Opublikowano 11 października11 paź Może i tak było. Ale jest dużo gier na PlayStation 1 które jeszcze nigdy nie były opisane i zrecenzowane w PSX Extreme.
Opublikowano 12 października12 paź Może i tak było? Czyli wspominasz tak gorąco, że nawet nie wiesz, co było w środku?
Opublikowano 8 listopada8 lis No i CDA wyprzedziło ze specjalem o GTA, szkoda... Pozostaje wciąż (mam nadzieje) szansa na album!
Opublikowano 8 listopada8 lis 1 minutę temu, LeifErikson napisał(a):No i CDA wyprzedziło ze specjalem o GTA, szkoda... Pozostaje wciąż (mam nadzieje) szansa na album! a co to za problem wydać wcześniej, w czerwcu na przykład Chętnie poczytam o historii serii, a od tych szmaciarzy nic nie kupięTak samo robią numer o Wii, mam nadzieje, że Perez z tego nie zrezygnuje w przyszłości przez nich.
Opublikowano 8 listopada8 lis 19 minut temu, LeifErikson napisał(a):No i CDA wyprzedziło ze specjalem o GTA, szkoda... Pozostaje wciąż (mam nadzieje) szansa na album! Specjala nie planowaliśmy, ale album jak najbardziej w planach, żeby już trzymać się z grubsza tej zasady, że albumy mamy na gry, a specjale bardziej konsole. Na pewno nie ma co patrzeć, że ktoś tam już zapowiedział - przy GTA to strzelam, że nawet Działkowiec i Pani Domu zechcą zrobić swoje wydania ;)No i ogólnie nie ma tego złego - przesunięcie GTA zwolniło slot na album RE na maj (co terminowo nawet lepiej pasuje), ale to już więcej info gdzieś luty/marzec.
Opublikowano 8 listopada8 lis Jak pisałem w innym wątku wyjechali z tym specialem chwilę po tym, jak wspomniano o nim tutaj. I premiera też przy premierze gry. Nie snuję teorii spiskowych, ale taką okładkę i opis to można raz-dwa sklecić.Cytując klasyka "Przypadek? Nie sądzę"
Opublikowano 8 listopada8 lis 5 minut temu, Perez napisał(a):przesunięcie GTA zwolniło slot na album RE na maj Idealnie, dzięki pan rockstar
Opublikowano 8 listopada8 lis Miałem wywalone w przesunięcie tego gta a teraz to mi dali powód do radości
Opublikowano wczoraj o 13:24 1 dzień Jak ktoś planował uzupełnić specjale to dobra okazja, bo wjechało promo. Rabat:✅ 10 zł przy 2 numerach (59,98 zł zamiast 69,98 zł)✅ 20 zł przy 3 numerach (84,97 zł zamiast 104,97 zł✅ 35 zł przy 4 numerach (104,96 zł zamiast 139,96 zł)✅ 50 zł przy 5 numerach (124,95 zł zamiast 174,95 zł)https://www.psxextreme.pl/kategoria-produktu/wydania-specjalne/ - rabat sam się aktywuje po dodaniu dwóch lub więcej (max 5) produktów.
Opublikowano wczoraj o 13:30 1 dzień 1 minutę temu, BRY@N napisał(a):Preorderzy to frajerzy wiecznie żywe Nie no gdzie :P Game Boy jest z promki oczywko wykluczony. A takie PS3 wyszło rok temu :) Nawet najnowszy Xbox to już ma 2 miechy.
Opublikowano wczoraj o 14:00 1 dzień Nie no żartuje oczywiście ale zaraz się znajdą tacy co będą faktycznie marudzić, że zostali oszukani bo mogli poczekać i kupić taniej.
Opublikowano wczoraj o 14:13 1 dzień Niby tak, ale już farba drukarka tak nie pachnie jak na premierę! ;)