Opublikowano wczoraj o 13:36 1 dzień Z perspektywy gracza upgrade starej Zeldy do wersji NS2 nie robi z tego nowej gry.Za to z perspektywy korporacyjnej są to dwie różne gry, bo:A - wydano pudełko i oddzielną podstronę cyfrową w eShopie z tytułem na NS2B - płatny upgrade w eShopie również robi z tego nową grę w bazie Nintendo pomimo posiadania kopii na NS1 czy to fizycznej czy cyfrowejTo samo było na początku generacji u Sony, z Ghost of Tsushima Directors Cut i Death Stranding jako nowymi wydaniami i płatnymi upgrade’ami.
Opublikowano wczoraj o 13:38 1 dzień 5 minut temu, GearsUp napisał(a):BrawoAle wiesz, ze dalej zeldy to gry na Switcha z Upgrade'em? Zadna nowa gra.Nawet nintendo jasno to opisuje 5 minut temu, GearsUp napisał(a):BrawoAle wiesz, ze dalej zeldy to gry na Switcha z Upgrade'em? Zadna nowa gra.Nawet nintendo jasno to opisuje
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a):Ale wiesz, ze dalej zeldy to gry na Switcha z Upgrade'em? Zadna nowa gra.Nawet nintendo jasno to opisujeAle wiesz, ze dalej zeldy to gry na Switcha z Upgrade'em? Zadna nowa gra.Nawet nintendo jasno to opisujeAle to jest tylko napis na pudełku, że w środku jest kartridż, który również zadziała na pierwszym Switchu 1. Głośno było o tym procederze w trakcie premiery sprzętu. https://sea.ign.com/nintendo-switch-2-unofficial-name/228546/news/nintendo-fans-surprised-to-find-switch-2-edition-game-cartridges-also-work-on-switch-1
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):2025 to od czerwca trzeba liczyć czyli to wszystko w zaledwie pół rokuWszystko co na zdjęciu widziałeś to rok od czerwca 2025 do czerwca 2026 czyli pierwszy rok konsoli, a nie kalendarzowy. Ale przywykłem że u ciebie czytanie z zrozumieniem i fakty to rzeczy nieistniejące
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor 3 minuty temu, Daffy napisał(a):Wszystko co na zdjęciu widziałeś to rok od czerwca 2025 do czerwca 2026 czyli pierwszy rok konsoli, a nie kalendarzowy.A ja liczę i oceniam tylko to co na tej grafice było pokazane do końca 2025 bo tu się raczej nic nie zmieni a na 2026 jeszcze spokojnie może coś wskoczyćZresztą sam mnie zacytowałeś, że chodzi o 2025 więc to u ciebie czytanie ze zrozumieniem zawiodło Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez GearsUp
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 3 godziny temu, addhoc napisał(a):Jakby ktoś się interesował to dobra cena. Nie znam firmy ale na allegro 99,7% pozytywnych komentarzy.https://uniblo.pl/26299-super-mario-galaxy-super-mario-galaxy-2-switch.htmlNiestety już jest 253 zł, parę godzin temu było 209 zł.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 7 minut temu, Manor napisał(a):Niestety już jest 253 zł, parę godzin temu było 209 zł.No mi sie udalo wyrwac. Czuje, ze zostanie w folii i na handel pojdzie dalej. Galaxy 1 mam z tej kolekcji 3D all Stars, a Galaxy 2 dokupie sobie cyfre oddzielnie Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. spokojnie mają jeszcze czas by anulowac wszystkim w cenie 209 - nie raz to robili patrząc na opinie google.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor 8 minut temu, Pierre Deck napisał(a):No mi sie udalo wyrwac. Czuje, ze zostanie w folii i na handel pojdzie dalej. Galaxy 1 mam z tej kolekcji 3D all Stars, a Galaxy 2 dokupie sobie cyfre oddzielnieZbierasz pudełka i odpuszczasz Galaxy 2?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor 3 minuty temu, easye napisał(a):spokojnie mają jeszcze czas by anulowac wszystkim w cenie 209 - nie raz to robili patrząc na opinie google.Mi anulowali jedną, której już przestali produkować a o inną musiałem się telefonicznie upominać, wisiałem na słuchawce a typ mi sprawdzał skąd ją sprowadzić, po jakimś czasie stwierdził że są na amazonie więc mi zamówią No ale tu sytuacja jest inna, gra będzie ogólnie dostępna więc argument dostępności raczej nie powinien być brany pod uwagę, no chyba że się rozejdą od strzała
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jest potwierdzenie, że Galaxy 2 będzie dostępne jako pojedyncza gierka?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W cyfrze tak, masz już strony w eshopie i możesz składać preorder jak masz taką ochotę.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 godzinę temu, NemoKOF napisał(a):Jest potwierdzenie, że Galaxy 2 będzie dostępne jako pojedyncza gierka?Od wczoraj w eShop jest. Mozna kupic pojedynczo
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ciekawe czy dorzucą znowu sunshine i m64. W doopie to mam ale ciekawe czy by dalej kolekcjonerzy próbowali sprzedawać pudla za chore pieniądze
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Tak obiektywnie patrząc to z tej kolekcji 3D All Stars najlepiej gra się w Mario Galaxy. Mario 64 wiadomo odbębniony na 100 sposobów i już wiekowy. W tym Sunshine jakoś tak mało Mario w Mario. Mi się niespecjalnie dobrze w to grało. Pamiętam oryginalnie na Gamecube sterowanie łamało mi palce.PS. Dałem info i nie kupiłem za te 209 zł... Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez addhoc
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Realnie w kolejnych miesiącach weźmie się Galaxy pack i Metroida. Ciekawi mnie jeszcze ta Pokopia, w teorii pokemonowe Animal Crossing brzmi jak murowany hit, a w praktyce pewnie kolejna katastrofa od magików z GameFreak.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Do Sunshine podchodzę raz na kilka miesięcy, zrobię te 2-4 gwiazdki i mam dość. To taki Jak 2. Po prostu słaba gra i tyle :(
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 39 minut temu, Homelander napisał(a):Do Sunshine podchodzę raz na kilka miesięcy, zrobię te 2-4 gwiazdki i mam dość. To taki Jak 2. Po prostu słaba gra i tyle :(Pierwszy raz zagrałem te 5 lat temu przy okazji 3D All Star i dziwiłem się czemu ta część jest tą raczej nielubianą, mi tam się grało calkiem przyjemnie, zwłaszcza że mowimy o dwudziesto-paro letniej grze. Szczerze, to nie czułem że to tak stary tytuł. Z kolei do Mario 64 jakos nie potrafię sie zmusić.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Sunshine elegancka gierka, przeszedłem w tym roku kolejny raz po wielu latach. Fajny, wakacyjny klimat.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Rzucą do tego abonabentu gejcuba to dam jeszcze jedną szanse wąsaczowi
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Potwierdzone, że będzie? Ogranie Sunshine to autentycznie jedno z moich growych marzeń. Gacek to była cudowna konsola. :(
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Potwierdzone, że będzie? Ogranie Sunshine to autentycznie jedno z moich growych marzeń. Gacek to była cudowna konsola. :(Tak, przy zapowiedzi była plansza z sunshine i jeszcze luigi mansion + te gerki które już wylądowały więc raczej te dwie następne są w kolejce
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 36 minutes ago, Daffy said:Od jaka2 proszę się odpierdolićJak 2 to jedno z większych rozczarowań growych jakie przeżyłem. Po fantastycznym Jak&Daxter (najlepszy platformer 6 generacji konsol) wydali tę abominację