Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Z takim lineupem to chyba będę musiał 800e zostawić w sklepie w dzień premiery xD
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Titanfall 2, Division 1, GTA 5 - tak to brzmi legitnie. No i Mario, Zelda i Metroid na starcie. Co jeszcze? Może Splatoon 4, Eternal Darkness Remake i nowe F-Zero?
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty No i REmake0 ze wgranym modem na skrzynki aby pupcio mógł uczciwie skończyć.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty 6 minut temu, Homelander napisał(a): Titanfall 2, Division 1, GTA 5 - tak to brzmi legitnie. No i Mario, Zelda i Metroid na starcie. Co jeszcze? Może Splatoon 4, Eternal Darkness Remake i nowe F-Zero? Division 1? Jaki jest tego sens na Switchu.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Division 1? Jaki jest tego sens na Switchu. Może okaże się, że Ubi robi remake
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty 3 minuty temu, messer88 napisał(a): Żeby kupić pudełko i postawić na półce. Poprawna odpowiedź, dziękuję:). Teraz, funditto napisał(a): Może okaże się, że Ubi robi remake Do czerwca to Ubi może nie być w swoim starym formacie, raczej remake nie bardzo, bliżej remaster, ale o Div1 nie slyszalem, są natomiast duże leaki od dawna o Black Flag na Q3 2024.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty remaster na launch, proszę nie róbcie tego niestety po premierze najnowszej (13letniej) giereczki na Switch tj Donkey Kong Country Returns HD i jej pułapie cenowym, ten leak wydaje się turbo wiarygodny hype opadł momentalnie, wezmę ale Spoiler nie będę się cieszył
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty To Division1 na switcha 2 to będzie ostatnia ostatnia szansa dla Ubi!
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Te informacje o potencjalnym wzroscie cen NSO to z jakiegos wiarygodnego przecieku?
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty NSO to najwieksze gowno, I pisze to jak fan Nintendo z taka forma jak jest to dla mnie do zaorania.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty 9 minutes ago, Hanza71 said: NSO to najwieksze gowno, I pisze to jak fan Nintendo z taka forma jak jest to dla mnie do zaorania. Nie przesadzaj, za taką cenę, szczególnie w rodzinie to może być
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Autor Nie wygląda to dobrze. Ilość tych wszystkich gier AAA zmierzających w błyszczących pudełeczkach zamkniętych w magicznych carcioszkach zmusza mnie do przebudowania mojej półeczkowej przestrzeni na te wszystkie sztosy. Nintendo jednym prostym ruchem mogłoby mnie uwolnić od wielu pudełeczek wypuszczając gry z PS4 i Xboxa, póki co wiemy o Halo ale chciałbym takiego GoWa, TLoU itp żeby pogonić gry powtarzające się z innych systemów.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Breath of the Wild jedna z gier zycia, ale remaster mnie nie interesuje. To akurat gra na raz. Tylko dla tych, ktorzy jeszcze jakims cudem nie zagrali. Ale zobaczymy sprzedaz.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Jeżeli zrobią fajny graficzny upgrade za 10$ to bez problemu łyknę.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty W 60 super się gra, jeszcze poprawiliby pop up i gra życia jeszcze lepsza. ale i tak bym nie wziął bo narazie mi wystarczy botw
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty No fajne te są te plotkowane nowe Skyrimy w samolocie, ale tak czy siak, ja większość albo ograłem, albo mnie nie interesują. Jedynie MK9 i MP4 są ciekawe.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Ta lista i tak widac, ze fejkowa. Chodzi o multiplatformy. - The Division - po co? Czemu nie dwojka - Cyberpunk - czy Redzi nie skonczyli z Red Engine? - MS Flight Simulator - Series S dal jeszcze rade, ale czy jeszcze slabsza platforma da rade? Dziala na Steam Decku? - GTA V - Rockstar moglo wydac na pierwszego Switcha i nigdy tego nie zrobilo (co mnie dziwi). Teraz skupia sie na promowaniu GTA 6. Edytowane 18 stycznia 202518 sty przez Lukas_AT
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Na s1 mogli nie chcieć dawać bo by nie uciągnął gta online a to ich jedyny motor napędowy. W tego plotkowanego rdra2 też nie uwierzę póki nie zobacze
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Autor Nie wiem co musiałoby wyjść na Switcha 2 w pudełku żebym tego nie kupił. Nawet takiego paździerza jak Metaphor bym wziął.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Konkrety o nowej konsolce Nintendo dopiero w kwietniu... Do tego czasu nie wychodzi na razie żadna nowa gra dla Nintendo Switch... Może jestem starej daty - ale kupuję nową konsolę do gier... dla nowych gier. Póki nie będzie nowych gier, nowy sprzęt nie za bardzo mnie interesuje. Będą nowe gry - będzie nowa konsolka
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty 11 minut temu, Damk napisał(a): Konkrety o nowej konsolce Nintendo dopiero w kwietniu... Do tego czasu nie wychodzi na razie żadna nowa gra dla Nintendo Switch... Może jestem starej daty - ale kupuję nową konsolę do gier... dla nowych gier. Póki nie będzie nowych gier, nowy sprzęt nie za bardzo mnie interesuje. Będą nowe gry - będzie nowa konsolka Eee ciężko, żeby były przed premierą, bo jakbyś grał? Zapowiedzieli, ale nie potwierdzili MK9
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty 8 minut temu, Basior napisał(a): Eee ciężko, żeby były przed premierą, bo jakbyś grał? Zapowiedzieli, ale nie potwierdzili MK9 Będzie nowe Mario Kart (czekam już 11 lat - jakoś mobilkę i Live: Home Circuit nie potrafię zaliczyć do pełnoprawnych odsłon) - będzie zakup day one prawdopodobnie...