Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
33 minutes ago, jimmy said:

Nóweczka w folii na PS5 kupiona za 99 zł, a Ci będą brać wykastrowany demake z pustym kartridżem za 290, bo wypada coś mieć na tym pstryku obama

No dobra, ale ogólnie to Switcha chyba się bierze, żeby sobie pograć w miejscach gdzie nie ma się że sobą PS5 oraz TV. Ja też się czaję, ale przecież nie żeby odpalać multiplatformy w salonie.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 355,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
1 minutę temu, Mustang napisał(a):

No dobra, ale ogólnie to Switcha chyba się bierze, żeby sobie pograć w miejscach gdzie nie ma się że sobą PS5 oraz TV. Ja też się czaję, ale przecież nie żeby odpalać multiplatformy w salonie.

Ja gram glownie na TV. Ale nie raz bralem konsole i pada w plecak i na dzialce gralem.

Na te chwile, poki joycony nie maja sensownych zamiennikow, to granie w handheld nie ma sensu. Nigdy nie przekonam sie do tych sutkow imitujacych analogi

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
1 godzinę temu, jimmy napisał(a):

Nóweczka w folii na PS5 kupiona za 99 zł, a Ci będą brać wykastrowany demake z pustym kartridżem za 290, bo wypada coś mieć na tym pstryku obama

To się nazywa miłość

Opublikowano

Okrojona sporo oprawa ale we fragmentach gdzie analizują framerate to praktycznie stałe 30fps

Opublikowano

Jeśli tak będzie z nowymi gierkami, to nawet spoko. Gorsza oprawa, ale grywalnie, a jeśli grać przenośnie, to oprawa nie ma aż takiego znaczenia na mniejszym ekranie.

Opublikowano
  • Autor

Ja bym jednak wolał żeby próbowali celować w tryb 40 fps jak w Cyberze bo to mi pokazuje, że ktoś poświęcił czas nad portem aby go zoptymalizować stosując sprytne zabiegi a nie blokujemy na 30 i jest stabilnie więc zamykamy temat.

Opublikowano

To 40fps w cyberze to takie nie za stabilne jest przecież

Opublikowano
3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Ja bym jednak wolał żeby próbowali celować w tryb 40 fps jak w Cyberze bo to mi pokazuje, że ktoś poświęcił czas nad portem aby go zoptymalizować stosując sprytne zabiegi a nie blokujemy na 30 i jest stabilnie więc zamykamy temat.

"Probowali".

Dokladnie. W DLC jadac autem masz 10-15fps

Opublikowano
  • Autor

Mimo wszystko wolałbym dodatkowy tryb bo nigdy nie wiadomo czy nie zrobią jakiegoś refresha bebechów konsoli w trakcie życia S2

Opublikowano

Refresh ekranu , refresh bebechów, wersja OLED - już trzy rewizje, a potem proponuje switch2pro ale na dzień dobry by był tylko z ekranem lcd

Opublikowano
21 minut temu, Daffy napisał(a):

Refresh ekranu , refresh bebechów, wersja OLED - już trzy rewizje, a potem proponuje switch2pro ale na dzień dobry by był tylko z ekranem lcd

Zeby nie bylo jak z ps5pro, ze gry chujowiej dzialaja.

Scam stulecia

Opublikowano

To z tym Switchem 2 aż tak źle jest, że 3 miesiące po premierze już jest czekanie na kolejne rewizje? Wow

1 hour ago, GearsUp said:

rt5trtry.jpg

A te porty to co konkretnie? Cyberpunk i (fanfary) Star Wars Outlaws? Przecież w to ostatnie to nikt nie chce grać. Peak na Steamie 3400 graczy. Nawet Eurogamer dał temu 4/10. Faktycznie, jest powód do radości. Dali w najlepszym razie średniaczka i nie spierdolili konwersji. Wow x2

Opublikowano
1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):

Mimo wszystko wolałbym dodatkowy tryb bo nigdy nie wiadomo czy nie zrobią jakiegoś refresha bebechów konsoli w trakcie życia S2

Dodaktowy tryb jak w jakimś ha tfu komputerku?

Opublikowano

Easy come easy golf dostał dziś patcha pod 60fps na switcha1 który specjalnie został tak wydany by gra na S2 we wstecznej działała w 60fps bo nie mają devkitow xddd

Opublikowano

Zero promocji od strony Ubi i Nintendo, za to pokazali dwa trailery w 15fps, do Niemiec zabrali klatkujacego Elden Ringa zamiast tego ponoć solidnego portu, info że działa i wygląda spoko od graczy i leakerow dzień przed premierą. No cały zdauniony marketing switcha 2 w pigułce

Opublikowano
12 godzin temu, Daffy napisał(a):

Zero promocji od strony Ubi i Nintendo, za to pokazali dwa trailery w 15fps, do Niemiec zabrali klatkujacego Elden Ringa zamiast tego ponoć solidnego portu, info że działa i wygląda spoko od graczy i leakerow dzień przed premierą. No cały zdauniony marketing switcha 2 w pigułce

Az dziwne, ze gre tak spoko połatali, a zero informacji w sieci. Chocby jakis aktualny gameplay czy zapowiedz z urywkami.

Zamiast tego mamy niesmak po tym, co pokazali jakis czas temu.

Sprawdzi sie ten tytul po Cronosie

Opublikowano

Niektórzy w necie sugerowali, że Ubisoft długo pracował nad tym portem, i tak, mając od dawna faktycznego devkita.

Niestety problem tej gry moim zdaniem nie tkwi we wszelkich teoriach spiskowych, ale po prostu nie zadowoliła graczy swoim gameplayem i nie wyszła za dobrze, i tego Ubi nie przeskoczy już teraz żadną miarą. Niemniej, to nadal popularna gra i ten port pewnie lepiej było im zrobić jak najszybciej.

Ponadto ta nowa premiera gry to okazja, by media wspomniały, że część rzeczy jednak poprawiono w patchach od tego czasu i pojawiły się sugestie, że gra obecnie jest całkiem fajna. Już w grudniu niektórzy pisali, że wiele naprawiano, a podobno patche w czerwcu i lipcu tego roku (1.6 i 1.7) dopiero pomogły. Ale o takich rzeczach mniej się wspomina niż o premierze, a tutaj nowy rzut recenzji i wideo w sieci nieco da okazję podreparować reputację gry i może da jej też dłuższe nogi na Steamie itp.

Ubisoft Has Fixed Everything Wrong With Star Wars Outlaws

Opublikowano

To dalej jest kasztan, z chujowym stealth strzelaniem i zresztą wszystko tam jest wykonane słabo. To że nagle coś tam można robić na ścigaczu czy bohaterka może se zawiesić podniesiony blaster nie robi z tego lepszej gry jak podstawy dalej są słabe.

btw wrzucam dla analityków

Opublikowano

Wiadomix, na premierę gra chujowa bo Ubi, ale teraz gra spoko bo na Słicza 2

Opublikowano

Galaktyka pod kołderką i słodki pluszak towarzysz na Nadtendo wub gwiezdne wojny nigdy nie były tak fajne jak teraz dafuq
bla bla bla + inne pierdolety w języku Switchowców