Opublikowano 21 grudnia 20231 r Człowiek sobie siedzi, Kleopatra właśnie zakłada pierwszą osadę a tu zaraz będzie trzeba przez @Bzduras zdemolować jakąś szkołę Dziękuję, jesteście cudowni
Opublikowano 21 grudnia 20231 r Co za dzień Gdy już myślałem, że był spokój to @MichAelis wjeżdża z prezentem, i to jakim. Horror od polskiego dentysty, przecież już samo to jest creepy fhui... Dzięki byku!
Opublikowano 21 grudnia 20231 r Autor Odrabiam z dzieckiem matme, robimy przetwory na wigilie, sprawdzam czy osoby którym coś wysłałem (w drodze wyjątku, trzeba dawkować) coś dostały, odpalam steam... @MichAelis JAK PRZYWALIŁ I CYK Velius rozyebany dzisiaj a do świąt 3 dni. Wariaci jak słowo daje. BARDZO dziękuje, w końcu ogram "najlepszą gre świata"
Opublikowano 21 grudnia 20231 r O cholibka jakie bomby już poszły. Bardzo dziękuję @Velius. Będzie grane w święta.
Opublikowano 21 grudnia 20231 r Autor @suteq ma inne zdanie i według niego wigilia jest tu i teraz Zabrzmieć to może dośc dziwnie, ale mówie to tylko i wyłącznie w pozytywnym wydzwięku - kolege serdecznego chyba ostro poyebalo <3 Brak słów, napisałem do kogoś wcześniej że w tym roku już na bank będzie spokojnie ale co sie tutaj dzieje jest nieprawdopodobne. SERDECZNIE DZIĘKUJE
Opublikowano 21 grudnia 20231 r @MichAelis Dziękuje pięknie, mam nadzieje ,że pupa równie dobra jak w Automata
Opublikowano 21 grudnia 20231 r @Daffy uderza gierką inspirowaną klasykami, chętnie spróbuję a @Ukukuki rzuca gierką dla speedrunnerów Będzie grane
Opublikowano 21 grudnia 20231 r Gram sobie w demko Tekkena 8 na bożym oledziku, a tu jeb: @MichAelis Dziękuję wariacie <3 Wspaniały prezent.
Opublikowano 21 grudnia 20231 r @Labtec Dziękuje pięknie, mam nadzieje ,że wrócisz do aktywnego udzielania się na forumku Gierka na liście nie przypadkowo, od dawna żadna odsłona NFS mnie nie interesowała aż do premiery Unbound.
Opublikowano 21 grudnia 20231 r Ledwo co doszedłem do siebie po gifcie, a tutaj kolejna petarda: No i jak tu nie kochać forumkowej społeczności. Serdecznie dziękuję @tomzacz. Niech Ci Bozia w gierkach wynagrodzi
Opublikowano 21 grudnia 20231 r @Bzduras @Ukukuki <333333 Moze i czasu na granie brak ale chociaz w bibliotece bedzie
Opublikowano 21 grudnia 20231 r @KrYcHu_89 atakuje mnie z zaskoczenia, pięknie dziękuję za prezent, pięknie będzie smakowac na oledowym decku
Opublikowano 21 grudnia 20231 r @Daffy Pięknie dziękuje, jeszcze tylko żonę przekonać do bardziej wymagającej gierki zostaje ;p
Opublikowano 21 grudnia 20231 r @Ukukukiczęstuje sielankowym farmerem, ciekawe czy wsiąkne jak kiedyś w Animal Crossing, przyznam szczerze że miałem sw przez moment na switcha ale szybko sprzedałem, teraz dam drugą szansę, pięknie dziękuję
Opublikowano 21 grudnia 20231 r @Rayos Nie mam na kompa i będzie pewnie obłędnie wyglądać na decku Pięknie dziękuje.
Opublikowano 22 grudnia 20231 r @Frantik jeszcze nawet porannej kawy nie wypiłem a tu już gwiezdne prezenty, dziękuję pięknie
Opublikowano 22 grudnia 20231 r @Homer S z przyczajki strzelił Dziękuję byku, i jest jak piszesz - Czekolada polecał, dlatego znalazło miejsce na WL, a i teraz już w mojej bibliotece <3
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Milka jak schował wish liste i gry jakie ma w profilu xdddd Edytowane 22 grudnia 20231 r przez Daffy
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Co z tego i tak włazicie mi przez komin Dziękuję @Homer S jesteś kochany. Skończyły się reakcje