Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

No coś podejrzewałem, że nintendo wie, jak to się będzie sprzedawać, więc nastawiałem się bardziej na 80

Opublikowano

Konsola i pad to meh, to już było. Ale limitki nie pokazali, a przyjąłbym z jakąś figurką.

Opublikowano

Pewnie będzie albo te 60$ z wycieku albo półka cenowa fire emblem nowego.

Wątpię że zrobią cenę jak za Mario kart world czyli ile tam było 350zł, obniżyli już ceny gier

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał(a):

A co ma do tego oled?

Miałem czekać na Switcha 2 w wersji OLED, bo miałem też S1 OLED, ale stwierdziłem, że chooj z tym, bo pewnie ZARAZ COS FAJNEGO WYDADZA, więc pogoniłem S1 i wziąłem S2 z aliexpress jak fruwały jeszcze po ok. 1600.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

a po ile Uniblo sprzedawało ten swój nakład na całą Polskę?

Opublikowano

Trochę drogo na razie w perfect blue bożym ;/

Screenshot_20260908_165039_Chrome.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Pix napisał(a):

Trochę drogo na razie w perfect blue bożym ;/

Screenshot_20260908_165039_Chrome.jpg

to tylko za te z limitowana okladka.

Opublikowano
Gamefinity
No image preview

The Legend of Zelda: Ocarina of Time PL (NS2)

Gamefinity to setki gier na konsole w atrakcyjnych cenach! W naszej ofercie znajdziesz gry na m.in. Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360

Po 300.

Opublikowano

To cyfra aż o 50 zł tańsza. Dziwne bo fire emblem 300zł nie ważne czy cyfra czy pudełko.

Zobaczymy jak Media expert wystawi czy to nie jakaś zmowa PRYWACIARZY

Opublikowano

Empik też miewa ostatnimi czasy tańsze premiery, ale wolałbym jednak nocną premierę w PB 😁

Opublikowano
1 minutę temu, Yoshu napisał(a):

Empik też miewa ostatnimi czasy tańsze premiery, ale wolałbym jednak nocną premierę w PB 😁

Screenshot_20260908-172910.png

Opublikowano

ależ ten Link będzie się prezentował w hh pod kołderką...sedno, jądro gamingu potter

Opublikowano

Wygląda bardzo ładnie. Co prawda nie jestem pewien czy chce mi się w to znowu grać, bo zeldy 3d od OoT do SS trochę mi się przejadły i jednak wolę podejście z BOTW/TOTK, niż ogrywać po raz kolejny A Link to The Past w 3d, ale znając życie się złamię - ciężko przejść obojętnie obok tak ładnej gry.

Opublikowano

@Kierownik Chad czy w Perufeto Blu będą zapisy na limitkę z textured foil okładką? no i przydałaby się nocna premiera, przyjadę!

mam ciśnienie na tą pozycję

Opublikowano
54 minuty temu, bebbop napisał(a):

Screenshot_20260908-172910.png

I znowu samospelniajaca sie przepowiednia, jak w przypadku ceny konsoli w Polsce na premierę, bo ktos MUSI odpalic pierwszy.

Opublikowano
30 minut temu, wrog napisał(a):

No chyba nie.

Zrzut ekranu 2026-09-08 183029.png

Już "poprawili" cenę szekle

Opublikowano
Godzinę temu, nero2082 napisał(a):

@Kierownik Chad czy w Perufeto Blu będą zapisy na limitkę z textured foil okładką? no i przydałaby się nocna premiera, przyjadę!

mam ciśnienie na tą pozycję

Podejrzewam, ze to bedzie po prostu edycja na pierwszy rzut. Jesli cena bedzie taka sama, a na to wyglada, to osoby ktore teraz zamowia to dostana wlasnie ja, zawsze to u nas tak dziala.

Na razie znana jest tylko cena (od godziny, wczesniej bylo to okolo ~300 na polce) moze jutro wiecej info?
https://perfectblue.pl/produkt/gra-nintendo-switch-2-the-legend-of-zelda-ocarina-of-time/

edit: Nie wiem czy serwer to wytrzyma mog