KOMARZYSKO 373 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia A pamiętasz ile dali Rings of Power? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 5 minut temu, KOMARZYSKO napisał: A pamiętasz ile dali Rings of Power? mniej Zdecydowanie ten serial jest zrobiony inaczej, niż Rings of Power, bardziej w formie Live Action i jest tutaj już widoczne w trailerach, że klimat z gier jest widzialny (a o to chodzi), poza tym nie tylko IGN chwaliło, ale i RPGSite, chętnię sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Aaa, no to jak RPGSite chwaliło, to mamy serial wszech czasów! Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia No to wjedzie maratonik w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 10 kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia Nie no jak na serial to dobra średnia ocen. "Sugar" ma mniejszą a dla mnie póki co zajebisty serial. A Kaja dała 5/6: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Pierwszy ep bardzo fajny jak utrzymają ten poziom do końca będzie dobry serial. Najbardziej się martwiłem o tę "teatralność" otoczenia bo średnio wyglądało to na trailerach ale jednak jest lepiej niż dobrze, jakieś 10 poziomów wyżej od tlou i ich plastikowych paprotek i gumowych grzybów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 16 godzin temu, Rozi napisał: No wow, seriale mają inną skalę oceniania (i dobrze) dlatego dłużej zieleń, raczej tutaj bardziej patrzyłbym jak oceniają serial gracze i branża growa, niż jakieś metro uk. Obejrzałem zresztą ep1 i jak @Pupcio napisał, niezłe to jest i bardzo w stylu growym i live action. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 3 godziny temu, Pupcio napisał: Pierwszy ep bardzo fajny jak utrzymają ten poziom do końca będzie dobry serial. Najbardziej się martwiłem o tę "teatralność" otoczenia bo średnio wyglądało to na trailerach ale jednak jest lepiej niż dobrze, jakieś 10 poziomów wyżej od tlou i ich plastikowych paprotek i gumowych grzybów Jestem tu, przepiękne otwarcie i klimat. Muzyka u BoS W ogóle soundtrack topeczka, piękne amerykańskie utwory. Niebinarne żołnierszcze już odhaczone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2 minuty temu, Rozi napisał: Niebinarne żołnierszcze już odhaczone Czyli nawet jebnięcie atomówki nie uratuje ludzkości przed tymi zjebami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Jak zobaczyłem w napisach "odparłom", to już wiedziałem, że są jak karaluchy 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Niebinarny radrakan tak zwany no ale co poradzić, serial z ameryczki to wiadomo że wpierdolą to gówno. Na szczęście dość nieistotne żołnierzyszcze na ten moment a reszta jest bardzo elegancka. Nawet baba w ciąży lepsza niż w tlou bo dobra hotówa Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 30 minut temu, Pupcio napisał: Niebinarny radrakan tak zwany no ale co poradzić, serial z ameryczki to wiadomo że wpierdolą to gówno. Na szczęście dość nieistotne żołnierzyszcze na ten moment a reszta jest bardzo elegancka. Nawet baba w ciąży lepsza niż w tlou bo dobra hotówa Jest agenda, ale i tak to nowy, wyższy poziom dla seriali Amazona. Todd ponoć się wypowiedział, że ten serial to podwaliny pod fabułę F05 :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Na ten moment to chyba wole żeby amazon odkupił prawa do tej serii niż coś od bethesdy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Todd ponoć się wypowiedział, że ten serial to podwaliny pod fabułę F05 :). Ten to niech zapierdala przy tym next-gen update dla F4, który zapowiedzieli pod koniec 2022 xD Co za patałachy, nawet tak prosty trik marketingowy jak wypuszczenie paczyka obok serialu ich przerósł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 3 minuty temu, Bzduras napisał: Ten to niech zapierdala przy tym next-gen update dla F4, który zapowiedzieli pod koniec 2022 xD Co za patałachy, nawet tak prosty trik marketingowy jak wypuszczenie paczyka obok serialu ich przerósł. haha, rzeczywiście dalej nie ma tego patcha do F04... Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Jest gore, jest groteska, jest czarny humor, czyli wszystko czym charakteryzują się gry. I to już duże zaskoczenie, że nie ma próby jakiegoś wielkiego "wygładzania" uniwersum Lucy to bardzo fajna postać ze swoją harcerzykowatością i naiwnością wyniesioną z krypty. A tego się chyba najbardziej obawiałem, że główna bohaterka będzie wtłoczona w ograne ramy popkulturowych "strong female protagonist" Walton Goggins to jak zawsze przekozak, tylko Maximus (opinia po 2 odcinkach) odstaje od ekipy. Oczywiście to produkt typowo rozrywkowy, więc nie ma co oczekiwać kolejnego serialowego kamienia milowego. Ja sie bawię doskonale jak na razie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 5 godzin temu, Bzduras napisał: Ten to niech zapierdala przy tym next-gen update dla F4, który zapowiedzieli pod koniec 2022 xD Co za patałachy, nawet tak prosty trik marketingowy jak wypuszczenie paczyka obok serialu ich przerósł. PRZEPROŚ TODDZIKA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Gdyby nie ten post to dalej by nic nie robił! Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 10 godzin temu, Pupcio napisał: Pierwszy ep bardzo fajny jak utrzymają ten poziom do końca będzie dobry serial. Najbardziej się martwiłem o tę "teatralność" otoczenia bo średnio wyglądało to na trailerach ale jednak jest lepiej niż dobrze, jakieś 10 poziomów wyżej od tlou i ich plastikowych paprotek i gumowych grzybów Tlou to nawet nie stało obok tego Fallouta. Kurła, jednak dobrze nakręcili, a na dodatek bardzo długie są te odcinki. Myślałem, że Amazon odjebie chujnię, a to jednak HBO odjebało mega pizdowatą chujnię z tlou. Tak to jest jak maczał w tym palce zjeb cockmen. No nic, będę niedługo leciał z drugim epem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Obejrzałem pierwszy odcinek i jest dobrze, nawet bardzo dobrze. Podoba mi się brak ugrzeczniania przemocy i łby pękają zupełnie jak po krytykach w gierkach Przyznaję, że spodziewałem się maks średniaczka, a czas mi zleciał nawet nie wiem kiedy przy tym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Muzyczka robi Aż nachodzi ochota, żeby wreszcie ograć też to F076...:) Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Seans przedemną, ale czy można to polecić komuś kto nie zna wogóle uniwersum? Bo to niby postapo, ale inne niż normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: haha, rzeczywiście dalej nie ma tego patcha do F04... Im się nie chciało robić po łbach portu F3/NV/F4 na pstryka a nad darmowym patchem chcesz żeby siedzieli po nocach XD. Serial po pierwszych dwóch epach git mocne 8/10 a to niebinarne stworzenie to nawet jako akcent humorystyczny dobrze sie sprawdziło/łe/ły Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 99 Opublikowano 11 kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia Obejrzane na raz całość. Ale to był sztos. Najlepszy film/serial na podstawie gry ever. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi