Opublikowano 16 sierpnia16 sie Ja żałuję, że nie kupiłem tego bezoledzia i mam nadzieję, że szybko naprawią błąd bo chciałbym popykać w ninja gaiden trilogy.
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Nie ma tematu z normalnymi newsami o Switchu 2, no ale... raczej dotyczy to Switcha 2.Nintendo wydaje się nadal pracować nad dodatkiem doczepianego drugiego ekranu dla konsoli, o czym świadczy nowy patent w tej sprawie. Zazwyczaj nie robi się wielu kolejnych patentów tej samej rzeczy, jeśli się nad nią faktycznie nie pracuje. Oczywiście wiele z tego nigdy nie kończy na rynku, jednak w ostatnich latach widzieliśmy wiele produktów Nintendo, których funkcje najpierw poznaliśmy w ten sposób.Coś kombinują, choć co chcą z tym niby zrobić, to nie wiadomo.
Opublikowano 17 sierpnia17 sie Może do emu nds’a?Ale to juz wyszło w sumie::)Swoją drogą, właśnie ukończyłem Mario Rpg. Pierw na emu Snesa, potem na snes mini, teraz tu. Fota, jpg 250 kb. Masakra, kompresja taka jak screeny w psx extreme w 1999. Nie mogli png? Może się to ustawia?
Opublikowano poniedziałek o 12:455 dni Jutro Kirby Air Riders DirectDirect będzie mieć 45 minut Edytowane poniedziałek o 12:495 dni przez funditto
Opublikowano poniedziałek o 13:325 dni Bardzo jestem ciekaw co Sakurai wymyśli. Czas directu o jednej gierce chory xddd
Opublikowano poniedziałek o 13:415 dni 5 minut o gierce, 40 o "everyone is here" i Sakurai pokazujący jak sie w zakręt wchodzi każdą postacią.
Opublikowano poniedziałek o 13:435 dni Co ciekawe to będzie Livestream, a nie jak zawsze puszczone video
Opublikowano poniedziałek o 14:015 dni Autor Ciekawe czy będą rankingi i statystyki czy znowu codziennie będzie trzeba o tym czytać na forum.
Opublikowano poniedziałek o 14:145 dni 12 minut temu, GearsUp napisał(a):Ciekawe czy będą rankingi i statystyki czy znowu codziennie będzie trzeba o tym czytać na forum.Będzie dlss czy fsr1? Sakurai mam nadzieję że kupił welcome tour
Opublikowano poniedziałek o 14:195 dni 37 minut temu, voi tekku napisał(a):5 minut o gierce, 40 o "everyone is here" i Sakurai pokazujący jak sie w zakręt wchodzi każdą postacią.Jezusku byłoby miło
Opublikowano poniedziałek o 14:205 dni Autor 4 minuty temu, Daffy napisał(a):Będzie dlss czy fsr1? Sakurai mam nadzieję że kupił welcome tourNie będzie bo w WT nie było nic o DLSS
Opublikowano poniedziałek o 15:145 dni 120fps, rankedy, duża zawartość online i offline, duży tytuł, a nie dziwadło robione przez 20 fagow po godzinach, data directu nie przypadkowa bo będą ją promować na stanowiskach od środy na gamescom i była to skrywana niespodzianka
Opublikowano poniedziałek o 15:315 dni Ale byśmy mieli zonka, jakby się okazało, że to DLC do Mario Kart World
Opublikowano poniedziałek o 19:305 dni Czyli póki co na Switch 2 mamy trzy gry od Nintendo z czego dwie to scigałki.
Opublikowano poniedziałek o 19:305 dni The Touryst: Deluxe revealed for Nintendo Switch 2 https://share.google/OHzWhBrL7utQWEEly
Opublikowano poniedziałek o 19:475 dni To będzie powrót do czasów Nintendo 64, gdzie połowa popularnych gier to były ścigałki, nie ma odwrotu.Kurde, taki Star Wars Racer na N64 to może najpopularniejsza gra, o której nigdy nie słyszę by ktokolwiek mówił. Beetle był zajebisty... Diddy zaraz po Mario... Crus'n... Snowboardy, łódki i rowery od Nintendo... to były czasy na podpinanie czwartego pada (chociaż w sumie część gier miała tylko 2 graczy splitscreen nawet na N64).
Opublikowano poniedziałek o 20:315 dni Ja osobiście uwielbiam gatunek gier wyścigowych, więc w sumie może Switch 2 okaże się konsolą skrojoną pode mnie
Opublikowano poniedziałek o 20:335 dni Zamiast tego kosza na wózkach inwalidzkich mogli zrobić w sumie wyścigi...
Opublikowano poniedziałek o 20:385 dni 48 minutes ago, ogqozo said:To będzie powrót do czasów Nintendo 64, gdzie połowa popularnych gier to były ścigałki, nie ma odwrotu.Kurde, taki Star Wars Racer na N64 to może najpopularniejsza gra, o której nigdy nie słyszę by ktokolwiek mówił. Beetle był zajebisty... Diddy zaraz po Mario... Crus'n... Snowboardy, łódki i rowery od Nintendo... to były czasy na podpinanie czwartego pada (chociaż w sumie część gier miała tylko 2 graczy splitscreen nawet na N64).Star Wars Racer zajebisty, mam bundle z konsolą. Diddy Kong jest lepsze niż Mario Kart 64, wiecej contentu i singiel jak w CTR. Z mniej znanych spoko jeszcze jest Extreme G.
Opublikowano poniedziałek o 20:525 dni Oprócz wymienionych sztosów jeszcze F-Zero X - chyba jedyna gra na Nintendo 64, która działała w 60 FPSach