Grześ 373 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Z ciekawości pytam. PT jest usunięte z biblioteki i nie ma jak jej pobrać, jeśli ktoś usunął. Nie da się też grać, jeśli ktoś ma na dysku, ponieważ aktualizacja wyłączyła możliwość włączenia gry, ale jeśli ktoś ma PT na dysku i nigdy nie ściągnęła się ta aktualizacja (u mnie po włączeniu PS4 pobierają się aktualizacje do dwóch, trzech ostatnio włączonych gier, a do reszty nie sprawdza dopóki się ich nie włączy) to da się zagrać, ale przy wyłączonej sieci. W pierwszych miesiącach po usunięciu PT takie konsole szły za kilkaset $ na ebay, ale dzisiaj jak można sobie złamać konsolę i wgrać pliki z neta to już chyba nie będzie to tyle warte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 7 minut temu, Grześ napisał: PT jest usunięte z biblioteki i nie ma jak jej pobrać, jeśli ktoś usunął. Nie da się też grać, jeśli ktoś ma na dysku, ponieważ aktualizacja wyłączyła możliwość włączenia gry, ale jeśli ktoś ma PT na dysku i nigdy nie ściągnęła się ta aktualizacja (u mnie po włączeniu PS4 pobierają się aktualizacje do dwóch, trzech ostatnio włączonych gier, a do reszty nie sprawdza dopóki się ich nie włączy) to da się zagrać, ale przy wyłączonej sieci. Yyyy... jak masz dodane do konta kiedyśtam to możesz sobie bez problemu pobrać łącząc się przez proxy na konsoli i grać do dzisiaj w trybie online. Żeby nie być gołosłownym to przed chwilą sprawdziłem: Spoiler Także tak, każdy, kto miał dostęp do PT wtedy może mieć dostęp do PT i dzisiaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 19 godzin temu, Perez napisał: - numery specjalne - tu już też działamy, mogę tyle powiedzieć, że będzie to docelowo działało jako kwartalnik, pierwszy numer okolice połowy czerwca, już się robi, ale na razie nie mówię co :). Czy nie za szybko, skoro jeszcze Dreamcast Extreme się nie ukazał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia @Bzduras nie słyszałem o tym sposobie, dobrze wiedzieć. W takim razie niepotrzebnie zamieszałem W dniu 4.04.2024 o 21:42, Perez napisał: - numery specjalne - tu już też działamy, mogę tyle powiedzieć, że będzie to docelowo działało jako kwartalnik, pierwszy numer okolice połowy czerwca, już się robi, ale na razie nie mówię co Ech jak był Łapusz-san to już pół roku wcześniej dało się kupić na allegro A tak serio to świetna wiadomość jeśli co kwartał będzie można poczytać kawał dobrego nostalgicznego czasopisma Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 9 minut temu, Grześ napisał: @Bzduras nie słyszałem o tym sposobie, dobrze wiedzieć. W takim razie niepotrzebnie zamieszałem Już dawałem go kiedyś tutaj dla Piechoty właśnie, ale nie zaszkodzi podzielić się jeszcze raz: Może komuś się przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2 godziny temu, Grześ napisał: Ech jak był Łapusz-san to już pół roku wcześniej dało się kupić na allegro I do premiery zmieniały się okładki i dochodziły wersje dlc. Perez mam nadzieje, że wyciągnął wnioski i do przedsprzedaży trafi już ostateczna wersja pisma Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Narzekanie na okładki dalej pewnie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia W dniu 5.04.2024 o 17:38, jakbu napisał: Czy nie za szybko, skoro jeszcze Dreamcast Extreme się nie ukazał? Dreamcast właśnie jakoś wjeżdża, tak że będą 2 miesiące przerwy, a ta druga połowa czerwca po prostu terminowo pasowała już pod kolejne działania, bo docelowo chcemy wrzucać kolejne numery druga połowa września, grudnia, marca. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia I dostępne będą tylko online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 4 godziny temu, PiotrekP napisał: I dostępne będą tylko online? Model ten sam, tylko moze nieco krotszy timing, tj. na ok. 2 miesiace przed publikacja info i opcja zamowien na Allegro i naszym sklepie w promo cenie, potem gdzies po 1,5 miesiaca zamykamy preordery i wiemy ile drukowac. Wiadomo, bedzie troche druku na gorke, ale to tez juz w normalnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mat666 11 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) 57 minut temu, Perez napisał: Model ten sam, tylko moze nieco krotszy timing, tj. na ok. 2 miesiace przed publikacja info i opcja zamowien na Allegro i naszym sklepie w promo cenie, potem gdzies po 1,5 miesiaca zamykamy preordery i wiemy ile drukowac. Wiadomo, bedzie troche druku na gorke, ale to tez juz w normalnej cenie. Jeszcze reaktywacja sklepu z grami/konsolami i mamy komplet (pamięta ktoś jeszcze taki twór?). Warto było kupić w 2007 Wii . Spoiler Edytowane 7 Kwietnia przez Mat666 zdjęcie wrzucone do spoilera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
macGyver 96 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 29 minut temu, Mat666 napisał: Jeszcze reaktywacja sklepu z grami/konsolami i mamy komplet (pamięta ktoś jeszcze taki twór?). Warto było kupić w 2007 Wii . Pokaż ukrytą zawartość Zawsze możesz uderzyć do Norbiego ;-) Handel nowymi grami i konsolami bez dropshippingu chyba nie jest taki fajny jak się wydaje, bo ceny non stop zjeżdżają w dół. Wydawanie drukowanych specjali jest pewnikiem mniej ryzykowne ;-P A druga kwestia: recenzowanie towaru z jego jednoczesną sprzedażą jest kontrowersyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mat666 11 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 11 godzin temu, macGyver napisał: Zawsze możesz uderzyć do Norbiego ;-) Handel nowymi grami i konsolami bez dropshippingu chyba nie jest taki fajny jak się wydaje, bo ceny non stop zjeżdżają w dół. Wydawanie drukowanych specjali jest pewnikiem mniej ryzykowne ;-P A druga kwestia: recenzowanie towaru z jego jednoczesną sprzedażą jest kontrowersyjne. Nie no, wiadomo. To było tylko puszczenie „oczka”, nie na poważnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia PDF będzie w czwartek czy wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Godzinę temu, grzybiarz napisał: PDF będzie w czwartek czy wcześniej? Czwartek najpóźniej (w sensie bardziej jakaś środa 22.00). Natomiast docelowo do przemyślenia, bo jak nie mamy jakiegoś embarga to teoretycznie nawet wtorek/środa w ciągu dnia jest OK. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Widziałem na insta, że już PE wydrukowane. Ten jeszcze kupię w sklepie, ale jak będzie więcej wiadomo co do kosztów prenumeraty z wysyłką inpostem, to może się na nią skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Może poczta się ogarnie i będzie dowozić na czas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 31 minut temu, PiotrekP napisał: Może poczta się ogarnie i będzie dowozić na czas? Ten numer to pewnie jeszcze będzie trochę kombinacja alpejska - w każdym razie wczoraj nakład prenumerat wjechał na pocztę ok. 13.00, ale jeszcze będę z nimi rozmawiał, czy to dla nich sensowna pora, w sensie czy coś z tym zrobią, czy "no wjechał i co, niech leży". W ogóle dostałem jakiś panel eNadawcy, wrzucanie elektronicznych list nadania - normalnie XXI wiek na poczcie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Perez 1 676 Opublikowano 10 Kwietnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Uszanowanie! Wieści z wydawniczego podwórka: - prenumeraty nadane w poniedziałek i według poczty wyszły z placówki, więc gdzieś sobie już są w terenie - zmiana w stosunku do tego co było - Extreme Plus, jak ktoś ma z Patronite'a, wyszedł bezpośrednio z drukarni; czyli z drukarni na pocztę wyszły: zwykłe listy pocztowe, wysyłki premium (lepsza pakowanie) i wysyłki numeru z dodatkiem Extreme Plus - prenumeraty do Paczkomatów wysłane wczoraj, dzisiaj kurierskie (ale to pojedyncze sztuki) - PDF na sklep i dla prenumeratorów wjedzie dzisiaj wieczorkiem, pewnie jakaś 20-21.00 - jakby coś się działo prośba o info - wieczorem powinna też pojawić się opcja zamówień numeru na Allegro i https://shop.pixel-magazine.com/?i=psx - od północy wydanie dostępne na platformach e-Kiosk, Nexto, eGazety, Publio, jeśli ktoś tam kupuje/prenumeruje - od jutra numer dostępny w sprzedaży papierowej, m.in. w punktach Kolportera, Empiku - UWAGA! Natomiast w punktach Inmedio czy Relay od piątku - na szczęście mam nadzieję to jednorazowy rozjazd, pokłosie zamieszania z numeracją wydań, że poprzedni był de facto jako 2/2024, a teraz się zrobiło 4/2024 i coś logistycznie się przestawiło Jak jeszcze jakieś info się przyda - pytajcie! 11 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Wyrabia się nam ten Perez, co nie chłopaki? Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Nie no, ja nie byłem na to gotowy... Teraz się czuje jak bym wiedział za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Aż dziwnie się czyta takie info, tak jak by Perez, w przeciwieństwie do poprzednika podchodził profesjonalnie do swojej roli i nie olewał czytelników. Zmiana na plus ale zobaczymy jak to będzie w sezonie grzybowym bo dla Łapusza to zawsze był ciężki okres Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia I to się nazywa PASJONAT Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Jestem w szoku, że można tak traktować klienta. Widzę też, ze facebook ładnie odżył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Insta też a od lat było martwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi