Opublikowano piątek o 06:222 dni wczoraj wróciłem do karabinu m4. Chyba najlepiej się sprawdza na wszystkich dystansach. Na ciasnych lokacjach nie umiem się przestawić na strzelbę.
Opublikowano piątek o 07:462 dni 12 minutes ago, Homelander said:Skończył ktoś kampanię? Jak wypada?Takie 6/10, można przejść i pozbierać znajdźki i porobić wyzwania dla unlocków skinów czy kamuflaży, aczkolwiek nie pamiętam nawet po 2 tygodniach, jak się nazywali żołnierze z Twojego oddziału.
Opublikowano piątek o 08:412 dni 53 minutes ago, Bartg said:Takie 6/10, można przejść i pozbierać znajdźki i porobić wyzwania dla unlocków skinów czy kamuflaży, aczkolwiek nie pamiętam nawet po 2 tygodniach, jak się nazywali żołnierze z Twojego oddziału.Raczej szukam takiego wojennego, sensownego (więc nie jak CoD WW2, bardziej jak MW/MW 2019) doświadczenia na parę godzin. Battlefield w tej kwestii dostarcza?
Opublikowano piątek o 08:482 dni 5 minutes ago, Homelander said:Raczej szukam takiego wojennego, sensownego (więc nie jak CoD WW2, bardziej jak MW/MW 2019) doświadczenia na parę godzin. Battlefield w tej kwestii dostarcza?Na polu sensowności czy fabuły niekoniecznie, fajnie się strzela, wszystko wybucha, ale nic czego do tej pory nie było. Dodatkowo z bohaterami do zapomnienia 5 minut po skończeniu.
Opublikowano piątek o 09:322 dni Nie każda gra musi być odkrywcza i przełomowa. Jak kampania dostarcza adrenalinki, nie ma idiotyzmów w postaci rozpiedalającego się pociągu o samochód to mi pasuje, a jest fajny wojenny klimat to mi pasuje
Opublikowano piątek o 09:551 dzień 22 minutes ago, Homelander said:Nie każda gra musi być odkrywcza i przełomowa. Jak kampania dostarcza adrenalinki, nie ma idiotyzmów w postaci rozpiedalającego się pociągu o samochód to mi pasuje, a jest fajny wojenny klimat to mi pasujeNie no poza jedną misją w czołgu to nie czuć klimatu wojny za bardzo, raczej partyzantki w stylu Call of Duty w korytarzowych mapach.
Opublikowano piątek o 13:051 dzień Dużo bardziej wojenny klimat czuć w multiku, np. na Rushu albo Breakthrough, jak się trafi ekipa i raszujecie punkt, co chwila ktoś pada, ktoś kogoś reanimuje, naboje itp. Kampania to takie idź do tego punktu, wybij wszystkich którzy tam są, idź do następnego punktu - przerywane krótkimi filmikami.
Opublikowano piątek o 14:161 dzień Dobra, co do map to jednak zmieniam zdanie, te mniejsze miejskie powinny być na max 20vs20 na podboju. Wszystko jest fajnie jak jest w miarę wyrównany mecz, ale w momencie jak jedna strona ma sporą przewagę to idzie kurwicy dostać, przez to skondensowanie tych map i małe odległości przeciwnicy są dosłownie wszędzie, jakbyś nie kombinował, nie ustawiał się odpowiednio itd. to ludki wybiegają cały czas z każdej strony, przejmiesz punkt to za sekundę już kilkunastu nadlatuje, nawet jak się zespawnują w punkcie obok to po paru sekundach są na kolejnym. Jeszcze jak grasz z trzema ziomkami całym składem to spoko, da się ogarnąć, ale wczoraj zagrałem z 3 mecze, gdzie przeciwnik nas cisnął, a graliśmy tylko we dwóch i na tych nowojorskich mapach myślałem, że mnie huj strzeli :D w sumie ta z mostem jest jeszcze jako tako, ale na tej drugiej Empire State to była katorga Edytowane piątek o 14:241 dzień przez tjery
Opublikowano piątek o 15:281 dzień Ja cały czas uważam, że WSZYSTKIE mapy w trybie Przełamania powinny być maks na 48 osób. Było tak przez jakiś okres czasu po premierze (pewnie żeby odciążyć serwery?) a po jakimś czasie wróciło do 64 osób. Chaos jest fajny przez 1-2 gry, potem zaczyna męczyć i nużyć.
Opublikowano piątek o 21:501 dzień Ja uważam że Breakthrough jest mniej przemyślany niż w poprzednich BF, jak można robić strefy tylko z jednym punktem? Najlepszy przykład to pierwszy etap na Blackwell Field. Zbyt duży chaos zgromadzony na jednym punkcie. Za to na Podboju nową mapkę bardzo polubiłem.
Opublikowano piątek o 22:371 dzień To teraz mój "hot take"Pograłem przez te kilka dni na Fieldsach i uważam, że w trybie conquest to jest serio dobra mapka
Opublikowano piątek o 22:531 dzień Ja niestety po updacie do season1 nie mogę grać, na każdej mapie na serwerach EA non stop ikona packet lossa, gra absolutnie niegrywalna. Próbowalem już wszystkich dziwnych tipów z reddita i forum ea. Na serwerach community śmiga elegancko. Dobrze wydane 300zł nie ma co Ludzie widzą przyczynę w tym, że gra najczęściej łączy się z datacenter EA w ... Chile. No świetny pomysł nie ma co. Oczywiście EA milczy w temacie.
Opublikowano piątek o 23:451 dzień Tu jest sporo bugów, dużo wizualnych np obraz czasami robi się taki jakby rozdzielczość wynosiła jakieś 720p, trzeba wtedy zmienić na chwilę dlss na inny i znów na dlss. To jest właśnie jakiś błąd z tym upscalerem, już czytałem na reddicie. Albo robi się winieta co kilka sekund, głównie na mapie Szczyt wyzwolenia. Wiele błędów jest z bety, wciąż nie naprawionych, trochę kpina.
Opublikowano wczoraj o 03:49 1 dzień Takie pojebane czasy, ja nic z dwóch powyższych nie mam, ale co się dziś nawkurwiałem na conquscie to moje. Dobrze, że to nie Rainbow z rangami, bo bym nie zasnął Edytowane wczoraj o 03:50 1 dzień przez tjery
Opublikowano wczoraj o 04:21 1 dzień dokładnie, dlatego trzeba czekać na blops 7 i tyle w temacie. na szczęście 14.11 już niedługo i będziemy mogli wtedy przestać udawać, że bf 6 podoba nam się bardziej niż powinien - jako opcja awaryjna na miesiąc spoko, ale w dłuższej perspektywie codzik rozjedzie tę wydmuszkę bez najmniejszego problemu Edytowane wczoraj o 04:26 1 dzień przez shoegaze
Opublikowano wczoraj o 07:24 1 dzień Menusy są wybitnie beznadziejne w tej grze. Ale to trochę znak wszystkich obecnie gier.
Opublikowano wczoraj o 07:52 1 dzień Ja swojej gry jeszcze nie kupiłem ale czytając was i reddita można stwierdzić,że w tej grze wszystko jest zyebane po całości.Balans,mapy, strzelanie,netcode,menusy, pojazdy, progresjaBrakuje tylko jakiś gejowatych skórek Edytowane wczoraj o 07:52 1 dzień przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano wczoraj o 08:27 1 dzień 34 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):Ja swojej gry jeszcze nie kupiłem ale czytając was i reddita można stwierdzić,że w tej grze wszystko jest zyebane po całości.Balans,mapy, strzelanie,netcode,menusy, pojazdy, progresjaBrakuje tylko jakiś gejowatych skórekNajlepszy BF od lat, typowe forum.
Opublikowano wczoraj o 08:31 1 dzień No bo trzeba pograc sobie dla zabawy 40-50h i grzecznie czekac na Codzika.Zawsze można wrocic takze wspomnieniami do bety czy tez pierwszych dni BF6.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Po każdym wybudzeniu konsoli (PS5) gierka nie łączy się online i trzeba ją restartować z menu. Ma ktoś podobnie lub zna receptę na to ustrojstwo? Inne BF bez problemu łączą się ponownie.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Battlepass nie jest taki zły jednak, zostawiłem konsole na noc w afk lobby i wpadło pare poziomów, kilka dni i będzie z głowy.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 9 hours ago, tjery said:Takie pojebane czasy, ja nic z dwóch powyższych nie mam, ale co się dziś nawkurwiałem na conquscie to moje. Dobrze, że to nie Rainbow z rangami, bo bym nie zasnąłNajlepsze, że temat o tych packet lossach i łączeniu się przez Chile ma na steamie 55 stron, na forum EA ponad 400 odpowiedzi, ale oficjalnego stanowiska brak. Co lepsze niektórzy mają tak od bety i dalej nie mogą grać na oficjalnych serwerach bez absurdalnych lagów
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. zagrałem w BR i nawet udało się za drugim razem wygrac z pełnym składem, wleciał za to jakiś aczik. Spoko sie grało ale ten tryb jest tak zbugowany ze mam wrazenie, ze gram w jakąś wersje alpha, wstyd. tryb z zadaniami i 4 osobowymi druzynami przyjemny, czuć trochę wspołpracę w tym trybie, wiec mogę polecić. ale i tak ten pierwszy sezon oceniam na 4/10,zobaczymy czy ta nowa mapa podciągnie ocenę.