Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 319

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, MYSZa7 napisał:

W końcu na premierę dorwałem w Empiku, z kolei sieć saloników Kameleon zawiodła, a miałem kuponik na 5 zł :frog:

Ten Kameleon to chyba pod kolporterem Lagardere, czyli tez wspominane Inmedio i Relay - jak sie ogarni to od dzisiaj numer jest. 

• Odpowiedzi 224
  • Wyświetleń 26,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiesz, tu nie za bardzo może się na samych obietnicach skończyć, bo jak już w ogóle wpadłem na ten pomysł, to po części to wynikało z faktu, że PE cały czas jakoś sobie radzi, a jest sporo obszarów, k

• Uszanowanie! Wieści z wydawniczego podwórka:   - prenumeraty nadane w poniedziałek i według poczty wyszły z placówki, więc gdzieś sobie już są w terenie - zmiana w stosunku do tego co b

• Ech, mój "pierwszy raz" pod czujnym okiem Pereza. Obiecuję być wyjątkowo wyrozumiały i delikatny.   Wstępniak. Czuję dumę. Czytałem to już na forum w pierwszym poście tego tematu, ale przecz

Opublikowano

Kielce - prenumerata dotarła cała i zdrowa :)

Farba drukarska niestety cuchnie... Znowu będę musiał wietrzyć szmatławca na balkonie, bo żona będzie mi marudziła, że dostała migreny i nie będzie wieczorem przytulania... 

Opublikowano
W dniu 4.04.2024 o 23:19, Shen napisał:

@Perez Śledziu zostaje? Czy to jego ostatni wystep?

Poprawka - będzie jeszcze komiks w numerze majowym. Okazało się po drodze, że teraz poszedł odcinek 99., więc uznaliśmy, że już dobrze byłoby dojechać do setki, a w sumie też Śledziu będzie miał okazję się pożegnać z Czytelnikami. 

Opublikowano
27 minut temu, Perez napisał:

Poprawka - będzie jeszcze komiks w numerze majowym. Okazało się po drodze, że teraz poszedł odcinek 99., więc uznaliśmy, że już dobrze byłoby dojechać do setki, a w sumie też Śledziu będzie miał okazję się pożegnać z Czytelnikami. 

Dobra, niech bedzie.

Prenumerata wlasnie przyszla, wiec ujdzie, bywalo lepiej ale i bywalo gorzej.

Opublikowano
46 minut temu, Winopijca napisał:

Farba drukarska niestety cuchnie... Znowu będę musiał wietrzyć szmatławca na balkonie, bo żona będzie mi marudziła, że dostała migreny i nie będzie wieczorem przytulania... 

Ona nie cuchnie, tylko pięknie pachnie. Żona się nie zna, ot co. 

Opublikowano

Myślałem, że pożegnał się już teraz, w zawoalowany sposób - tym nagrobkiem, ale możliwe, że doszukuje się twarzy Jezusa w grzybie na suficie.

Opublikowano

Zakupiłem rano w drodze z pracy. Dwie sztuki były w Trafice, jak zawsze. Zapach jakby delikatnie inny, ale dalej wspaniały.

Edytowane przez Mari4n

Opublikowano

U mnie tradycyjnie pusto w skrzynce.

Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak samo, jest skrzynce. W końcu nie czekam 3 tygi na numer. Cuda 

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano

Kiedy panowie poprawicie pdf z extreme plus? Czy ten artykuł tak normalnie się urywa i nie ma końca?

Opublikowano
2 minuty temu, Jontek80 napisał:

Kiedy panowie poprawicie pdf z extreme plus? Czy ten artykuł tak normalnie się urywa i nie ma końca?

Wrzuc screena, bo powinno byc git. 

Opublikowano
35 minut temu, Perez napisał:

Wrzuc screena, bo powinno byc git. 

Screenshot_20240412_145915_Adobe Acrobat.jpg

Screenshot_20240412_150112_Adobe Acrobat.jpg

Edytowane przez Jontek80

Opublikowano

A widzisz, to moja sprawka najpewniej. System wymaga wpisania liczby stron PDF-a przy dodawaniu produktu i ja zgodnie z prawda dalem 124 (116 + 8 Extreme Plus), tylko ze przeciez jest jedna dodatkowa na koncu, zeby Extreme Plus zaczynal sie, jak jest rozklad, od prawej i sie robi 125… I najpewniej jak sie generuje PDF to skoro ma byc 124 strony to tyle daje i te ostatnia wywalilo. 

Zmienilem, zerknij, moze to sie jakos odswiezy, bo przyznaje, ze nie do konca jeszcze znam to generowanie PDF-ow i pewnie z racji przesiadki niebawem na nowy sklep to juz nie poznam. 

Opublikowano

A dałoby radę poprawić numer 316 z Plusem o Carmaku? Bo tam brakuje kilku stron, jest co druga tylko.

Opublikowano

U mnie niestety nie było, więc pewnie wina poczty jeżeli był wysłany w poniedziałek.

Opublikowano

Dorwałem dzisiaj w saloniku Relay, bo wczoraj już mi się nie chciało lecieć. 

Zapach prasy, to jak zakup gierki w pudełku :drakeyeah:

Opublikowano

Numer w skrzynce przed weekendem, aż ciężko uwierzyć. Perez? Widać, że fachowiec.

Opublikowano

U mnie jeszcze nie ma, ale spoko, z dotychczasową średnia na poziomie 20 dni oczekiwania mam wysoki próg bólu. :yao:

Opublikowano
4 godziny temu, Kiseh napisał:

A dałoby radę poprawić numer 316 z Plusem o Carmaku? Bo tam brakuje kilku stron, jest co druga tylko.

Jasne, pokombinujemy, ale to po weekendzie, bo potrzebny będzie mi grafik. Jak widzę ten PDF to coś tu dziwnie są poskładane strony w Extreme Plus i stąd może problemy.  

Opublikowano
W dniu 4.04.2024 o 15:01, Sep napisał:

Fajna okładka, ciekawe artykuły. Ciekawe kto pisał o sweet gamergate i jakie wnioski tam będą zawarte :bella:

A jakie powinny być zawarte?

Opublikowano
5 godzin temu, Figaro napisał:

A jakie powinny być zawarte?

No że lewaczka w kolorowych włosach jest super. 

Opublikowano

Udało sie dorwać numer na dziele prasy w E.Leclerc :o ilość sztuk na stanie - 1.

Pierwsze wrażenia, to że papier tragiczny ;/ za chwile będzie sie chyba darł od przewracania kartek, a na białym tle da sie już przeczytać co jest na kolejnej stronie XD