Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jutro na spokojnie się przetestuje serwery, część ludzi odbije się pewnie od gry, zawsze to większa szansa na wolne miejsca.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 34 minuty temu, UberAdi napisał(a):Przecież ten start odrzutowcem to po prostu cutscenka a robiła wtedy wrażenie jedynie ze względu na grafikę. I to tylko w wersji PC, ja ogrywając to wtedy na PS3 zastanawiałem się czym się tu ludzie jarają xdDokładnie, jak czytam te nostalgiczne pierdolenie za kampania w BF3 to mnie śmiech ogarnia xD ja pamiętam jeszcze QTE ze szczurem z którego wszyscy mieli bekę.Battlefield nigdy nie miało dobrej kampani, wszystkie były średnie, nawet Bad Company 2 gdzie zaangażowali Pazurę do dubbingu, owszem może grupka bohaterów była śmieszna ale nic poza tym z tej gry nie pamiętam.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wypadłem trochę z obiegu, a dobry fps na półce zawsze się przyda. Warto dla multiczka? Oferta za 263 zł na allegro mocno kusi.Pograłem dosłownie godzinę w betę i całkiem przyjemnie się pykało.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Pare dupereli za olgądanie twitcha, robiłem to w diablo kiedys, mozna odpalic na innej karcie i wycisz i leci sobie w tle, czas do 17 pazdziernika
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Teraz, ginn napisał(a):Wypadłem trochę z obiegu, a dobry fps na półce zawsze się przyda. Warto dla multiczka? Oferta za 263 zł na allegro mocno kusi.Pograłem dosłownie godzinę w betę i całkiem przyjemnie się pykało.IMO to najlepszy BF od BF1, strzela się o niebo lepiej niż BF3/BF4. Jedyne wątpliwości jakie mam to ilość i wielkość map, mam nadzieję że regularnie będą dodawane nowe.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 45 minut temu, UberAdi napisał(a):Przecież ten start odrzutowcem to po prostu cutscenka a robiła wtedy wrażenie jedynie ze względu na grafikę. I to tylko w wersji PC, ja ogrywając to wtedy na PS3 zastanawiałem się czym się tu ludzie jarają xdSwoją drogą, biorąc pod uwagę od ilu już lat w CoDach i BFach single player to był pomijalny dodatek to nie wiem skąd w ogóle oczekiwania, że nagle single player będzie czymś więcej niż właśnie pomijalnym dodatkiem.E tam, ostatnio ograłem właśnie na ps3 i jak to odpalisz na dobrym nagłośnieniu to podłoga chodzi. Ja nie przecze, że to cutscenka ale zapadła w pamięci. Fajnych momentów tam było więcej (walki czołgów) ale jakoś to mi utkwiło najbardziej.Wiadomo, że codmw 1,2 i black ops to króle single playerówek ale BF3 nie ma czego się wstydzić w trójce. Czego nie można powiedzieć o czwórce.....
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Pograłbym bo pamietam jak nabijałem kilkaset godzin w każdym kolejnym bf od bfbc2 i bf3 i bf4 ale kurka wodna, gdzie na to czas będąc dorosłym i majac dziecko? Ledwo człowiek goni by jakoś nadrabiać wychodzące tytuły, a gdzie tu miejsce na multi które pochłania w cholerę czasu :(
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Pany, jest możliwość odpalenia map multiplayer'owych będąc sam, lub ewentualnie z samymi botami? Chodzi mi o możliwość bezstresowego poznania map, odkrycia ciekawych miejscówek. Jest coś takiego w ogóle dostępne?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, MaZZeo napisał(a):Jedyne wątpliwości jakie mam to ilość i wielkość map, mam nadzieję że regularnie będą dodawane nowe.Do grudnia będziesz miał dwie nowe i zimową wersję Empire State.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, ginn napisał(a):Wypadłem trochę z obiegu, a dobry fps na półce zawsze się przyda. Warto dla multiczka? Oferta za 263 zł na allegro mocno kusi.Pograłem dosłownie godzinę w betę i całkiem przyjemnie się pykało.juz cena poszła do góry
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 13 minutes ago, szurubur said:juz cena poszła do góryFaktycznie już 298zł
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, szurubur napisał(a):juz cena poszła do góryFaktycznie, rzutem na taśmę porwałem się na zakup na innej aukcji za 264 zł.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To ściąganie piętnastu plików na start - wersja pudełkowa, k#rwa jego mać
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, Wredny napisał(a):To ściąganie piętnastu plików na start - wersja pudełkowa, k#rwa jego mać Dziadku, to jest standard od kilku dobrych lat
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ehh standardowo wywala z kolejki 500 000 graczy przede mną ja dochodzę do końca to wywala
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. tak do usłyszenia w weekend, dziękujemy ze kupiliście nasza grę za 4 bomby, pozdrawiamy serdecznie!