Opublikowano niedziela o 18:532 dni Dodajmy, że w Japonii jest dostępna tańsza wersja tylko z językiem japońskim
Opublikowano niedziela o 21:402 dni Jprdl. Przeskok w jakosci grafiki miedzy Handheldem a Dockiem w AC Shadows jest ogromny Edytowane niedziela o 21:472 dni przez Pierre Deck
Opublikowano poniedziałek o 07:392 dni Autor 9 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):Jprdl. Przeskok w jakosci grafiki miedzy Handheldem a Dockiem w AC Shadows jest ogromnyA jak z crushami? Przycinki jakieś większe są? Pop up mocno zauważalny? Jak już zacząłeś o stanie technicznym tego portu to napisz coś więcej
Opublikowano poniedziałek o 07:542 dni 10 minut temu, GearsUp napisał(a):A jak z crushami? Przycinki jakieś większe są? Pop up mocno zauważalny? Jak już zacząłeś o stanie technicznym tego portu to napisz coś więcejW docku gra sie bardzo dobrze. Jest 30fps i gra stara sie tego trzymav. Graficznie jak na mozliwosci konsoli tez spoko. W Handheld nie dalem rady grac dluzej, niz 3 minuty.Pop up tez jet ok. Nic ci przed nosem nie wyskakuje. Gra nawet w mocno zalesionych terenach daje rade.Co by nie gadac na Ubi, to trzeba przyznac, ze portowanie im mega dobrze wychodzi. Wg mnie jakosc portu zblizona do SW Outlaws (z lekka przewaga SW).Osobiscie jakbym mial brac gre, to na duza konsole, bo przenosnie na switchu nie ma sensu. Za to na TV gra wyglada ladnie jak na mozliwosci Nintendo ale 30kl/s moze zniechecic niektorych.Na liczniku mam juz prawie 40 godzin i ani razu mi gry nie wywalilo Edytowane poniedziałek o 07:552 dni przez Pierre Deck
Opublikowano poniedziałek o 12:422 dni Tak, niestety różnica w jakości trybu przenośnego jest od razu zauważalna. Widać to również podczas scenek, które wyglądają ostrzej i lepiej niż gameplay. Natomiast nie zgadzam się, że przenośnie ta gra nie ma sensu. Jasne, od razu widać kompromisy w kwestii grafiki, ale finalnie jest to pełna i działająca w zwykle tych 30 klatkach gra nowa gra AAA, którą można ogrywać poza domem. Osobiście gram w czasie dojazdów do pracy i miło spędzam w ten sposób czas w komunikacji.Miałem jednego crasha gry (w trybie przenośnym) na 10 godzin.
Opublikowano poniedziałek o 19:431 dzień Największa różnica to chyba to że w trybie handheld ekran się rozpływa przy ruchu. Chyba że tylko ja tak mam.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Media markt w gdansku głównymKirby air riders 194 plnStreet fighter 6 - 96 plnMetroid 4 s2 ver - 194pln (s1 154pln)Coś tanio jak na niedawne premiery Małpa 239 pln Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez markusGDA
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 30 fps, rozmazane. Dali 9/10 bo to biedny switch 2 a nie pc. Tą logika można wydać na nokie 3210, w 1 fps I z gówno pixelami bo też bidulek Nokia a nie mocarny switch 2.Szanujmy się. 2026 rok.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 15 minut temu, Bishonen88 napisał(a):30 fps, rozmazane. Dali 9/10 bo to biedny switch 2 a nie pc. Tą logika można wydać na nokie 3210, w 1 fps I z gówno pixelami bo też bidulek Nokia a nie mocarny switch 2.Szanujmy się. 2026 rok.A jak mają wyglądać porty ze stacjonarki na mobilny sprzęt? Fizyki nie oszukasz.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Grałem w demo, i według mnie wyglądało to dobrze. Spodziewałem się że będzie gorzej, ale byłem pozytywnie zaskoczony.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bo widocznie za mało czasu spędzałeś na tym, co jest według internautów głównym punktem całego FF7 - na staniu i patrzeniu czy tekstura ściany, kamienia albo drzwi jest zaawansowana.To już jest klasyk recenzowania tej serii od 2020 roku lol.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. – Texture work is a match for the PS5 release and an upgrade over PS4– However, many texture assets mirror PS4– Shadow map quality and character pop-in similar to the PS4 version– Lighting is similar to the PS5 version except for some lower resolution volumetric lighting– Final Fantasy 7 Remake Intergrade resolution on Nintendo Switch 2 is 1080p when docked– Resolution is much sharper and cleaner than PS4 and often compares favorably to PS5 in performance mode– Seems to use light version of DLSS– Game has an issue with dither patterns presenting under certain lighting conditions– Final Fantasy 7 Remake Intergrade Switch 2 frame rate is a locked and stable 30 FPS for gameplay– Slight drops in cutscenes for camera cuts– Load times significantly better than the PS4 version– Portable mode resolution seems to be around 720p with some DRS behavior– Upsampled to 1080p with DLSS– Dithering patterns are amplified in portable play– Graphics are similar in both docked and portable modes
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Też mnie dziwi, że pudełka z PS4 dalej się pojawiają w Zakupach Growych. To powinno być zakazane.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie daj się, jest najlepsza wersja pod kołderkę. Chyba że na decku lepiej? )
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 7 minut temu, messer33 napisał(a):Nie daj się, jest najlepsza wersja pod kołderkę. Chyba że na decku lepiej? )Na innych przenośniakach może i "lepiej" ale tu dochodzimy do kwestii tego co oznacza lepiej, czy jest tym czymś kultura pracy czy może klatki, a może metoda upscalingu. Zakładam w ciemno, że punkt pierwszy i trzeci na S2 wypadnie najlepiej bo żaden inny przenośniak nie posiada DLSSa więc nigdzie ta gra nie będzie wyglądała lepiej przy takim poborze mocy.A jeszcze o PS4 tak już bez niepotrzebnego sarkazmu to przed premierą S2 wszędzie czytałem "łoooo będzie przenośne PS4" a teraz nagle czemu właściwie porównujemy tego mobilniaka do PS4. Gracze. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez GearsUp
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Kusi mnie ten keycard, gdybym miał pewność, że spatchują zbugowane tekstury to bym wziął od razu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jutro historyczny moment, szykujcie garnitury i biało-czerwone flagi
Opublikowano 43 minuty temu43 min 3 godziny temu, messer33 napisał(a):Nie daj się, jest najlepsza wersja pod kołderkę. Chyba że na decku lepiej? )Deck nie mieści się pod kołderką ;)
Opublikowano 38 minut temu38 min 3 minuty temu, Texz napisał(a):Jakieś bardziej wiarygodne źródło?on jest wiarygodny w tym przypadku. Pierwszy rzucił info o tym, że N wjeżdza w PL i niedługo potem poszła oficjalka. Ma jakieś dojście widocznie