Jump to content

PSX EXTREME 316

Recommended Posts

O w mordę, głos ludu is back! Kupię 3 egzemplarze ze względu na kalendarz gracza. Uwielbiam te świąteczno-noworoczne numery z podsumowaniem roku. Okładka spoko, ale w 2009 była lepsza :)

PSX-Extreme-145-9-2009-plakat.jpeg

Edited by aux
W dniu 19.12.2023 o 11:46, Mejm napisał:

Perez odblokuj ten licznik postow. Bandyto.

A to coś jest zablokowane?! 

Swoją drogą a propos Głosu - w tym numerze wraca w niezmienionej formie, ale docelowo przydałby się lift, bo choćby do Polecanych coraz trudniej kogoś zmobilizować. Tak że pomysły mile widziane - można rozbudować statusy, można wrzucać więcej info o numerze, można dać post miesiąca z forumka (największa liczba ocen). Oczywiście najlepiej całą Betoniarnię wydać na papierze, ale to może kiedyś. 

• Thanks 1

Głos Ludu jak najbardziej można modyfikować wedle potrzeb, tylko do tej pory z racji braku sensownego prowadzącego kącik była to dyskusja bezcelowa. Teraz wraz z Panem Perezem na stanowisku otwierają się możliwości na jakąś ciekawszą integrację forum-pismo. Może to też zachęcić czytelników do zajrzenia tutaj i generowania trochę ruchu. A to z kolei do ciekawych materiałów do kącika.

Jeśli to ma być projekt długoterminowy, to fajnie byłoby założyć jakiś dedykowany Głosowi Ludu temat dla ogólnej dyskusji. Albo do podrzucania Perezowi ciekawych kąsków z forum do rozważenia (posty, inicjatywy, wydarzenia, zdjęcia), bo chłop nie może być wszędzie i przeczytać wszystkiego.

• Upvote 3
  • This 1

Super że wrócił Perez i głos ludu. Popieram przedmówców, przyda się osobny wątek, a "właśnie ukończyłem" to chyba jeden z najlepszych tematów na forum, więc fajnie by było zachować najlepsze recki na piśmie. Od siebie dodam że dawno temu (chyba Sojer to prowadził) co miesiąc było jakieś ciekawe pytanie do czytelników i się wszyscy ładnie produkowaliśmy. Coś jak pytanie miesiąca w HP. Ja bym chętnie poczytał np. jak oceniacie obecną generację?, kiedy kończy się indyk? (to w związku ze sprawą Dave the diver za którym stoi potężne korpo), czy będziesz dalej grał gdy znikną wydanie pudełkowe? No jest sporo możliwości.

• Upvote 1
W dniu 20.12.2023 o 18:20, aux napisał:

Super że wrócił Perez i głos ludu. Popieram przedmówców, przyda się osobny wątek, a "właśnie ukończyłem" to chyba jeden z najlepszych tematów na forum, więc fajnie by było zachować najlepsze recki na piśmie. Od siebie dodam że dawno temu (chyba Sojer to prowadził) co miesiąc było jakieś ciekawe pytanie do czytelników i się wszyscy ładnie produkowaliśmy. Coś jak pytanie miesiąca w HP. Ja bym chętnie poczytał np. jak oceniacie obecną generację?, kiedy kończy się indyk? (to w związku ze sprawą Dave the diver za którym stoi potężne korpo), czy będziesz dalej grał gdy znikną wydanie pudełkowe? No jest sporo możliwości.

No właśnie kiepsko, że opinie pojawiają się w tym temacie, a nie w tematach dedykowanych danym grom. Ja zawsze piszę swoją opinię po ukończeniu/splatynowaniu w temacie dot. danej gry i nie zamierzam tego zmieniać. We "właśnie ukończyłem" wszystko ginie pod nawałem postów, a jak Ktoś chce np. zdecydować o zakupie danej gierki, to kieruje się do tematu jej dedykowanemu, a nie do "właśnie ukończyłem", gdzie trudno coś znaleźć.

Edited by [InSaNe]
  • WTF 1
Godzinę temu, [InSaNe] napisał:

We "właśnie ukończyłem" wszystko ginie pod nawałem postów, a jak Ktoś chce np. zdecydować o zakupie danej gierki, to kieruje się do tematu jej dedykowanemu, a nie do "właśnie ukończyłem", gdzie trudno coś znaleźć.

We "właśnie ukończyłem" jest łatwiej znaleźć bym powiedział, bo wpisujesz nazwę gry i wyrzuci ci posty. W dedykowanym temacie musiałbyś sprawdzać ręcznie i jak temat ma sporo stron to wtedy się gubi.

• This 1