Skocz do zawartości

Wydania specjalne - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, aux napisał(a):

Do tego dochodzą gry nieco już zapomniane, nieudane exy jak Dino Crisis 3,

To było takie gówno, że lepiej, że zostało zapomniane.

3 minuty temu, Perez napisał(a):

A właśnie, jak już @aux wrzucił temat okładek, to jakie macie typy? Zobaczymy, na ile się pokrywają z naszymi projektami.

Ninja Gaiden musi byc, najbardziej mi sie kojarzy z pierwszym xboxem i jedyna gra której mi brakowało na sonce.

No i jako limitowana okładka oczywiście

Spoiler

Przechwytywanie.JPG

No to jednak dwóch gier mi brakowało boomer

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 81,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Kolejne wydanie specjalne ukaże się w okolicach 20 marca i będzie to PC Extreme (z naciskiem na MS-DOS lata 80. i 90.). Start przedsprzedaży w środę ok. 10:00, ale póki co prośba o pomoc w wybo

• Dooobra, już w sumie nie ma co tu robić takiej tajemnicy, bo zaraz zaczniecie marudzić, to lepiej teraz niż przy starcie przedsprzedaży ;).  20 września oficjalna premiera.... Arcade Extreme! Tak

• Informacyjnie, bo juz gdzies to info bedzie pewnie sie pojawialo - na 20 czerwca planujemy premiere wydania specjalnego Amiga Extreme. Prace juz zaawansowane, materialow masa, tak ze dzieje sie :). 

Opublikowano

Limitka z cycuchami xD Moje typy:

-Halo

-Conker

-Ninja Gaiden

-PGR / Forza

-Splinter Cell

-Star Wars KOTOR

-Psychonauts

Opublikowano
5 minut temu, aux napisał(a):

Limitka z cycuchami xD

Nie wyobrazam sobie, że moze zabraknac takiej legendy jak Dead or Alive, a zamiast tego dac jakies multiplatformy jak psychonauts czy kotor

Opublikowano

Nieironicznie Dead or Alive z cycami na okładce

Project Gotham Racing

Fable

Opublikowano

Jak będą cycunie z DoA to rozważę limitkę. Z reguły tego nie robię, bo były słabe.

Opublikowano
  • Splinter Cell

• Star Wars KOTOR

• Halo

• Ninja Gaiden

• Mass Effect

• Project Gotham Racing

Opublikowano
5 minut temu, Badus napisał(a):
  1. Splinter Cell

2. Star Wars KOTOR

3. Halo

4. Ninja Gaiden

5. Mass Effect

6. Project Gotham Racing

Nie ma Conkera!
Nie pij tyle!

conker.jpeg

blinx.jpeg

blinx2.jpeg

doa.jpeg

ninja.jpeg

Opublikowano

W sumie w Conkera nie wierzę, znowu wygra jakieś ogólnie znane pedalstwo. Pliiiiizzzz... zaskoczcie mnie w tej redakcji, chociaż raz.

Jak będzie Conker, kupie 2 sztuki! szekle

Opublikowano

Limitka to konsola plus ten Padzik Duke czy jak on się zwał. Tylko real photo a nie to co jest na Wikipedii.

Opublikowano

Bimboły Kasumi na okładce będą wspaniale się prezentować w empiku na tle CDA

Opublikowano
W dniu 21.06.2025 o 14:16, Perez napisał(a):

Juz mamy 124 strony zaplanowane i z polowa napisana jak nie lepiej :) Mowa o pierwszym Xboksie oczywiscie.

Najs, tylko juz mam to przepraktykowane, ze czarne okladki najgorsze :D Znaczy wygladaja OK, ale w druku max ciezary - kazda kreska, jakies slady pakowania z drukarni - wszystko widac.

Mówisz o wydaniach PC Extreme?

10 godzin temu, iluck85 napisał(a):

Limitka- czarna z logo X.

image.png

)

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał(a):

Mówisz o wydaniach PC Extreme?

Też. Na przykład masakra była z tą PS3 limitką - ta czarna okładka to tam widać dosłownie każde zgięcie, np. jak jest pakowanie to pierwsza okładka w paczce zawsze ma jakieś kreski/załamania. A przy PC podobnie - najwięcej "odrzutów" to Diablo czy Quake. Mam już stosik taki ze 40 egz. pewnie, w sumie do przemyślenia, czy tego po jakiejś promo cenie nie puścić, bo same wydania git, tylko te okładki.

Opublikowano
8 minut temu, Perez napisał(a):

Mam już stosik taki ze 40 egz. pewnie, w sumie do przemyślenia, czy tego po jakiejś promo cenie nie puścić, bo same wydania git, tylko te okładki.

Napiszcie, że sam Ściera pogiął okładki to jeszcze zysk będzie kaz

Opublikowano

Czy te stare tylu Saturn, Dreamcast i PS2 nadal sa w planach do sprzedaży? Bie wiem czy jest sens czekać.

Opublikowano
2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Czy te stare tylu Saturn, Dreamcast i PS2 nadal sa w planach do sprzedaży? Bie wiem czy jest sens czekać.

A były w planach? Już może coś pokręciłem, ale ogólnie te wydania fizycznie ma Łapusz, my mamy do nich prawa, więc dodruk jest możliwy, ale szczerze mówiąc, nie wiem, czy jest sens się na to porywać - już bieżących tematów jest sporo. Tu dodatkowo już te wydania też ileś osób kupiło i nie mamy w ogóle pojęcia, jaki to ma potencjał, ile drukować - 100, 500, 1500...