Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

Opublikowano

Jutro na spokojnie się przetestuje serwery, część ludzi odbije się pewnie od gry, zawsze to większa szansa na wolne miejsca.

• Odpowiedzi 551
  • Wyświetleń 32,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czezare
    Czezare

Gdyby nie pojazdy pomyślałbym, że to nowy CoD.

• UberAdi
    UberAdi

To jest U-100 z BF4 czyli startowa broń supporta. Prawdziwa nazwa to Ultimax 100. Ta broń jest tak zrobiona, że ma minimalny recoil też w rzeczywistości. Problemem jest wolny fire rate i w BF4 nie był

• O jezu jaki piękny punch w kierunku CoDa

Opublikowano
34 minuty temu, UberAdi napisał(a):

Przecież ten start odrzutowcem to po prostu cutscenka a robiła wtedy wrażenie jedynie ze względu na grafikę. I to tylko w wersji PC, ja ogrywając to wtedy na PS3 zastanawiałem się czym się tu ludzie jarają xd

Dokładnie, jak czytam te nostalgiczne pierdolenie za kampania w BF3 to mnie śmiech ogarnia xD ja pamiętam jeszcze QTE ze szczurem z którego wszyscy mieli bekę.

Battlefield nigdy nie miało dobrej kampani, wszystkie były średnie, nawet Bad Company 2 gdzie zaangażowali Pazurę do dubbingu, owszem może grupka bohaterów była śmieszna ale nic poza tym z tej gry nie pamiętam.

Opublikowano

Wypadłem trochę z obiegu, a dobry fps na półce zawsze się przyda. Warto dla multiczka? Oferta za 263 zł na allegro mocno kusi.

Pograłem dosłownie godzinę w betę i całkiem przyjemnie się pykało.

Opublikowano

Pare dupereli za olgądanie twitcha, robiłem to w diablo kiedys, mozna odpalic na innej karcie i wycisz i leci sobie w tle, czas do 17 pazdziernika

Capture.PNG

Opublikowano
Teraz, ginn napisał(a):

Wypadłem trochę z obiegu, a dobry fps na półce zawsze się przyda. Warto dla multiczka? Oferta za 263 zł na allegro mocno kusi.

IMO to najlepszy BF od BF1, strzela się o niebo lepiej niż BF3/BF4. Jedyne wątpliwości jakie mam to ilość i wielkość map, mam nadzieję że regularnie będą dodawane nowe.

Opublikowano
45 minut temu, UberAdi napisał(a):

Przecież ten start odrzutowcem to po prostu cutscenka a robiła wtedy wrażenie jedynie ze względu na grafikę. I to tylko w wersji PC, ja ogrywając to wtedy na PS3 zastanawiałem się czym się tu ludzie jarają xd

Swoją drogą, biorąc pod uwagę od ilu już lat w CoDach i BFach single player to był pomijalny dodatek to nie wiem skąd w ogóle oczekiwania, że nagle single player będzie czymś więcej niż właśnie pomijalnym dodatkiem.

E tam, ostatnio ograłem właśnie na ps3 i jak to odpalisz na dobrym nagłośnieniu to podłoga chodzi.

Ja nie przecze, że to cutscenka ale zapadła w pamięci. Fajnych momentów tam było więcej (walki czołgów) ale jakoś to mi utkwiło najbardziej.

Wiadomo, że codmw 1,2 i black ops to króle single playerówek ale BF3 nie ma czego się wstydzić w trójce. Czego nie można powiedzieć o czwórce.....

Opublikowano

Pograłbym bo pamietam jak nabijałem kilkaset godzin w każdym kolejnym bf od bfbc2 i bf3 i bf4 ale kurka wodna, gdzie na to czas będąc dorosłym i majac dziecko?

Ledwo człowiek goni by jakoś nadrabiać wychodzące tytuły, a gdzie tu miejsce na multi które pochłania w cholerę czasu :(

Opublikowano

Pany, jest możliwość odpalenia map multiplayer'owych będąc sam, lub ewentualnie z samymi botami? Chodzi mi o możliwość bezstresowego poznania map, odkrycia ciekawych miejscówek. Jest coś takiego w ogóle dostępne?

Opublikowano

Lepiej odkrywać w ogniu walki. Nie jakaś przyczajka

Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał(a):

Jedyne wątpliwości jakie mam to ilość i wielkość map, mam nadzieję że regularnie będą dodawane nowe.

Do grudnia będziesz miał dwie nowe i zimową wersję Empire State.

Opublikowano
2 godziny temu, ginn napisał(a):

juz cena poszła do góry

Opublikowano
13 minutes ago, szurubur said:

juz cena poszła do góry

Faktycznie już 298zł notbad

Opublikowano
Godzinę temu, szurubur napisał(a):

juz cena poszła do góry

Faktycznie, rzutem na taśmę porwałem się na zakup na innej aukcji za 264 zł.

Opublikowano

Najtaniej na allegro macie jeszcze za 279 zł jak coś.

Opublikowano

To ściąganie piętnastu plików na start - wersja pudełkowa, k#rwa jego mać dafuq

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał(a):

To ściąganie piętnastu plików na start - wersja pudełkowa, k#rwa jego mać dafuq

Dziadku, to jest standard od kilku dobrych lat

Opublikowano

tak do usłyszenia w weekend, dziękujemy ze kupiliście nasza grę za 4 bomby, pozdrawiamy serdecznie!