Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 6

Featured Replies

Opublikowano

wczoraj wróciłem do karabinu m4. Chyba najlepiej się sprawdza na wszystkich dystansach. Na ciasnych lokacjach nie umiem się przestawić na strzelbę.

• Odpowiedzi 983
  • Wyświetleń 50,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla tego nie kupiłem nowego BF, tylko że ja miałem takie odczucia już w becie, a według niego full jest jeszcze gorszy. Za mało BF w BF.

• Czy gunplay w pełnej wersji różni się od tego z bety? Bo w becie był tragiczny. Programiści odpowiedzialni za ten element gry powinni dostać dożywotni zakaz tworzenia gier oraz tysiąc godzin prac społ

• Nie powiem, zaśmiałem się.

Opublikowano
12 minutes ago, Homelander said:

Skończył ktoś kampanię? Jak wypada?

Takie 6/10, można przejść i pozbierać znajdźki i porobić wyzwania dla unlocków skinów czy kamuflaży, aczkolwiek nie pamiętam nawet po 2 tygodniach, jak się nazywali żołnierze z Twojego oddziału.

Opublikowano
53 minutes ago, Bartg said:

Takie 6/10, można przejść i pozbierać znajdźki i porobić wyzwania dla unlocków skinów czy kamuflaży, aczkolwiek nie pamiętam nawet po 2 tygodniach, jak się nazywali żołnierze z Twojego oddziału.

Raczej szukam takiego wojennego, sensownego (więc nie jak CoD WW2, bardziej jak MW/MW 2019) doświadczenia na parę godzin. Battlefield w tej kwestii dostarcza?

Opublikowano
5 minutes ago, Homelander said:

Raczej szukam takiego wojennego, sensownego (więc nie jak CoD WW2, bardziej jak MW/MW 2019) doświadczenia na parę godzin. Battlefield w tej kwestii dostarcza?

Na polu sensowności czy fabuły niekoniecznie, fajnie się strzela, wszystko wybucha, ale nic czego do tej pory nie było. Dodatkowo z bohaterami do zapomnienia 5 minut po skończeniu.

Opublikowano

Nie każda gra musi być odkrywcza i przełomowa. Jak kampania dostarcza adrenalinki, nie ma idiotyzmów w postaci rozpiedalającego się pociągu o samochód to mi pasuje, a jest fajny wojenny klimat to mi pasuje

Opublikowano
22 minutes ago, Homelander said:

Nie każda gra musi być odkrywcza i przełomowa. Jak kampania dostarcza adrenalinki, nie ma idiotyzmów w postaci rozpiedalającego się pociągu o samochód to mi pasuje, a jest fajny wojenny klimat to mi pasuje

Nie no poza jedną misją w czołgu to nie czuć klimatu wojny za bardzo, raczej partyzantki w stylu Call of Duty w korytarzowych mapach.

Opublikowano

Dużo bardziej wojenny klimat czuć w multiku, np. na Rushu albo Breakthrough, jak się trafi ekipa i raszujecie punkt, co chwila ktoś pada, ktoś kogoś reanimuje, naboje itp. Kampania to takie idź do tego punktu, wybij wszystkich którzy tam są, idź do następnego punktu - przerywane krótkimi filmikami.

Opublikowano

Dobra, co do map to jednak zmieniam zdanie, te mniejsze miejskie powinny być na max 20vs20 na podboju. Wszystko jest fajnie jak jest w miarę wyrównany mecz, ale w momencie jak jedna strona ma sporą przewagę to idzie kurwicy dostać, przez to skondensowanie tych map i małe odległości przeciwnicy są dosłownie wszędzie, jakbyś nie kombinował, nie ustawiał się odpowiednio itd. to ludki wybiegają cały czas z każdej strony, przejmiesz punkt to za sekundę już kilkunastu nadlatuje, nawet jak się zespawnują w punkcie obok to po paru sekundach są na kolejnym. Jeszcze jak grasz z trzema ziomkami całym składem to spoko, da się ogarnąć, ale wczoraj zagrałem z 3 mecze, gdzie przeciwnik nas cisnął, a graliśmy tylko we dwóch i na tych nowojorskich mapach myślałem, że mnie huj strzeli :D w sumie ta z mostem jest jeszcze jako tako, ale na tej drugiej Empire State to była katorga

Edytowane przez tjery