Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, iluck85 napisał(a):

650zl za oleda kupionego pod koniec 2021. Poszedł w pół godziny.

990 chyba na Ali był. Także spoko, a jak gry działają na dwójce, to nie wiem po co mają mi stać dwa docki za tv.

Póki nie uporają się w 100% ze wsteczną to szkoda puszczać za taką kwotę a nawet wtedy to bym sobie zostawił w razie jakby jakieś bugi miały się pojawić w grze i blokowały mi jej przejście.

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Wyświetleń 247 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
7 minut temu, GearsUp napisał(a):

Ogoliłeś uda żeby bardziej precyzyjnie celować myszką?

Skąd założenie, że była potrzeba golenia? :)

Opublikowano

W X-COM street fighter 6 na konsole z 2021 roku za 149pln ;)

Opublikowano
9 minut temu, GearsUp napisał(a):

Póki nie uporają się w 100% ze wsteczną to szkoda puszczać za taką kwotę a nawet wtedy to bym sobie zostawił w razie jakby jakieś bugi miały się pojawić w grze i blokowały mi jej przejście.

To poczekam aż się uporają i wtedy przejdę kaz

Opublikowano
Teraz, Emtebe napisał(a):

A w pudełku key card ;//

Zawsze można się pobawić i odsprzedać i coś odzyskać z hajsu

Opublikowano
  • Autor

Ja mimo wszystko jak mam wziąć cyfrówkę takiego Bravely Default: Flying Fairy HD Remaster albo Key Carda to wybieram to drugie. Jednak przenośna licencja jest lepszym rozwiązaniem.

Opublikowano

Z tym ekranem w S2 wy tak na serio? Miałem go dzisiaj w łapach i o ile wykonanie konsoli to lata świetlne wyprzedza switcha 1 tak ten ekran to bieda straszna. Mój bieda smartfon za równowartość premierowej gry na S2 ma lepszy. Sam czekam na wersję OLED bo nie będę się upadlał grając na LCD w 22 wieku xd i jakieś gry bo na razie tak słabego lineupu na start konsoli to nie pamiętam...poza Xboxem sxs i ps5 ofc

Opublikowano

Telefony za 500 zł jak motorola potrafią mieć już wyświetlacz oleda, który podcięra się tym ze s2, a z drugiej strony zapowiedziane nowe przenośne asusy też mają lcd, lepszy od tego ze s2, ale nadal lcd.

Opublikowano

Pograłbym w coś śmiesznego z dzieciakiem, czyli na dwóch tymi joyconami.jakieś proste gierki na dwóch polecają państwo?

Obawiam się że post przepadnie w dyskusjach vs steamdeck :/

Ps nie miałem switcha1

Opublikowano

Skoro nie miałeś jedynki, to uderzaj w Snipperclips.

Opublikowano
  • 52 minuty temu, iluck85 napisał(a):

Poszedł w pół godziny.

Na czym wystawiłeś?

Opublikowano
7 minut temu, ogqozo napisał(a):

Na czym wystawiłeś?

OLX.

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, Atherius napisał(a):

Telefony za 500 zł jak motorola potrafią mieć już wyświetlacz oleda, który podcięra się tym ze s2, a z drugiej strony zapowiedziane nowe przenośne asusy też mają lcd, lepszy od tego ze s2, ale nadal lcd.

W czym lepszy?

Opublikowano

Pomijając główne gry Nintendo, które swoje kosztują, to ludzie stawiają na Snipperclips no, Overcooked (bez wątpienia król grania z dzieciorami z racji popularności i ceny, dwójka na przecenach za 25 zł, jedynka goat edition bodaj 50 zł), Moving Out, puzzlery typu Puyo Puyo Tetris/Crystal Crisis itp. (raczej dla bardziej rozwiniętych). Oczywiście Minecraft itp. (Minecraft powinien działać lepiej na dwóch graczy niż na Switchu 1, gdzie niezbyt znosił ten tryb). Heave Ho jest na przecenach za 16 zł. Boomerang Fu jest na przecenach za bodaj 8 zł. Aha, no i Castle Crashers to inny faworyt.

Wszelkie gry Lego mają masę fanów grających z dziećmi, chociaż jeśli nie są fanami danego tematu, to czy ja wiem... No i Rayman też zawsze popularny, na przecenach jest za 32 zł.

Lovers in a Dangerous Spacetime inny klasyk sprzed lat, bardzo fajne multi z dziećmi bo też nie jest "równe", możesz dowodzić i delegować hehe.

Opublikowano
58 minut temu, Daffy napisał(a):

W X-COM street fighter 6 na konsole z 2021 roku za 149pln ;)

o kurwa, bierzemy?

Opublikowano
  • Autor
36 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Pograłbym w coś śmiesznego z dzieciakiem, czyli na dwóch tymi joyconami.jakieś proste gierki na dwóch polecają państwo?

Obawiam się że post przepadnie w dyskusjach vs steamdeck :/

Ps nie miałem switcha1

Vitamin Connection. Ex na Switcha, idealny do co-opa do sterowania Joyconami

w500.jpg

Opublikowano

Castle Crashers to jest miód!!! Przeszedłem z synem kilka razy. Parę tygodni temu znowu pograliśmy przez parę dni. Tą gra jest jedną z najlepszych gier, do których można wracać po wielokroć.

Opublikowano

A wario ware get it together? Miałem kiedyś na wishliscie i jest często tanio w pudełku.

Demko snipperclips obczaję

Opublikowano

Oj, lubi se chrupnąć ten Cyberpunio, lubi

Opublikowano

Znaczy wiecie, to jest gra która i na Series X chrupie jak się wjedzie do części miasta z Phantom Liberty. Na decku też tam miałem poniżej 30, ale co z tego skoro gra i tak robiła piorunujące wrażenie na przenośnym sprzęcie. Ten port też wygląda dobrze.

Opublikowano
11 minut temu, GearsUp napisał(a):

W czym lepszy?

Emmm we wszystkim

Opublikowano
35 minut temu, tlas napisał(a):

Znaczy wiecie, to jest gra która i na Series X chrupie jak się wjedzie do części miasta z Phantom Liberty. Na decku też tam miałem poniżej 30, ale co z tego skoro gra i tak robiła piorunujące wrażenie na przenośnym sprzęcie. Ten port też wygląda dobrze.

Nie, no absolutnie robi to wrażenie zwlaszcza na małym ekranie jak człowiek pomyśli, że to generuje tablet o mocy 10W. Widać postaranko i na luzie można grać, ale jednak nie mam złudzeń - dropy są, i to z tego co widzę raczej w konkretnych miejscach miasta (przed mieszkaniem V bez pudła zawsze klatki lecą). Nie jest to sytuacja jak z W3 na Switchu, gdzie gra istniała i działała, ale żeby w nią grać to trzeba było używać bardziej wyobraźni niż pada.

Opublikowano

Ziemniak, ale rozdzielczość ogarnięta i 30fps.