Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

Opublikowano

Pierwsze słyszę, ja nic nie zmieniałem i nic takiego nie mam. Może za mocno nacisnąłeś prawą gałkę w panice i żołnierz wyciągnął nóż na stałe?

• Odpowiedzi 708
  • Wyświetleń 38,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy gunplay w pełnej wersji różni się od tego z bety? Bo w becie był tragiczny. Programiści odpowiedzialni za ten element gry powinni dostać dożywotni zakaz tworzenia gier oraz tysiąc godzin prac społ

• BFowe bingo się wypełnia kolejny raz. Wychodzi BF, gracze na forumku: mapy za małe mapy robione pod snajperów, nie da się biegać nie czuć "ciężkości" postaci bronie jakieś takie inne niż pamiętam z

• Pograłem z 15 godzin i nie chce mi się wracać do tej gry Tragiczne mapy (ciasne, małe, codowe), okropnie powolne odblokowywanie wszystkiego, tragicznie głupie wyzwania z tym związane (niektóre prakty

Opublikowano

Może to nowe AI zaimplementowane do postaci w grze samo reaguje sczytując emocje gracza z dual senseja.

Opublikowano

Jak macie problem z ogarnianiem co się dzieje to polecam tryby 16/16 bo wszystko wyżej to się po prostu robi chaos przy punktach przejmowania. W każdym bfie jest ten sam case i twórcy dalej nie kumaja, że więcej nie znaczy lepiej.

To co piszecie - przy tak dużej ilości graczy nie ma miejsca na taktykę.

Opublikowano

No tak to jest jak się z bfa robi coda. Ogromny zawód po kilkunastu godzinach.

Opublikowano

Podobno kiedyś w BFie nie było chaosu przy 64 graczach i każdy mecz zaczynał się od 5 minut omówienia taktyki wspólnie z randomami

Opublikowano
36 minutes ago, UberAdi said:

Podobno kiedyś w BFie nie było chaosu przy 64 graczach i każdy mecz zaczynał się od 5 minut omówienia taktyki wspólnie z randomami

W BF2 na wielu mapach nie było, ze względu na rozmiar i prędkość samej gry. Plus sam pomysł skalowania map na 16/32/64 graczy był świetny, każdy miał to co chciał. Wyobrażacie sobie mapę we współczesnym Bfie z 10 flagami w Conquest?

r/Battlefield - In Battlefield 2, maps were available in multiple sizes!

Opublikowano
6 hours ago, MaZZeo said:

Właśnie testowałem, bardzo fajny motyw, wpadły dwa fragi. Co ciekawe nie trzeba nawet być bardzo nisko.

W ogóle dobrze mi się gra reconem. Gra motywuje do celowania pod headshoty, które z kolei są satysfakcjonujące. Zaś przy większej zadymie dostaje się mnóstwo punktów z zaznaczania dronem, no i okazuje się, że nawet kille mogą nim wpadać przy wysadzaniu min w odpowiednim momencie.

Opublikowano

Mi się totalnie odmieniło, dłużej pograne i weszło mocno (nauczka na przyszłość, żeby po godzinie gry nie płakać od razu). Dla mnie mapki zajebiste, szczególnie te miejskie. Tu raczej dużo zależy od tego kto jak lubi grać, ja nigdy nie byłem fanem pojazdów, praktycznie zawsze na piechotę, więc wielkość mi zupełnie nie przeszkadza, a nawet w sumie to, że mapy są mniejsze na duży plus. Już zapomniałem jakie w tej grze czasem epickie momenty wchodzą.

Opublikowano

Tylko mnie wkurwiają boosty do expa w real time (o tym podziale na bronie i level żolnierza nie wspominam) oraz to że nie zdobywamy expa po wyjsciu w trakcie meczu?