Opublikowano wczoraj o 14:02 1 dzień 1 godzinę temu, Emtebe napisał(a):Ale MKW wykastrowane jest już ok za 350 zł? Zagrywasz się?Wykastrowane tzn czego tam zabrakło? Bo trybu adventure nie było nigdy, ale są inne tryby
Opublikowano wczoraj o 14:14 1 dzień 24 minuty temu, GearsUp napisał(a):Jeżeli będzie to soft tej samej jakości to niech wypuszczają ale wątpię czy inne sprzęty zrobiłyby to w tak fajny sposób, S2 to też masa dodatkowych gadżetów i możliwości, inne sprzęty tego nie mają więc ta "instrukcja" byłaby 5x krótsza i nie miałoby to sensu.Astrobot był ze starem ps5 za free, a przepięknie pokazywał możliwości nowego pada. Więc nie wiem co lepsze?
Opublikowano wczoraj o 14:16 1 dzień Jeden taki hand held też dostał Demko-prezentację APERTURE DESK JOB i oczywiście za darmo.
Opublikowano wczoraj o 14:18 1 dzień Autor 1 minutę temu, czarek250885 napisał(a):Astrobot był ze starem ps5 za free, a przepięknie pokazywał możliwości nowego pada. Więc nie wiem co lepsze?Poszli na totalną łatwiznę. Tutaj jedna głupia platformufka nie pokazałaby wszystkich funkcji. Powiem więcej Welcome Tour lepiej tłumaczy wibracje jakie są w Joy-Conach bo możesz sobie customować siłę itd przekonując się jak to działa w różnych sytuacjach.
Opublikowano wczoraj o 16:50 1 dzień @GearsUp to z chińczyka czy tajwanczyka?https://www.facebook.com/MaySaleBaPH/videos/nintendo-switch-2-ghosting-issue/727822826467369/
Opublikowano wczoraj o 17:00 1 dzień Każdy post wychwalający welcome tour z jakimikolwiek przykładami, co tam jest takiego dobrego, to jakbym słuchał bełkot głupiego czterolatka. Edytowane wczoraj o 17:03 1 dzień przez Sebas
Opublikowano wczoraj o 17:04 1 dzień 10 minut temu, Daffy napisał(a):@GearsUp to z chińczyka czy tajwanczyka?https://www.facebook.com/MaySaleBaPH/videos/nintendo-switch-2-ghosting-issue/727822826467369/A ja głupi myślałem że w oczach mi się jebie jak bawiłem się S2... Jedno wielkie xd tym bardziej że to jest prawie w cenie SD OLED. Edytowane wczoraj o 17:07 1 dzień przez kudlaty88
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor 1 godzinę temu, Daffy napisał(a):@GearsUp to z chińczyka czy tajwanczyka?https://www.facebook.com/MaySaleBaPH/videos/nintendo-switch-2-ghosting-issue/727822826467369/Już dawno przyznałem, że S2 ma z tym problem bo potrafię ocenić sprzęt OBIEKTYWNIE stąd moje dochodzenie (myślałem, że na chińczykach jest lepiej). Ale ten screen akurat zrobiony pod narrację, rogalik LCD też ma problemy z ghostingiem jak się obejrzy ten filmik.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Żadna narracja. To jest kurwa wstyd, że dziennikarze pierdolili coś przed premierą o MiniLED, 120Hz miało być wytłumaczeniem na brak OLEDa a dostaliśmy słabe kolory, nieistniejący HDR, ghosting i chuja do dupy w standardzie. Jeśli chodzi o jakość sprzętu to mało kto pluje na swoich jak Nintendo, ale akcja z ekranem Switcha 2 to jest new łow nawet jak na czerwonych. Obrzydliwe zachowanie.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):a dostaliśmy słabe koloryAkurat odwzorowaniu barw nie można nic zarzucić.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 3 minuty temu, GearsUp napisał(a):Akurat odwzorowaniu barw nie można nic zarzucić.Łódź jest połamana, przecieka, nadjadły ją korniki i nie gwarantuje Ci, że nie zatonie, ale przynajmniej jedno wiosło jest w całości.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Łódź jest połamana, przecieka, nadjadły ją korniki i nie gwarantuje Ci, że nie zatonie, ale przynajmniej jedno wiosło jest w całości.No ale nie gadaj głupot, że kolory słabe bo tak nie jest
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 6 minut temu, GearsUp napisał(a):No ale nie gadaj głupot, że kolory słabe bo tak nie jest a dobre są?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Zależy jakie kolorki, wesołe kolorowe jasne są ok ale jak wchodzi coś ciemniejszego to ten ekran leży, kwiczy i sra mlekiem pod siebie
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):a dobre są?Tak, są dobre
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Teraz, GearsUp napisał(a):Tak, są dobrePoza fatalnymi czerniami* No tak czy inaczej Gira, jebanie klienta. Coś koszmarnego, że jest cofka. Żeby to jeszcze było LCD chociaż ze średniej półki, a nie plucie na klienta, mówienie że się nie da i dziwnym trafem za 2 lata już będzie można OLEDa dać :)
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No dobra panowie, ale nie zabraniajcie komuś czerpać przyjemności z zakupionej konsoli. Niektórzy tutaj ewidentnie nie są potencjalnymi klientami (jeszcze) więc po co wałkować w kółko to samo. Ja sam poczekam sobie na spokojnie i kiedyś tam kupię rewizję Switcha 2, być może już OLED.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor Szkoda, że nie można się dostać do przeglądarki bo by się odpaliło taki ghosting test i każdy by mógł sobie sprawdzić jak mocno to odbiega np od pierwszego Switcha albo innych przenośniaków z lcd. Pewnie na shackowanym by dało radę przeprowadzić taki test
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Jeszcze na pokazach wielu narzekało że telewizory były dziwnie ustawione i same nie były z najwyższej półki. Teraz wiadomo że to nie był przypadek, chcieli boostowac wrażenia z ekranu przenośnego i by tak nie odstawał od tv
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Czy obecnie na Zniczu 2 przeżyję coś tak mistycznego jak Claire obscure expedition 33?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 12 minut temu, Alpha Trion napisał(a):Czy obecnie na Zniczu 2 przeżyję coś tak mistycznego jak Claire obscure expedition 33?Welcome tour na wietnamskim wyświetlaczu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 12 minut temu, Alpha Trion napisał(a):Czy obecnie na Zniczu 2 przeżyję coś tak mistycznego jak Claire obscure expedition 33?Napisałbym że możesz sobie odpalić expedition 33 na YT by to przeżyć na switchu ale aplikacja nie działa
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jako że właśnie odebrałem pada od 8bitdo to postanowiłem zrobić mały test i pokazać, że dpad od pro controlera 2 nadaje się do tarcia chrzanu.Test jest bardzo prosty - odpalam trening w SF6, wycofuje się postacią maksymalnie w lewo, a następnie powtarzam ruch ćwierćkółka w przód.8bitdo:Pro Controler 2:Na padzie od Nintendo wchodzą skoki mimo że robię ruch dół, dół skos, przód.Także wyjaśnione. Jebać Nintendo za tego pada. Wygodny to fakt ale z obrzydliwym dpadem.