Jump to content

Clair Obscur: Expedition 33

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 50.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A tu całość ekipy - sami zwyczajni ludzie, żadnych ulańców i kolorowłosych they/themów - tamto zostało w Ubisofcie.

• Patrzcie co znalazłem :)

• Mniej więcej dwie godzinki za mną i o ile z początku podchodziłem do tych "9/10" i Waszych spustów z lekką rezerwą, tak teraz nie mam już żadnych wątpliwości co do tej gry: to naprawdę będzie konkretn

Największy czarny koń konfy, niech podają szczegóły co to jest, bo wygląda na razie jak jakaś podróba współczesnych finali i jeśli tak będzie to łykam to

Bede miał na oku, wyglada ciekawe. Rpg nigdy za wiele.

Największa niespodzianka, wyskoczyła ta gierka jak Filip z konopii i wygląda bardzo dobrze :obama: Ciekawe połączenie europejskiego klimatu z mechanikami jRPGa. Wskakuje na radar.

Nie no jak zobaczyłem turowy system walki, to aż mi się oczy zaświeciły :D

Setting robi wrażenie :obama:. Takie niespodzianki na konferencjach są zawsze najlepsze. Ciekawe czy system walki to będzie coś na modłę ostatnich Fajnali czy jednak bardziej klasyczna turówka.

To jest system na modłę Paper Mario.

• 1 month later...

Ależ trzymam kciuki by wyszedł super tytul

Walka prezentuje się kozacko, również dołączam do tytułów obserwowanych.

• 5 weeks later...

Mega grubo się zapowiada, no po małpie wiem w co bede gau :)

Chciałbym żeby wszystkie współczesne jRPGi tak wyglądały.

Wygląda fajnie, jedynie design przeciwników trochę taki z dupy. No ale zainteresowanie jest mimo że to jrpg. 

Żeby tylko fabuła dojechała i świat był ciekawy i pełny fajnych aktywności. Nie chcę by to była przepiękna wydmuszka w liniowych lokacjach czyli taki ff13 naszych czasów 

5 minut temu, Daffy napisał(a):

Żeby tylko fabuła dojechała i świat był ciekawy i pełny fajnych aktywności. Nie chcę by to była przepiękna wydmuszka w liniowych lokacjach czyli taki ff13 naszych czasów 

W preview nie pisali, że na 10h? 

W każdym razie to nie będzie jakiś open world 

Cytat

Wiem, że Clair Obscur: Expedition 33 będzie fabularną grą o linearnej strukturze (choć ma oferować wybory), ale na jak długo wystarczy? Mam nadzieję, że zabawimy tu dłużej niż 10 godzin. Twórcy obiecują zadania poboczne i inne aktywności, ale nie ujawnili, ile de facto zajmie przejście gry.

18 godzin temu, SnoD napisał(a):

Chciałbym żeby wszystkie współczesne jRPGi tak wyglądały.

No ja bym nie chciał :) co nie zmienia faktu, że ładne. 

Mi się marzy własnie taki liniowy szpilek z taką walką 

20 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

W preview nie pisali, że na 10h? 

W każdym razie to nie będzie jakiś open world 

No ja bym nie chciał :) co nie zmienia faktu, że ładne. 

Ja już mam dosyć loli dla pedofilów w jRPG ;)