Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 454,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
4 godziny temu, Szwed napisał(a):

Koledzy, jakie etui od Pana Chińczyka? To oficjalne z premiery wygląda gorzej niż jakiś no name, którego kupiłem na premierę Switcha pierwszego.

Te oryginalne to szajs przez tą powłokę z tworzywa która szybko się niszczy. Jak coś taniego i dobrego to Nacon https://allegro.pl/oferta/nacon-twardy-futeral-transportowy-do-konsoli-nintendo-switch-2-czarny-17676381192

albo to slim https://allegro.pl/oferta/nacon-etui-slim-czarne-na-konsole-nintendo-switch2-switch-2-18059487695

Nie jest to jakość tomtoc czy tego oryginalnego od Steam Decka ale naprawdę dobre i niewiele gorsze a 3 razy tańsze xd

Opublikowano

Meh, niech mnie ktoś obudzi jak wyjdzie kiedyś trzecia gra poza Cywilizacją i Kunitsu-Gami która wygląda jak "damn, tutaj to by fajnie było myszką" i obsługuje tę myszkę.

Opublikowano
46 minut temu, ogqozo napisał(a):

Meh, niech mnie ktoś obudzi jak wyjdzie kiedyś trzecia gra poza Cywilizacją i Kunitsu-Gami która wygląda jak "damn, tutaj to by fajnie było myszką" i obsługuje tę myszkę.

Pewnie Fire Emblem w następnym roku

Opublikowano

Broken Sword the shadow of the templars reforged switch 2 edition

Opublikowano

Akurat Fire Emblem jest od 30 lat robiony z myślą o konsoli i ma typowo konsolowe menu, nie czuje tego tam w ogóle. Ale sporo gier jak właśnie Divinity to by się prosiło, nie chciało mi się grać ani w to ani w Baldura na padzie, spowalnia.

Opublikowano

Niestety jestem w pracy, więc nie mam jak sprawdzić, ale czytam, że w eshopie wylądowało demko Final Fantasy VII Remake

Opublikowano

Przy okazji zapowiedzi dlc do hollow knight silksong ogłosili też że jedynka doczeka się darmowej switch 2 edition

Opublikowano
16 minut temu, funditto napisał(a):

Niestety jestem w pracy, więc nie mam jak sprawdzić, ale czytam, że w eshopie wylądowało demko Final Fantasy VII Remake

Thx, właśnie zasysam

Opublikowano

Demko FF7 wygląda i rusza się zajebiście. Zdecydowanie topka graficzna na Switchu 2, zaraz obok Cyberpunka obama

Opublikowano

Gej karta gdzie do ściągnięcia masz 96gb.....

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że

13 minut temu, Bzduras napisał(a):

wygląda i rusza się zajebiście. Zdecydowanie topka graficzna na Switchu 2, zaraz obok Cyberpunka obama