June 9, 2024Jun 9 Największy czarny koń konfy, niech podają szczegóły co to jest, bo wygląda na razie jak jakaś podróba współczesnych finali i jeśli tak będzie to łykam to
June 9, 2024Jun 9 Największa niespodzianka, wyskoczyła ta gierka jak Filip z konopii i wygląda bardzo dobrze Ciekawe połączenie europejskiego klimatu z mechanikami jRPGa. Wskakuje na radar.
June 9, 2024Jun 9 Obejrzałem raz jeszcze - obłędnie dobry zwiastun. Intrygujący setting, dynamika walki, coś pięknego.
June 10, 2024Jun 10 Setting robi wrażenie . Takie niespodzianki na konferencjach są zawsze najlepsze. Ciekawe czy system walki to będzie coś na modłę ostatnich Fajnali czy jednak bardziej klasyczna turówka.
August 29, 2024Aug 29 Wygląda fajnie, jedynie design przeciwników trochę taki z dupy. No ale zainteresowanie jest mimo że to jrpg.
August 29, 2024Aug 29 Żeby tylko fabuła dojechała i świat był ciekawy i pełny fajnych aktywności. Nie chcę by to była przepiękna wydmuszka w liniowych lokacjach czyli taki ff13 naszych czasów
August 29, 2024Aug 29 5 minut temu, Daffy napisał(a): Żeby tylko fabuła dojechała i świat był ciekawy i pełny fajnych aktywności. Nie chcę by to była przepiękna wydmuszka w liniowych lokacjach czyli taki ff13 naszych czasów W preview nie pisali, że na 10h? W każdym razie to nie będzie jakiś open world Cytat Wiem, że Clair Obscur: Expedition 33 będzie fabularną grą o linearnej strukturze (choć ma oferować wybory), ale na jak długo wystarczy? Mam nadzieję, że zabawimy tu dłużej niż 10 godzin. Twórcy obiecują zadania poboczne i inne aktywności, ale nie ujawnili, ile de facto zajmie przejście gry. 18 godzin temu, SnoD napisał(a): Chciałbym żeby wszystkie współczesne jRPGi tak wyglądały. No ja bym nie chciał co nie zmienia faktu, że ładne.
August 29, 2024Aug 29 Teraz, Szermac napisał(a): Mi się marzy własnie taki liniowy szpilek z taką walką Taki ma być, gra się też podobno zacnie https://www.gry-online.pl/newsroom/jesli-swiat-ma-sie-skonczyc-niech-skonczy-sie-wlasnie-tak-widzial/z12a6a7
August 29, 2024Aug 29 20 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): W preview nie pisali, że na 10h? W każdym razie to nie będzie jakiś open world No ja bym nie chciał co nie zmienia faktu, że ładne. Ja już mam dosyć loli dla pedofilów w jRPG