Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wydania specjalne - temat ogólny

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 87,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Kolejne wydanie specjalne ukaże się w okolicach 20 marca i będzie to PC Extreme (z naciskiem na MS-DOS lata 80. i 90.). Start przedsprzedaży w środę ok. 10:00, ale póki co prośba o pomoc w wybo

• Dooobra, już w sumie nie ma co tu robić takiej tajemnicy, bo zaraz zaczniecie marudzić, to lepiej teraz niż przy starcie przedsprzedaży ;).  20 września oficjalna premiera.... Arcade Extreme! Tak

• Informacyjnie, bo juz gdzies to info bedzie pewnie sie pojawialo - na 20 czerwca planujemy premiere wydania specjalnego Amiga Extreme. Prace juz zaawansowane, materialow masa, tak ze dzieje sie :). 

Opublikowano

"Dołożymy tutaj kolejny rząd" - jawna groźba zamachu stanu!

Opublikowano
5 minut temu, Jutrzen napisał(a):

"Dołożymy tutaj kolejny rząd" - jawna groźba zamachu stanu!

Mówisz, że @Piechota coś szykuje? No ładnie, a człowiek całe sociale mu we władanie oddał!

Opublikowano

Dreamcast nawet dwie nosacz3

Pegasus i Saturn chyba nie miały, dopiero od PS2 zdaje się były limitowane okładki.

Opublikowano
2 godziny temu, Mari4n napisał(a):

Dreamcast nawet dwie nosacz3

Pegasus i Saturn chyba nie miały, dopiero od PS2 zdaje się były limitowane okładki.

Kojarzę jakąś akcję, że szybko potem Łapusz wypuścił spermiarską okładkę z cosplayerką, ale jaka była ta druga?

Opublikowano

Panie Perez, mam pytanie. Wszystkie specjale zamawiała mi siostra przez Allegro. Ma tam Smarta i w ogóle... Czy w związku z tym należą mi się te specjale w plikach pdf?

Opublikowano
2 godziny temu, Asperger napisał(a):

Panie Perez, mam pytanie. Wszystkie specjale zamawiała mi siostra przez Allegro. Ma tam Smarta i w ogóle... Czy w związku z tym należą mi się te specjale w plikach pdf?

Jak najbardziej można je odpalić poprzez sklep i tak robimy - jak ktoś kupił poprzez Allegro, ale jest zainteresowany wydaniami cyfrowymi to kwestia tylko posiadania konta na https://www.psxextreme.pl/ i tam podpinamy PDF-y.

Opublikowano

Nie moge znalezc okladki z Ninja Gaiden Black na Allegro. Tak szybko poszly czy nie umiem uzywac Allegro?

Kupilem z Samem bo rowniez uwielbiam, ale fajnie byloby miec wydanie z gra zycia.