Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

image.thumb.png.1d92613e4029885f632ee42a2f3e3b5b.png

xD

Czysty konsolowy seks vs komputer na kolanach który powoduje bezpłodność przez nagrzewanie JAJEK

• Odpowiedzi 6,4 tys.
  • Wyświetleń 342,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Gdyby Hitler żył w dzisiejszych czasach, to zamiast sterylizacji fundowałby SD.

Opublikowano

Na czacie streamu Nintendo Treehouse spamują DROP THE PRICE :D

Opublikowano

Leci Treehouse z Mario Kartem i wygląda to na GOTY, ale trzeba było wyłączyć chat, bo wszyscy pisza drop the price xD

Opublikowano
57 minut temu, iluck85 napisał(a):

Ale muszę przyznać że można być pod wrażeniem kreatywności Nintendo, zrobili coś co istnieje na rynku od dawna, czy wybrakowane nośniki fizyczne bez gry na nich, nadali temu nazwę: Game-key cary, i dużo ludzi się zastanawialo czy to jakiś nowy patent. 

Konkurencja powinna się uczyć jak to się robi

Opublikowano
Teraz, voi tekku napisał(a):

czy mi sie wydaje czy dropi?

Tak, też mi się wydaje że na tej transmisji są sekundowe mikrodropy czasami

Opublikowano

Premiere odpuszczam. Switch 1 byl premierowy, ale tam byla zelda. Teraz nie czuje ze"musze" a Mario nie odjedzie. Obstawiam Wrzesien jak zacznie sie robic chlodniej i czesciej czlowiek bedzie ladowal pod kocykiem w salonie :D

Ciekawe czy Rockstar wypusci swojego flagowca na te konsolke xd

Opublikowano

Kurde ale bym pojezdzil

Wiedzialem, ze trailer nie pokazal, tego co pokaze wideo z rozgrywki, a mianowicie absolutnie czysty rozpi*rdol rajdowy

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale miód się wylewa z tych gierek co pokazują. 

Opublikowano
3 minuty temu, Sebas napisał(a):

Mówcie co chcecie ale miód się wylewa z tych gierek co pokazują. 

tylko posmarować masłem i zjeść:sonkassie:

Opublikowano
  • Autor

Pamiętam te momenty w Zeldzie TOTK jak trzeba było rozwalać te kamienne przejścia i to było mega satysfakcjonujące a tu cała gra taka będzie

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Switch 2 + MK + DK + MP4 w cenie PS5 pro? Sony na kolanach z ustami pełnymi miodu. Do Soniaka jeszcze naped trzeba kupić.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Kto zapłaci 6.5 bomby za Donkeya? 90UER za grę i 60EUR straty za odsprzedanie sprzętu który na długi czas nie dostanie znów dobrej, dedykowanej gry? :) 

No ale ty xboxy trzymasz od 20 lat.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Kto zapłaci 6.5 bomby za Donkeya? 90UER za grę i 60EUR straty za odsprzedanie sprzętu który na długi czas nie dostanie znów dobrej, dedykowanej gry? :) 

Gra donksi kong kosztuje 80 baksów a na nowe perełki nie będzie trzeba długo czekać bo w kolejce metroid a tegoroczna zima z nintendo zapowiada sie GORĄCO

Opublikowano

Bardziej od patologii Nintendowej boli mnie patola polskich marketów którą już widać po Media Markt... Jak beda sie znowu bawic w jakies zyebane bundle jak przy PS5 i XSX to zamawiam za granicą, albo przepłace w mniejszym sklepie jak sie uda coa złapać. 

Jeszcze co do cen gier, teraz niby tez oficjalna cena to 60$ ale nie pamiętam żeby ceny sklepowe przekraczały 220 zl na premierę, myślę że w przypadku S2 bedzie podobnie.