Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 316

Featured Replies

• Odpowiedzi 164
  • Wyświetleń 33,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panie Buczer, rozczarowanie roku to u Pana kondycja plejstejszyn 5, ale proszę się nie martwić, bo już za 2 tygodnie premierę ma the last of us 2 remastered, któremu przyznasz w następnym numerze ocen

• Wiem że to pewnie nie ten temat, ale głównie tu się udzielan więc...   Wesołych Świat i awansem nowego roku dla całego forum. Żyjcie i żujcie otoczeni miloscia. Niech karpik pachnie rzeką ze

• Sprawa z Kalendarzem Gracza bardzo mnie zmartwiła. Mam nadzieję, że mój egzemplarz się nie zmarszczy leżąc na dnie szafy przygnieciony tymi z 2022, 2021, 2020, 2019 roku i możliwe, że wcześniejszymi.

Opublikowano

Aż wyskoczyłem zobaczyć czy może u mnie będzie. Wszystko zgodnie z prognozami.

Spoiler

W Luzinie pod Wejherowem brak. :)

Opublikowano
24 minuty temu, Szklarski napisał:

W Luzinie pod Wejherowem brak. :)

Przeczytałem "w Luizjanie pod Wejherowem" i dobrą chwile próbowałem zrozumieć, o co biega XD

Opublikowano
2 godziny temu, K.Adamus napisał:

Przeczytałem "w Luizjanie pod Wejherowem" i dobrą chwile próbowałem zrozumieć, o co biega XD

Jak to o co, z PE dookoła świata. :D

Opublikowano

Spory tekst @K.Adamus o seksie widzę. Aż się dostosuję do niego i zgorszę czytając pdfa, zamiast czekać na papier. To nie może być źle napisane. 

Opublikowano

A na 59 stronie DLC do Final Fantasy... XIV. Eh, korekta...

Opublikowano
14 godzin temu, oFi napisał:

A pachnie chociaż dobrze? Ostatni numer dostarczał wrażeń zapachowych przyznam, chodź niektórzy go wietrzyli na balkonie przed otwarciem.

Żebyś wiedział. Zapaszek farby wbija się w nozdrza porównywalnie z siłą Kratosa.

Edytowane przez Grif

Opublikowano
9 godzin temu, PiotrekP napisał:

Spory tekst @K.Adamus o seksie widzę. Aż się dostosuję do niego i zgorszę czytając pdfa, zamiast czekać na papier. To nie może być źle napisane. 

Dziejuje za entuzjazm, to miłe. Temat arcyciekawy w badaniu i nawet mimo tego, że ubłagałem 6 str to musialem ciąć i spokojnie dałoby się dołożyć ze dwie, trzy bez wrażenia rozciągnięcia. Dużo zagranicznych a ostatnio i polskich prac się ma ten temat pojawia:) książkę napisała nawet zona Johna Romero (choc to zanim Panią Romero zostala z tego, co pamietam) :)

Opublikowano

O zdziwiłem się i u mnie w Inmedio był numer. W sumie lipy nie było odnośnie z transportem. 

Opublikowano

1 styczeń a nadal nie mam nr 316, a wraz z nim kalendarza i teraz nie będę wiedział jaki jest dzień. Jak żyć 

Opublikowano
52 minuty temu, Grześ napisał:

1 styczeń a nadal nie mam nr 316, a wraz z nim kalendarza i teraz nie będę wiedział jaki jest dzień. Jak żyć 

Pomożemy! Dziś jest poniedziałek 1 stycznia :rolleyes:

Opublikowano
5 minut temu, Piechota napisał:

Pomożemy! Dziś jest poniedziałek 1 stycznia :rolleyes:

Będę sobie pisał na kartce kolejne dni dopóki nie przyjdzie prenumerata

Opublikowano
1 godzinę temu, Grześ napisał:

Będę sobie pisał na kartce kolejne dni dopóki nie przyjdzie prenumerata

Nie trzeba, jutro jak ci przypomnę, w środę Darek, potem znów Adam, ustalimy dyżury ;)

Opublikowano
29 minut temu, K.Adamus napisał:

Nie trzeba, jutro jak ci przypomnę, w środę Darek, potem znów Adam, ustalimy dyżury ;)

O taką redakcję nic nie robiłem

Opublikowano

Numerek właśnie wyciągnięty ze skrzynki. Kartki kalendarza faktycznie cienkie jak barszcz. 

Gorsze jest to, że pismo nie pachnie jak powinno. Wogóle nie pachnie! :whyyy:

Opublikowano

Oj moje pachniało intensywnie, ale na szczęście krótko. Papier w piśmie jakiś dziwny, ale gorzej wypada kalendarz - tu widać za bardzo oszczędzono i jest cieńko. Poprzednie kalendarze były premium. Na szczęscie arty bardzo ładne, jest Metal, Ronin, FF i najlepszy moim zdaniem grudzień. No nic, wracam przeglądać numer.

Opublikowano

Dziś jest wtorek 2 stycznia.

Edytowane przez Piechota

Opublikowano

Miesiąc temu zamówiłem prenumeratę po raz pierwszy (a kupuje Szmatławca od 81). Dotarła dzisiaj więc jestem zadowolony.

Opublikowano
2 godziny temu, Piechota napisał:

Dziś jest wtorek 2 stycznia.

Dziękować

Opublikowano

Wysyłka była 28.12 i nie zapakowana premium, kalendarz wygnieciony. Dlatego wolę klasycznie chyba iść do galerii i brać na premierę egzemplarz w stanie mint. 

Opublikowano

W Warszawie dopiero dzisiaj dostawa byla :[

Zapach jak zwykle potężny :banderas:

Opublikowano

Smuteczek z powodu rezygnacji z dotychczasowego sposobu przedstawiania najlepszych gier minionego roku :sadkek: I niedocenienia Robocopa: Rogue City. Na szczęście M. Walkiewicz stanął na wysokości zadania.

Edytowane przez [InSaNe]