Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Z perspektywy gracza upgrade starej Zeldy do wersji NS2 nie robi z tego nowej gry.Za to z perspektywy korporacyjnej są to dwie różne gry, bo:A - wydano pudełko i oddzielną podstronę cyfrową w eShopie z tytułem na NS2B - płatny upgrade w eShopie również robi z tego nową grę w bazie Nintendo pomimo posiadania kopii na NS1 czy to fizycznej czy cyfrowejTo samo było na początku generacji u Sony, z Ghost of Tsushima Directors Cut i Death Stranding jako nowymi wydaniami i płatnymi upgrade’ami.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, GearsUp napisał(a):BrawoAle wiesz, ze dalej zeldy to gry na Switcha z Upgrade'em? Zadna nowa gra.Nawet nintendo jasno to opisuje 5 minut temu, GearsUp napisał(a):BrawoAle wiesz, ze dalej zeldy to gry na Switcha z Upgrade'em? Zadna nowa gra.Nawet nintendo jasno to opisuje
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a):Ale wiesz, ze dalej zeldy to gry na Switcha z Upgrade'em? Zadna nowa gra.Nawet nintendo jasno to opisujeAle wiesz, ze dalej zeldy to gry na Switcha z Upgrade'em? Zadna nowa gra.Nawet nintendo jasno to opisujeAle to jest tylko napis na pudełku, że w środku jest kartridż, który również zadziała na pierwszym Switchu 1. Głośno było o tym procederze w trakcie premiery sprzętu. https://sea.ign.com/nintendo-switch-2-unofficial-name/228546/news/nintendo-fans-surprised-to-find-switch-2-edition-game-cartridges-also-work-on-switch-1
Opublikowano 18 minut temu18 min 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):2025 to od czerwca trzeba liczyć czyli to wszystko w zaledwie pół rokuWszystko co na zdjęciu widziałeś to rok od czerwca 2025 do czerwca 2026 czyli pierwszy rok konsoli, a nie kalendarzowy. Ale przywykłem że u ciebie czytanie z zrozumieniem i fakty to rzeczy nieistniejące
Opublikowano 14 minut temu14 min Autor 3 minuty temu, Daffy napisał(a):Wszystko co na zdjęciu widziałeś to rok od czerwca 2025 do czerwca 2026 czyli pierwszy rok konsoli, a nie kalendarzowy.A ja liczę i oceniam tylko to co na tej grafice było pokazane do końca 2025 bo tu się raczej nic nie zmieni a na 2026 jeszcze spokojnie może coś wskoczyćZresztą sam mnie zacytowałeś, że chodzi o 2025 więc to u ciebie czytanie ze zrozumieniem zawiodło Edytowane 12 minut temu12 min przez GearsUp