Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Liczę na normalną migrację s1 na s2. A nie że muszę opłacić online żeby mieć zapisy gier. Co zmiana konsoli- v1 na v2 i oled, musiałem grać od nowa….

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 232,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Mnie najbardzije interesuje wyświetlacz - jak ta jakość LCD ma się do OLEDA w pierwszym Switchu?

Opublikowano
11 minut temu, iluck85 napisał(a):

Co zmiana konsoli- v1 na v2 i oled, musiałem grać od nowa….

Co? Normalnie przesyła się dane między konsolami. Przerasta was obsługa sprzętu dla kurwa dzieci?

Opublikowano

Co drugi tu mysli ze do zmiany Protona musisz byc Tier 3 adminem a Ty wymagasz zeby chlopy umialy migrowac dane miedzy dwoma konsolami reggie

Opublikowano
51 minut temu, Daffy napisał(a):

Dużo lepiej ale dalej lubi się zadławić

Szczerze? Spoko w chuj.

Opublikowano
13 minut temu, Nemesis napisał(a):

Mnie najbardzije interesuje wyświetlacz - jak ta jakość LCD ma się do OLEDA w pierwszym Switchu?

Nie wiem, czy więcej usłyszysz, niż to, co pisałem po ograniu. Kwestia gustu trochę. Ekran pod wieloma oczywistymi względami lepszy, nowszy od pierwszego Switcha. Nowe gry mają lepszą grafikę, co wpływa na inne wrażenie. Jednak OLED zadowoliłby chyba praktycznie każdego jeszcze bardziej. Trudno coś dodać.

Jakby była z marszu opcja OLED, to bym taką kupił, ale można tylko powtórzyć - Nintendo zależało na jak najszybszym dotarciu do jak największej liczby klientów. I już widać tego sens, bo rezultaty pre-orderów są takie, że zaczynają się powoli zastanawiać, czy plan produkcji i sprzedaży 15 mln sztuk w pierwszym roku nie był za mały.

Natomiast jakby był OLED, to bym wolał, i chyba każdy by wolał. To było lepsze.

Opublikowano

Nie ma jakiegoś materiału wideo z Metroida Prime Remastered? Może jakieś 4 k czy coś

Opublikowano

Xeno 2 czy bayo3 też jeszcze nikt nie włożył do konsoli?

Opublikowano

NateTheHate/NateDrake: RDR2 will be getting a next gen update, and the game is also coming to Nintendo Switch 2 later this year

Opublikowano

Od kilku godzin moja rodzina konsol powiększyła się o Switcha 2 i mam mieszane odczucia. Sprzętu i wydajności oceniać jeszcze nie będę, lecz pierwszy raz brakuje mi takiego powiewu nowości…

Opakowanie, konfiguracja, menu kurczę to już było i znamy to bardzo dobrze…

Jest to naprawdę fantastyczny sprzęt na kolejne kilka lat dobrej zabawy i tu nie ma co dyskutować. Jednak czuję się mimo wszystko że jest to odświeżony Switch którego do tej pory znaliśmy niż coś nowego. Coś jak zamiana PS5 na PS5 Pro - jest lepiej, inaczej ale kiedy uruchamiasz sprzęt, konfigurujesz to czujesz że to nadal ta sama konsola tylko mocniejsza, poprawiona i z kilkoma nowościami.

No i ten ekran… oddajcie mi OLEDA, ten LCD jest dobry, momentami nawet bardzo dobry ale natury nie oszukamy i widać różnice gołym okiem że to nie to samo.

Szykują się miesiące dobrej zabawy, na ocenę wydajności, baterii, wytrzymałości plastiku przyjdzie jeszcze czas.

Nintendo wybrało bezpieczną drogę, mamy ewolucję ale nie rewolucję. Z punktu widzenia biznesowego jest to dobra decyzja, bezpieczna droga do sukcesu i kontynuacja tego co było do tej pory tylko w nowym, mocniejszym wydaniu. ;)

Opublikowano

No jak menu to same to konsola do wyjebania

Opublikowano

Najszybsza karta sd na świecie wspierana przez najdroższy innowacyjny kardridz na świecie pozwala faktycznie na niesamowite szybkie loadingi

Screenshot_2025-06-05-05-55-36-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Opublikowano

Na sd same bryły bez detali to szybciej to idzie. Na Nintendo jednak sporo grafiki musi się wgrać

Opublikowano
Nintendo Switch 2 z „wysokim ryz...
No image preview

Nintendo Switch 2 z „wysokim ryzykiem uszkodzenia”. Teard...

Pierwsi gracze otrzymali już swoje egzemplarze Nintendo Switcha 2, więc pojawiły się konkretne materiały. Najnowszy film pokazuje, że konsola może mierzyć się z pewnymi problemami.

Matko boska. Migracja między konsolami apogeum, a gdzie tu wymiana pasty notlikethis

Opublikowano

Już dwa razy zakładałem temat Awaryjność Nintendo Switch 2 ale dwa razy moderacja mi go odrzuciła zatem jestem pewny że nic nie zepsuje się w konsoli

Opublikowano

A będzie nowy temat z friend codami czy trzymamy się tego w dziale Switch 1? Mam tu paru delikwentów na oku, którym trzeba skopać dupę w Kartach.

Opublikowano

psa-looks-like-you-need-to-do-a-system-transfer-during-the-v0-bg1hml4zj15f1.webp

yyy, czyli że co - jeśli nie zrobisz transferu podczas pierwszego setupu to ta opcja przepada bezpowrotnie? Co? xD Ciekawe, który GENIUSZ Z KYOTO na to wpadł.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bardzo dobry pomysł, gracz Nintendo musi być zdecydowany

Opublikowano
7 godzin temu, pattro napisał(a):

Jednak czuję się mimo wszystko że jest to odświeżony Switch którego do tej pory znaliśmy niż coś nowego. Coś jak zamiana PS5 na PS5 Pro - jest lepiej, inaczej ale kiedy uruchamiasz sprzęt, konfigurujesz to czujesz że to nadal ta sama konsola tylko mocniejsza, poprawiona i z kilkoma nowościami.

Screenshots_2025-06-05-09-08-36.png

Opublikowano

A ktoś się spodziewał czegoś innego? Przecież na to wyglądało od pierwszego pokazu.