Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W dniu 6.06.2025 o 14:08, Redmitsu napisał(a):Nie jestem fanbojem Nintendo, ale premiera trochę mi się udziela. Interesują mnie tylko exy Switchowe a na chwilę obecną myślę o Switch2 z nowym Mario Party Jamboree. Czy ta gierka do grania z drugą połówką + czasem dodatkowa 2 znajomych to jest gierka, która znudzi się po 30 minutowej sesji czy jednak nada się ten zestaw na dłużej? Tak żeby mi żona nie mówiła że wydałem prawie 3k na jakiś chińskie badziewiew Jamboree jedna rundka trwa dobrą godzinkę, zresztą tam jest 110 minigier więc nudy nie ma, to jest perfekcyjna gierka pod 2osoby lub więcej
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dobrze, że nintendo wyciągnęło wnioski z nieudolności sony w kwestii logistyki bo tak zjebać jak sony z napędami swego czasu to trzeba mieć talent.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor Godzinę temu, NemoKOF napisał(a):Ciekawostki dot loadingów https://www.youtube.com/watch?v=EFurOKp874whttps://fxtwitter.com/Nintendeal/status/1931351502180045206Właśnie miałem to posprawdzać. Gry z kartów S1 wczytują się wolniej na S2 od gier cyfrowych zainstalowanych na dysku ale nie jest to wielka różnica przy indykach. Sprawdziłem Hollow Knighta, którego mam w cyfrze i fizycznie - 7 sek cyfrówka, 8 sekund z karta Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez GearsUp
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 hour ago, jimmy said:Ma ktoś te nowe wydania Zeld na S2 i mógłby sprawdzić czy te czerwone kartridże działają na Switchu 1 (odpalając wersję bez upgrade packa) ?Bo zastanawiam się jak te nowe Poksy i Metroida najlepiej brać, chciałbym mieć możliwość odpalenia na obu generacjach.Odpaliłem przez chwilą TOTK z S2 na Switchu Lite, działa.Wygląda więc na to, że o ile gry będą miały taki dopisek jak poniżej, to będą działać na obu konsolach.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 godziny temu, Bigby napisał(a):Na jakie etui się ostatecznie zdecydowaliście?https://allegro.pl/oferta/nacon-nintendo-switch-2-etui-na-konsole-czarne-17542763571
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 8 minut temu, grzybiarz napisał(a):https://allegro.pl/oferta/nacon-nintendo-switch-2-etui-na-konsole-czarne-17542763571Ale Ty wiesz, że w tym te karty są NIEBEZPIECZNIE blisko ekranu?! #pdk
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 51 minut temu, Di napisał(a):Odpaliłem przez chwilą TOTK z S2 na Switchu Lite, działa.Wygląda więc na to, że o ile gry będą miały taki dopisek jak poniżej, to będą działać na obu konsolach.Dziękuję, dobra wiadomość. Warto więc brać te nowe wersje mimo brzydszej okładki, tym bardziej że upgrade packi są na karcie, a nie w formie kodu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ej dobra taka sytuacja: nigdy nie miałem żadnej konsoli Nintendo i na żadnej nie grałem, mój jedyny kontakt to te Mario co się idzie z lewej do prawej i skacze przeciwnikom po głowach. Zjadało się tam takie grzybki żeby urosnąć, kojarzycie taką grę?Także nie miałem w ręku pierwszego switcha, ani LCD, ani oled, w du.pie mam trochę te problemy z HDR i nie widziałem na oczy żadnej konsoli przenośnej od czasów gameboya. Chciałbym poczuć magię gier Nintendo, podoba mi się opcja grania na handheldzie.Czy w takim przypadku jest się nad czym zastanawiać, czy brać w ciemno i cieszyć jape?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 16 minut temu, Manor napisał(a):Czy w takim przypadku jest się nad czym zastanawiać, czy brać w ciemno i cieszyć jape?O Panie, biblioteka exów ze Switcha + portów i remasterów z poprzednich konsol Nintendo i nowe exy, które będą wychodzić na S2 to będą lata grania. Bierz śmiało
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 27 minut temu, Manor napisał(a):Chciałbym poczuć magię gier Nintendo, podoba mi się opcja grania na handheldzie.anbernic za 200 zł i masz gb gbc gba nds. i malutka i poręczna i miesci się w kieszeni.Bo switch 2 to kolos jest panie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Bateria w S2Spoiler Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez GearsUp
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, GearsUp napisał(a):A ktoś już naklejał folię na oryginalną folię?Tak, skończyło się wypierdoleniem jej do śmieci i zamówieniem szkła. Mam doswiadczenie w klejeniu folii na ekrany telefonów, ale to gówno mnie przerosło i miałem wrażenie, że cokolwiek nie zrobię to i tak nie chce siedzieć tak jak powinno (bąble, krzywizny nie dające się wyrównać taśmą papierową). Gówno straszliwe, nie dziwi mnie, że za darmo to dają bo jeśli ktoś zapłaciłby za nią choćby grosza to byłby frajerem. Albo moja sztuka była słaba.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, grzybiarz napisał(a):https://allegro.pl/oferta/nacon-nintendo-switch-2-etui-na-konsole-czarne-17542763571Też to widziałem, ale czytałem gdzieś że konsola wchodzi ledwo na ścisk. Potwierdzasz?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 12 minut temu, Bzduras napisał(a):Tak, skończyło się wypierdoleniem jej do śmieci i zamówieniem szkła. Mam doswiadczenie w klejeniu folii na ekrany telefonów, ale to gówno mnie przerosło i miałem wrażenie, że cokolwiek nie zrobię to i tak nie chce siedzieć tak jak powinno (bąble, krzywizny nie dające się wyrównać taśmą papierową). Gówno straszliwe, nie dziwi mnie, że za darmo to dają bo jeśli ktoś zapłaciłby za nią choćby grosza to byłby frajerem. Albo moja sztuka była słaba.a propoSpoiler
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):A ktoś już naklejał folię na oryginalną folię?Ja, tą z ori pokrowca
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tak w ogóle to przesłodki jest ten dźwięk odpalania konsoli jak jest w Docku.Ogólnie rzecz ujmując wrażenia z obcowania z tym sprzętem są świetne. Solidne wykonanie, genialny pro controller, kultura pracy na wysokim poziomie, szybkie menusy bez pierdolenia i bez reklam, a do końca roku jeszcze tyle gier Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez tlas
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Czy ChoryNormik dostał bana? Czemu nic nie pisze o nowej wspaniałej komsoli?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja się dziś dopiero pobawiłem i co, jakościowo konsolka w porównaniu do S1 to można powiedzieć że 2 jest premium, ekran może być, u mnie i tak generalnie nie ma problemu żeby grać w te ich gierki na tv, sprawdziłem upgrade do TOTK ślicznie wygląda i się rusza, XCX niestety już traci na większym ekranie w HH, mam nadzieję że dadzą również upgrade za 4 dyszki. Super dźwięki systemowe które dodają konsoli dużo duszy. Hades 2 i HK SS wjadą na tym sprzęcie jak złoto.Jedyne co mnie naprawdę denerwuje to ramki.Up tak niestety sigma infj ban ale widziałem że gra w MKW.