Opublikowano 58 minut temu58 min 13 hours ago, ogqozo said:Ło panie, co za ciekawostka. Tonic Trouble to taka zapomniana gra - no słaba. Właściwie legendarna poracha - pierwszy projekt 3D Ubisoftu (także jedna z pierwszych gier na PC wydanych na nośniku DVD), nowe studio Ubi w Montrealu latami się męczyło ze skończeniem jej, przy ogromnym budżecie wyszedł balas zbierający oceny typu 3/10 czy 5/10 (acz sprzedała się przyzwoicie i ma swoich fanów). A jednak te lata męki pewnie przyczyniły się do tego, że Ubi Montreal w ciągu kilku lat stało się potęgą od Splinter Cella, Prinsa i Asasyna.Ogólnie bez sensu, masa lepszych gier na N64, ale ciekawe że ktoś sobie przypomniał o istnieniu.Średnia na PC to 70% więc nie tak źle. Zawsze mi się podobały grafiki i pudełko z tego jak oglądałem w Nintendo Club niemieckim, nawet komiks był. Na PC wyszła w 1999 na CD, nie wiem skąd masz info o DVD.
Opublikowano 17 minut temu17 min Pamiętam tego Tonica jak przez mgłę, ale za dzieciaka jaranko było jak wszystkim. Fajna wrzutka.