie eksploruje ikranem i niszczę miejscówki zpz.

Opublikowano

Ta baza Alfa na 20lvl po zgonie zrobiła u mnie rage quit

Spoiler

Jak przy soczewce lasera zajebali mnie przy ostatniej fazie, bo postać mi się zaklinowała i trzeba zapierdalać wszystko od pieprzonego początku.

Opublikowano

Jedyne dwie platyny jakie zrobiłem to AC Origins i drugi Horizon. Tutaj przejrzałem te acziki i z tych "znajdź" zrobiłbym może to z sadzonkami. Tzn ostatnia jest na terenie tej bazy, a nie chce mi się tam wracać. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gram sobie w to powoli ostatnio gdzieś pomiędzy innymi produkcjami.

Muszę powiedzieć, że podoba mi sie ta gra, a rzeczywiście etap gdzie zdobywamy Ikrana to chyba najładniejszy graficznie moment w grach wideo, przynajmniej na absolutnie maksymalnych ustawieniach:).

Mając porównanie graficzne z nowymi Star Warsami, bo to przecież starsza wersja silnika z Outlaws widać, że mimo iż starsza to własnie ona wyraźnie lepiej sobie na nim radzi i jest piękniejsza.

Po prostu ten silnik robi fantastyczne wrażenie jak jest dużo żywej roślinności, a w SW z wiadomych względów była tylko jedna taka miejscówka, a nie cała gra.

Reszta to Far Cry Ubisofciak na dobre i na złe, ale te wodotryski graficzne ciągną tą grę + całkiem przyjemnie zrobiona eksploracja.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W sumie spoko, ale do grudnia jeszcze w chuj czasu. Grę mam chyba gdzieś tak w połowie i nie chce mi się grać, póki co. Może wrócę z tym patchem.

Opublikowano

Może też wrócę, bo coś tam mi z pobocznych zostało, no i zobaczę jak to wygląda.

Opublikowano

Niby spoko, ale jednak gra była projektowana w FPP i tylko ten widok daje odpowiednią immersję i doświadczanie tego zajebistego świata.
Pamiętam, jak twórcy Cyberpunka tak właśnie tłumaczyli i choć tam chętnie bym widok TPP sprawdził tak w AVATAR FPP jest zdecydowanie tym właściwym.

Opublikowano

Nie no jasne - sam na początku psioczyłem, że to FPP i że po co mi robić postać w kreatorze, skoro nie mogę jej oglądać w grze.
W sumie to pewnie sam sprawdzę kiedyś, jak się w to gra w TPP.

Opublikowano

Taka sama śpiewka była przy Cyberpunku. Tam to FPP jest na swój sposób zbugowane, wystarczy popatrzeć na ciuchy na postaci jak się broń wyciągnie, albo np. ostrza aktywuje.

Opublikowano

Co wy pierdolicie, bardzo dobrze wygląda ten TPP po obejrzeniu youtube. Kurwa, nawet lepiej niż w tym fps. A Cyberpunk stoi 10 razy wyżej w FPS od tego Avatara. Bo zrobili bardzo "realistyczny" fps i tyle.